Woning is ondanks de moeilijke Corona periode op tijd opgeleverd en gebreken zijn netjes opgelost.
Ik had gevraagd om een uitbouw te nemen, helaas was dit niet mogelijk omdat er een bepaalde termijn verstreken was. Maar toen stond enkel de fundering er nog. Ze hadden het best wel kunnen realiseren.
nice design, good quality and quick construction speed.
kan een stuk beter en prijs vriendelijker
Goede ervaring, alleen op de restpunten is het jammer dat er op het gebied van loodgieter en tegelzetter veel moest herstellen. Had een betere controle vanuit Bebouw moeten zijn als opdrachtgever.
Geen toelichting
Vriendelijke medewerkers en zeer mooie bouw wat in prima staat is opgeleverd. Het project is overigens ook op tijd volgens de planning afgerond, zeer knap tijdens de Covid periode. Punten voor verbetering zijn, meer keuzevrijheid en meer betrekken van kopers bij beslissingen.
Ik heb een goede ervaring met Bebouw! De woning is in goede staat afgeleverd. Afspraken zijn nagekomen. Zijn heel blij met de woning
Heel blij met de bouw van ons nieuwbouwhuis. Duidelijk hoe alles werkt en hele goed service. Dank voor al het werk.
Tot en met de oplevering prima. Vanaf de storing aan ons ventilatie systeem onvoldoende.
We hebben een prachtig huis.
Mooie bouwstijl, maar afhandeling openstaande punten onvoldoende qua snelheid en kwaliteit.
redelijk voor dit grote bedrijf,
Prima bouwbedrjif, wel zelf vaak vinger aan de pols houden mbt opvolgen van opleverpunten. Huis was prima opgeleverd, informatie voorziening tijdens de bouw had duidelijker gemogen. Bijvoorbeeld wat bepaalde keuzes voor effect hebben op het totaal huis (e.g. # zonnepanelen)
Ze hebben slechte regie op de uitvoerende bedrijven en mensen die op de bouwplaats lopen. Daarnaast negeren ze sommige kritische details en kunnen niet goed onderbouwen waarom. Daarentegen hebben ze een aantal gebreken netjes en snel opgelost. Maar helaas bij de cruciale items zoals afwateringen en waterkeringen valt dit erg tegen.
In eerste instantie leek bijna alles in orde. Naar verloop van tijd kwamen we onvolkomenheden tegen. Nadat de bouwkeet eenmaal weg was werd de bereikbaarheid en bereidwilligheid minder.
nvt
Een heel traject waarin heel veel vragen en of onduidelijkheden zijn maar perfect beantwoord en opgelost zijn.
ook na opleveren moet je antwoord blijven geven op vragen en niet verwijzen naar onderaannemers die vervolgens niet thuis geven.
Heldere communicatie tijdens de bouw, goed begeleid door adviseur en tijdens oplevering beperkt aan punten. We wonen met veel plezier in het huis.
Het geleverde werk is OK. Kwaliteit is goed. Ik ben niet tevreden over de communicatie voor en tijdens de bouw. Deze is beperkt en wordt actief ontmoedigd. Meerwerk/opties zijn beperkt mogelijk, en moet je lang van te voren aangeven. Na de deadline is helemaal niets meer mogelijk. Bouw is behoudend: geen nieuwe zaken, en qua energieindex wordt wettelijk minimum aangehouden. Geen ambitie op dat vlak bij Bebouw.
In het begin was 'Interplan' de bemiddelingspartij tussen ons en Bebouw. Bij interplan worden dingen beloofd die Bebouw niet waar kon maken (niet de schuld van Bebouw!), slechte communicatie en veel ergernis mee gehad. Naderhand heb ik direct contact gehad met Bebouw en Interplan links laten liggen; een wereld van verschil. Alles was mogelijk, overal kon over gepraat worden en er werden oplossingen gezocht. Mijn mening, Bebouw heeft een partij als Interplan niet nodig, Interplan inhuren is zonde geweest van de tijd en geld. Verder: tamelijk vlotte bouwer, komt afspraken na, weinig vertraging in de oplevering in een toch wel moeilijke periode met veel personeelstekort. Wat betreft meer/minder werk, niet veel opties en erg prijzig.
Bouw prima, nazorg niet altijd even correct in beantwoording en oplossing.
Niet flexibel in het aanpassen van de woning. Ik begrijp dat buitenmuren van beton zijn en misschien al vroeg in productie zijn maar het verplaatsen van een Gibo blok tussenmuurtje moet kunnen. Mensen kopen een huis voor veel geld en dan wil ik er wel wat service voor terug.
Groot Mijdrechtstraat 11
3641RV MIJDRECHT
Voor al uw huisvestingsvraagstukken biedt Bébouw Midreth u de beste integrale oplossing. Als ontwikkelende aannemer zijn we al veertig jaar actief in de meest uiteenlopende markten en thuis in alle bouwdisciplines; van woningbouw tot utiliteitsbouw en van vastgoedontwikkeling tot renovatie, transformatie en verbouwingen. Vanuit Mijdrecht creëren en realiseren we projecten in het Groene Hart en de omliggende Randstad, binnen de lijn Amsterdam - Utrecht.