Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vechtdal Bouw heeft een zeer slechte woning gebouwd met gang naar de Geschillencommissie. Deze zomer lekkage kelder, Vechtdal Bouw laat ons letterlijk tot de enkels in het water staan, ondernemen NIETS. Liegen je keihard voor, manipuleren tekeningen, komen uitspraak arbitrage geschillencommissie niet na. Ver wegblijven bij dit bedrijf!!
N.v.t.
Vrijstaande woning
26 January 2022
Cees van Minnen
Dalfsen
Ongelooflijk slechte aannemer, werkelijk onwaarschijnlijk slechte bouw. Nemen geen enkele verantwoordelijkheid, ongeïnteresseerde medewerkers, projectleider en bedrijfsleider. Zelfs uitspraken expert en geschillencommissie worden betwist. Mijd deze aannemer voor welke klus dan ook. Prutsers, leugenaars, onbetrouwbaar.
N.v.t.
Vrijstaande woning
13 July 2021
Cees van Minnen
DALFSEN
Uitstekende ervaring met Vechtdal Bouw tijdens de verbouwing. Geleverde kwaliteit is gewoon heel goed, afwerking netjes. Er wordt meegedacht met de klant en oplossingen aangedragen. Altijd tijdig en prettig overleg met Adri en Jeroen. Zeker aan te bevelen.
Overige
14 December 2018
Cees
Balkbrug
Vechtdal Bouw heeft renovatiewerkzaamheden aan mijn woning uitgevoerd. Dit is exact zoals afgesproken uitgevoerd en de kwaliteit is uitstekend. Echte vakmannen.
Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning
6 December 2018
Sascha
Zwolle
Ging goed voorbereid en georganiseerd te werk. Liet het daarna ook netjes achter plus de vloer in gang, overloop en keuken beschermd met papier. Erg tevreden
Dakkapel/dakraam, Badkamer
6 December 2018
Jeanet
Nieuwleusen
Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe huis, in samenwerking met vechtdal bouw. Een top aannemer. Kan het iedereen aanbevelen.
2 onder 1 kap
21 November 2018
Stephanie
Nieuwleusen
Gedurende de bouw van onze woning door Vechtdal Bouw zijn wij goed begeleid. Het was een fijne samenwerking. Er zijn altijd wel verbeterpunten maar geen noemenswaardige punten die zijn fout gegaan.
2 onder 1 kap
21 November 2018
Juul
Almere
Vechtdal Bouw heeft een grote verbouwing bij ons gerealiseerd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Het zijn echte vakmannen! De communicatie met Jeroen hebben wij als erg prettig ervaren!
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Dak, Aanbouw/dakopbouw, Dakkapel/dakraam, Beglazing en kozijnen, Isoleren (deel) woning, Zonnepanelen/zonneboiler
9 November 2018
Jort
Nieuwleusen
Geen goede ervaring ik zou dit bouwbedrijf afraden!! Niet aan beginnen. Communiceren niet! Beloven allerlei dingen maar niks wordt uitgevoerd, pas bij 10 keer bellen wordt er wat gedaan! Nu enorme lekkage, gebeld wordt gezegd dat hij iemand regelt! Vervolgens niemand gekomen bellen we zelf ja dat hadden we eerder moeten weten nu kunnen we Niks in het weekend! Stelletje prutsers
Tussenwoning/hoekwoning
3 January 2018