Bouwen met vertraging.

Woning 108 dagen te laat opgeleverd, komen afspraken niet na. Opleverpunten (wel 40 stuks) na anderhalf jaar nog steeds niet allemaal opgelost. Lekkage in het pand, niet afgewerkte ruimtes, bouwfouten ga zo maar door. Absoluut slechte communicatie met de bewoners/VvE door BBG. Vervolgens maar de naam veranderd en de zaak laten klappen om onder alles uit te komen. Zal mij niks verbazen als BBG BV. straks weer tevoorschijn komt onder een ander KvK nummer. Mijn advies? Zoek een ander bouwbedrijf!

Zeer slechte bouwbedrijf!

Ik zou een boek kunnen schrijven! Uitermate lange bouwtijd! Meer dan 2 jaar! Kwaliteit zeer slecht. Gemeenachappelijke ruimte ver onder maat. Eigen woning 8 maanden na oplevering soort van gereed. Slechte afwerking. Elektra op verkeerde plekken, water op verkeerde plekken etc etc. Mocht er een project zijn waar BBG de bouwer is, zou ik deze ten alle tijden vermijden!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Appartement

In en in triest... komt geen enkele afspraak na en maakt er een zooitje van

Dakdoorvoeren niet op maat waardoor het niks mee kan. Riool vergeten aan te sluiten waardoor onder het land een riool put ontstond, wilde/kon het niet binnen 2 weken herstellen. Beschadigde panelen niet willen herstellen.mersel werk ziet er niet uit... Etc etc.. Ik denk hier te weinig ruimte voor alle klachten.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Diep triest

Wat een trieste aannemer is dit. Meerdere beloftes gedaan en niet nagekomen. Woon al 4 maanden in mijn woning en de punten uit het opleverrapport zijn nog steeds niet opgelost! Ik raad iedereen af om een woning te kopen waarvan BBG de aannemer is. Ook raad ik iedereen af deze aannemer in te huren voor klusjes. Je bespaard jezelf jarenlang koppijn.

Helaas niet blij mee

Slordige oplevering en ook ietwat slordige bouw. Slechte communicatie en vervelende verrassingen achteraf. Qua architectuur wel heel blij met het huis.

Bouwbedijf zonder visie

Werken met onbekwame mensen, komen afspraken niet na en communiceren niet.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige

slechte slechte slechte ervaring

Als ik 0 zou kunnen geven, zou ik -100 geven voor ervaring met Bbg. Kijk naar het project Multiversum Almere Poort en alles is duidelijk voor jou. Drie jaar lang doen ze dit kleine gebouw en liegen ze elke maand tegen mensen. schaam jezelf BBG !!!!

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.