Gemotiveerd personeel maakt mooi werk!

Het is bekent: je moet altijd 2 keer bouwen om de minpuntjes van het eerste huis er uit te halen. En dan leg ik niet alleen de oorzaak van sommige dingetjes die fout gaan alleen bij de aannemer, ook denk ik wel eens dat ik er zelf niet helemaal bij was. Het stomme is dat die kleine dingetjes blijven irriteren, terwijl we een geweldig prachtig nieuw huis hebben! Alle lof voor al die kelderbouwers, metselaars, timmermannen, de tegelzetter en iedereen die gezorgd heeft voor ons degelijke droomhuis. Natuurlijk ook Koen als tekenaar van het huis en aanspreekpunt en alle personeel vanuit het kantoor dat alles aanstuurde zodat de materialen op het juiste moment aanwezig waren. Goed werk geleverd! Soms denk ik: was er niet iets meer overleg mogelijk geweest over: wil je dakramen voor het licht of voor het uitzicht? En waarom onder de dakrand niet allemaal weerbestendig materiaal. Een kleinigheid hou je. En uiteindelijk heeft iedereen zijn best gedaan. Er werd goed naar ons geluisterd alleen soms iets te weinig overleg, waarschijnlijk ook omdat er gewoon vanaf een tekening wordt gewerkt en om bij elke spijker met de klant te overleggen kost ook veel tijd en weer voor andere inzichten en niet voorradig materiaal. Ook alle begrip voor.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? alles bij 1 bedrijf, van tekening, kelderbouw tot staalconstructie
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw degelijk bedrijf

Goed en snel

Goed,snel, vriendelijk en snel

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Goed, snel en vriendelijk.
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw N.v.t.

Komen afspraken na, vriendelijk en vakkundig personeel

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Brede kennis
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Komen afspraken na

Meedenkend, flexibel en de klant voorop

Samen met Bajo bouw ik aan mijn eigen woning. Vanaf het begin met Oostz Architecten kon ik mijn eigen ontwerp grootendeels aanhouden. Verder goede begeleiding en uitleg wat mij te wachten stond. Bajo heeft de constructie van mijn huis gebouwd en ik ben nu verder bezig alles af te bouwen. Als ik advies of hulp nodig heb staan ze voor mij klaar. Ik ben super blij dat ik voor hun gekozen heb!

• Wat maakt Bajo Bouw uniek? Alles kan in goed overleg
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Vakmanschap en schappelijkheid

Kwaliteit!

Ik heb een tussenwoning laten bouwen door Bajo. Ik wil het bedrijf iedereen aanraden! Het bedrijf bouwt degelijk, niks is te gek. Alles kan gewijzigd worden daar draait Bajo de hand niet voor om. Alles is te overleggen en ze willen alles aanpassen. Zo had ik problemen met de installateur, Bajo lost het op. Echt een fijn en goed bedrijf, goed in contact en werkt netjes!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Hun boeren verstand!
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Werkt netjes bouwt degelijk en goed in communicatie

Zeer prettig bouwbedrijf met oog voor vakmanschap.

Allereerst hele vriendelijke mensen, door het hele bedrijf heen. Geen ‘snelle jongens’ maar werkend vanuit vertrouwen en gedegen vakkennis, tijd nemen (heerlijk), meedenken en korte communicatielijnen. Ons huis is onderdeel van een project van 12 huizen en toch heb ik altijd ervaren dat er een persoonlijke benadering was. Als we af en toe op de bouw waren, voelden we ons welkom en werd er ook tijd genomen voor een vraag of wat uitleg. Leuk ook om dan iedereen vol overgave aan het werk te zien. Ook andere partijen waar Bajo mee samenwerkt (zoals bijvoorbeeld Koetsier) hebben dezelfde service- en kwaliteit gerichte houding. Heel prettig. Ze doen wat ze zeggen! En van mijn vragen op de mail zullen ze af en toe ‘moe’ zijn geworden en toch kreeg ik steeds binnen dezelfde dag antwoord (ook in het weekend). Kwalitatief goede bouwers. Met oog voor detail en afwerking. Wij zijn heel erg blij met ons huis en we kijken er naar uit om over een maandje daar te gaan wonen. Dank jullie wel.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Communicatie is prettig, ze doen wat ze beloven, korte lijnen, vakwerk
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Hier ben je nog klant en wordt echt tijd voor je genomen.

