alles is naar wens verlopen!
Goede ervaring. Vriendelijk en duidelijk
Goede en zeer bekwame mensen met hart voor hun vak. Zowel tijdens de bouw als de nazorg, uiterst professioneel en plezierig traject.
De aankoop van het huis is op een fijne manier verlopen. De werkzaamheden zijn snel afgerond en de oplevering is soepel verlopen. De verbeterpunten zijn snel en adequaat opgelost. Super!!
Wij zijn vanaf begin tot de oplevering op de hoogte gehouden. Communicatie was duidelijk.
Heel goed, 1 contactpunt, fijne begeleiding, en nette aflevering.
Zeer prettig, duidelijke communicatie. We hebben nooit het gevoel gehad dat dingen werden afgeraffeld. Al met al een fijne zakenpartner.
Het traject van het uitzoeken van alle mogelijkheden was super geregeld. De showroom is voorzien van alle keuzes en biedt een goede weergave van hoe uiteindelijk de producten in een huis eruit zien. De communicatie over de voortgang van het traject kan nog wat beter. Wij hadden graag meer informatie gehad tijdens deze fase. Nadat de bouw gestart was verliep het contact prettig en was duidelijk hoe het proces verliep. De kwaliteit is heel goed! Er wordt netjes gewerkt en de afwerking is dik in orde.
Het gehele traject goed verlopen met leuke en vriendelijke mensen
Wij hebben de begeleiding vanuit Bot & van der Ham als zeer prettig ervaren. Altijd op een vriendelijke manier iedere vraag so Goed mogelijk beantwoorden.
We hadden graag wat meedenkend advies willen krijgen, bijv mbt grootte badkamer en positionering van bad en wastafel, tevens plaatsing cv. Uiteindelijk is grootte van de schuur toch wat kleiner uitgevallen, mede door holle wanden: ook hier waren advies en tips handiggeweest.
Zeker aan te raden
Door goede voorbereiding is de bouw zeer goed verlopen en volledig volgens planning.
Communicatie kon weleens wat duidelijker / sneller. Verder erg professioneel en vriendelijk.
Prima aannemer en zeker aan te bevelen.
Goed gevoel. Afspraken wordt binnen afzienbare tijd nagekomen. Woning en afwerking van hoge kwaliteit..
heel vriendelijk en makkelijk bereikbaar. Snelle antwoorden op vragen. Prima service, wij zijn erg blij met de opgeleverde woning.
Prettige samenwerking vanaf het begin van tekenen, medenken bij het ontwerp en kritisch tijdens de bouw tot en met de oplevering .
Proessionele en prettig bedrijf, van harte aan te bevelen.
Bij het bouwen van de woning en ook daarna, was het prettig en makkelijk communiceren. Dat zorgt voor weinig zorgen in het proces.
Erg blij met de oplevering van ons nieuwe huis. Bot en van der Ham heeft echt met ons meegedacht en zeer goede kwaliteit geleverd.
De bouwkwaliteit is erg goed en werd er bijzonder goed mee gedacht tijdens de bouwfase met onze wensen, inclusief het feit dat een deel van de woning afgewerkt werd door een andere partij. In de oriëntatiefase en het koopproces waren wij minder tevreden en hebben we zelfs op het punt gestaan afscheid te nemen. Concurrerende bouwbedrijven hebben een veel duidelijkere en uitgebreide offerte, inclusief tekeningen zodat je weet waar je aan toe bent. De architect van was niet goed, we hebben nagenoeg zelf het huis moeten ontwerpen terwijl je eigenlijk hoopt dat de architect met slimme zaken komt waar je zelf niet aan denkt. Ook hebben we diverse onverwachte prijsverhogingen gehad op zaken die we afgesproken dachten te hebben. Of prijsverhogingen die achteraf niet bleken te kloppen, maar daar kom je pas achter als je dat aan de kaak stelt. Dat geeft geen comfortabel gevoel. Niettemin wordt dat mindere gevoel gecompenseerd tijdens de bouw en daarna. Wij hebben tot nu toe de ervaring dat BvdH ook aandachtspunten na de oplevering netjes op pakt.
Al onze vragen opmerkingen warden op een snelle, serieuze en klantvriendelijke manier opgepakt.
Behulpzaam maar klantvriendelijkheid kan beter
Goede tekeningen Duidelijk proces Goede mensen Accuraat Leveren volgens planning en afspraak Humor
Energieweg 17
4231DJ MEERKERK
Bot & van der Ham BV - Thuis in Bouwen! Bij ons staat kwaliteit voorop! Samen met onze dochteronderneming HMU Olsthoorn te De Lier en Drent & Welling te Huizen opereren wij landelijk onder de noemer: Thuis in Bouwen. Uw ontzorg partner in de nieuwbouw. Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele koop- en bouwproces. Van kavelkeuze, ontwerp, uitvoering en oplevering tot nazorg. Tevens kunt u extra woonideeën opdoen in ons inspiratiecentrum, waar alle soorten bouwmaterialen ruim vertegenwoordigd zijn. Kortom, wij ontzorgen u door uw belangen tijdens elke fase van het bouwproces optimaal te behartigen. Zo bouwen wij samen met u uw droomhuis!