Tijdens bouw voldoende informatie en goede begeleiding kopersbegeleiding, weinig flexibiliteit op de bouwplaats
Ons nieuwbouwhuis is opgeleverd waarbij alles netjes is afgehandeld en wij nu een huis hebben waar we heel blij mee zijn. Gebreken die bij oplevering aanwezig waren zijn allemaal opgelost, gelukkig waren dat bij ons slechts kleine puntjes.
Goeie ervaring goed gesproken over de eventeeul opties maar comunicatie ontbreekt wel aardig wat aan
Qua architectuur zou er nog wel een hoop verbeterd kunnen worden. Hierbij hebben wij het idee dat er niet altijd over de gebruiksvriendelijkheid wordt nagedacht. Door dat wij zelf een hoop hebben bedacht en gevraagd en uiteindelijk hebben kunnen realiseren is de woning voor ons echt perfect geworden.
Redelijke support vanuit het bedrijf, prima ondersteuning vanuit de uitvoerders op de bouwplaats
zie enquete proces communicatie etc
Weinig informatie. Alleen na veel zeuren krijg je informatie.
Dit is een herhaling, deze vraag is al 2x voorbij gekomen.
Bebouw bouwt erg netjes en er is voldoende aandacht voor een goeie oplevering en voor de nazorg. Ook opleverpunten die na de oplevering aan het licht zijn gekomen worden netjes en vlot afgehandeld. De digitale meldpunt op de website is daar Minpuntje is de starheid mbt opties van het meerwerk. We wilden graag in onze nieuwe woning een grote badkamer met douche, bad en 2 wastafels. Dat bleek niet mogelijk binnen het optie-pakket van de bouwer. Toch vreemd wat dat is wat veel gezinnen toch graag willen in hun nieuwe woning.
We hebben echt heel veel zelf moeten doen. Er werd nauwelijks met je mee gedacht of ideeën opgedaan. Voorafgaand onzorgvuldig werk doordat de brochure nog niet aanwezig was, tekeningen niet klopte, alles even tussen neus en lippen door werd gedaan. Wel waren we heel blij met de meerwerk opties. Prijs/kwaliteit was acceptabel. Tijdens de oplevering van de woning weinig punten. Mooi en netjes afgeleverde woning. Jammer dat de na verzorging dmv deze enquête gaat en er niet iemand vanuit het bedrijf bij de mensen langs komt.
slecht
Oog voor kwaliteit, wat gevraagd is is goed en mooi geleverd.
Ze werken met goede spullen. Alleen veel dingen zijn niet mogelijk. Wat meer dan standaard is gaat mis. Zijn zeer traag met de comunicatie
Mooie woning gebouwd, net iets meer aandacht voor de afronding zou geen kwaad kunnen
Bedrijf communiceert duidelijk en houdt zich aan de afspraken wat betreft opleveren van de woning
Soms slordig gewerkt
Slechte communicatie op kantoor, prima communicatie op de bouwput!
Het kan beter .
Woonwensen worden afgeketst met helaas niet mogelijk of je moet er grof geld voor betalen. Bij oplevering worden punten afgedaan met acceptabel of weggewimpeld. Jammer, maar mocht ik kiezen voor de bouwer dan geen Bébouw Midreth meer voor ons.
Goede ervaring gehad voor, tijdens en ma de bouw.
Groot Mijdrechtstraat 11
3641RV MIJDRECHT
Voor al uw huisvestingsvraagstukken biedt Bébouw Midreth u de beste integrale oplossing. Als ontwikkelende aannemer zijn we al veertig jaar actief in de meest uiteenlopende markten en thuis in alle bouwdisciplines; van woningbouw tot utiliteitsbouw en van vastgoedontwikkeling tot renovatie, transformatie en verbouwingen. Vanuit Mijdrecht creëren en realiseren we projecten in het Groene Hart en de omliggende Randstad, binnen de lijn Amsterdam - Utrecht.