Een mooi huis neergezet. Maar de afwerking kan beter. Achter de wanden zit veel gemakswerk, met name in de electriciteit. En dit merk je pas als je bijvoorbeeld een dimmer wil aansluiten.
Overall prima ervaring, soms wat lastig mbt communicatie en opleverpunten. Punten zijn inmiddels goed opgelost. Wel een paar keer opnieuw de discussie aan moeten gaan mbt opleverpunten. Uiteindelijk is alles naar wens opgelost
I always had the feeling I was being abused financially and handled like a cow being milked for the money. The delivery times were unmet, causing us quite some trouble.
prima werk en mensen
Huis is eerder dan verwacht opgeleverd met weinig punten bij de oplevering.
Zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld verdienen aan een woning. Dit zie je terug in dat er geen opties buiten de standaard opties mogelijk zijn (zoals een simpele designradiator in de badkamer) en in de kwaliteit van het geleverde werk.
Goeie service.
Krachtig in de bouw/loop van het genoemde bouwproject. Het project mooi afgerond neergezet. Tijdens het project mag de begeleiding beter.
zie beneden. Ik wist niet dat het zo een lange invuloefening zou worden anders was ik het wellicht niet aan begonnen
Voel me genaaid, en vindt dat ze overal een zooitje van maken!
Mooi huis, maar regelmatig slechte communicatie met kopersbegeleider. Punten na oplevering worden wel snel opgepakt.
Mooi op tijd alles, sommige aanpassingen zoals doucheputje en spuitwerk plafond duurt wel lang na oplevering
Prettig
Bij mij door het dak geboorte schade aan me bed schade aan de muur krijg je een schadeformulier en dan moet je zelf na een paar weken bellen dan wordt er gezegt we zijn er mee bezig maar let op dit werdt er gezegt het is kerst vakantie dus we nemen in het nieuwe jaar contact met u op maar ik zit wel nog in het zooitje
Over het algemeen tevreden over de oplevering. Echter communicatie kon vanaf het begin beter. Ik zou wel de verkoopbegeleider niet aanraden. Ze is niet echt enthousiast en denk niet voldoende mee wat heel jammer is en juist voor veel extra vragen zorgt.
Prima woning en de aangegeven oplevertijd klopte
Geweldig, netjes volgens plan opgeleverd, bij hun is klant de koning.
Nieuwbouwproject tijdig afgebouwd, enkele gebreken bij oplevering nog afgehandeld. Kunnen meer werken aan maatwerk wensen van de kopers.
Het huis was eerder dan gepland opgeleverd (september), alleen in de officiële berichten werd er steeds over november gepraat. Dit vond ik heel irritant, want ik heb mijn vloer en keuken maar op oplevering van november laten staan en vervolgens kon dat niet naar voren.
In de communicatie en afspraken kan veel verbeterd worden maar het eindresultaat van de woning is goed. We zijn er erg blij mee.
Communicatie was fijn totdat de handtekening stond. Daarna werd je aan je lot overgelaten. Diverse valse belofte gemaakt vanuit TW3. Ik had ook liever iets meer kijkdagen gehad. Oplevering had beter gekund. Alles is binnen de 'norm' maar had mooier gemogen. Al met al wel blij dat wij in het huis kunnen wonen.
Groot Mijdrechtstraat 11
3641RV MIJDRECHT
Voor al uw huisvestingsvraagstukken biedt Bébouw Midreth u de beste integrale oplossing. Als ontwikkelende aannemer zijn we al veertig jaar actief in de meest uiteenlopende markten en thuis in alle bouwdisciplines; van woningbouw tot utiliteitsbouw en van vastgoedontwikkeling tot renovatie, transformatie en verbouwingen. Vanuit Mijdrecht creëren en realiseren we projecten in het Groene Hart en de omliggende Randstad, binnen de lijn Amsterdam - Utrecht.