6

Moeizame communicatie, niet transparant.

Betreft een nieuwbouw project in Gouda. Na het tekenen komen we in contact met kopersbegeleiding. Contact met andere kopers is gedurende het bepalen van meerwerk niet mogelijk. Gemiste kans omdat dit een uitgelezen moment is om idee├źn uit te wisselen, zeker wanneer de optielijst van de aannemer slechts 2 opties kent. Iets simpels als extra zonnenpanelen plaatsen is niet mogelijk. Na aftekenen meerwerklijst is de kopersbegeleider ontslagen (!) en wordt de communicatie moeizaam. Uiteindelijk worden er gebreken bij oplevering geconstateerd die bij deze ontslagen medewerker in de schoenen worden geschoven. De aannemer gaat toch schoorvoetend akkoord met de aanpassingen (!). Communicatie verloopt weer erg moeizaam en niet alle nieuwe eigenaren worden tijdig ge├»nformeerd. Verdere gebreken zijn echt verbazingwekkend, iedereen die door een huis loopt kan ze constateren. Ik vind dat ze dit van te voren moeten aangeven. Gebreken worden opgelost, maar soms hebben ze hier 2 of 3 pogingen voor nodig. Kost ons een hoop tijd ivm thuis moeten blijven. Opzichter die voor sommige punten wel zijn mening geeft maar zijn handen er van af trekt en niet tussen mij en het hoofdkantoor in wil staan. Dit bedrijf kan standaard bouwen en heeft daar mee weinig opleverings fouten, maar stelt de klant daar niet mee centraal. Zou fijn zijn als ze actief feedback zouden ophalen bij hun klanten met een simpele vraag als "woont u nu fijn" of "hoe kijkt u terug op het traject". Maar wellicht verassen ze mij nog...

  • Zou u ons bedrijf aanbevelen? Nee
  • Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Prijs/kwaliteit
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Ging het om een nieuwbouw project? 2 onder 1 kap

Over Bouwnu

Bouwnu.nl is een onafhankelijke en betrouwbare website waarmee de consument op eenvoudige wijze een geschikte aannemer vindt. Dit initiatief wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Over Boele & Van Eesteren BV

Wij willen de beste partner zijn die u zich kunt wensen voor de ontwikkeling, bouw, renovatie of het onderhoud van uw project. Dat is nogal een ambitie en daar zetten wij ons dan ook dag in dag uit voor in. Om dit te bereiken veranderen we een complex traject in een helder proces. En zoeken we bij iedere opdracht naar inventieve oplossingen om nog slimmer, beter of sneller te werken. Partnerschap betekent wat ons betreft open communiceren. Met heldere budgetten en begrotingen. Met wederzijdse inspiratie. Samen een doel verwezenlijken geeft energie. Wij streven naar een optimale flow en doen er alles aan om die tijdens de samenwerking in stand te houden.