Prettige samenwerking, prachtig eindresultaat.

Wij hebben twee schuren gebouwd met Bajo Bouw & IJzerwerken en zijn ontzettend tevreden over de samenwerking. Vanaf het begin was het contact met Luuk in de ontwerpfase erg prettig. Er werd goed meegedacht en we kregen waardevolle suggesties die het uiteindelijke resultaat echt ten goede zijn gekomen. Ook de bouwfase verliep soepel en professioneel. We werden goed op de hoogte gehouden en konden altijd overleggen waar nodig. Martin, de timmerman op de bouw, was deskundig, vriendelijk en met zijn vakmanschap heeft hij er twee prachtige schuren van gemaakt. Het eindresultaat mag er echt zijn. Kortom: een prettige samenwerking van begin tot eind. Wij raden Bajo van harte aan!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Prettig en deskundig contact. Super snelle bouw.
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Prettig en deskundig contact.

Dikke 10

Wij zijn ontzettend tevreden over BAJO. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van ons huis verliep alles soepel en professioneel. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en waar nodig gaf het team deskundig advies. De communicatie was duidelijk, deadlines werden gehaald en het resultaat is echt boven verwachting. De afwerking is tot in de puntjes verzorgd en het huis voelt helemaal als ‘ons’. Je merkt aan alles dat ze vakwerk leveren met oog voor detail. Wij zouden BAJO zonder aarzelen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kundige bouwer.

• Wat maakt Bajo Bouw uniek? Lees het verhaal hierboven
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Je zult tevreden zijn.

Bouwen van een nieuwbouwwoning

Erg prettig contact en werken met ervaren vaklui, die erg flexibel zijn. Zeker aan te bevelen!

• Wat maakt Bajo Bouw uniek? Fijne communicatie
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Goede prijs/kwaliteit verhouding en flexibiliteit

Vakwerk, betrouwbaar en meedenkend

Tijdens de verbouwing van de badkamer waarbij wij als bewoners ook eigen werkzaamheden deden heeft Bajo zich altijd flexibel opgesteld. Ook tijdens de eigen werkzaamheden blijft Bajo meedenken om een goed eindresultaat te krijgen. De werkzaamheden die Bajo heeft gedaan zorgt voor de definitieve afwerking waarbij zichtbaar vakmanschap aan te pas is gekomen.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Veelzijdig bedrijf met vele aspecten in eigen huis.
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Er wordt meegedacht en goed meegekeken naar de uitvoering

Aanrader!

Voor elke klus groot of klein, moet je bij Bajo zijn. Van ontwerp tot volledige verbouwing, Bajo ontzorgt jou bij vrijwel elk ding. Een geslaagd project is pas een feest als het een door Bajo uitgevoerde is geweest!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? No nonsense klantbenadering en uitvoering
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Waarom verder zoeken?

Geweldige begeleiding van A tot Z.

Bajo heeft onze droomwoning gezet. Van oriëntatiefase t/m oplevering incl. de nazorg die nu nog doorloopt zijn wij erg tevreden over de communicatie, de (bouw)kwaliteit die geleverd wordt en overige zorg. Tijdens geen enkele bouw gaat alles goed, maar het gaat erom hoe aandachtspunten worden hersteld/gecorrigeerd en ook op dit onderdeel scoort Bajo prima!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Zie bovenstaande toelichting. Totaalpakket klopt!
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Wij hebben een goede ervaring met Bajo

Buitengewoon goed!

BAJO heeft bij ons een dakrenovatie van drie gebouwen verricht en dit is in z’n geheel bijzonder goed verlopen. Hard gewerkt ondanks de soms behoorlijk warme omstandigheden. Werkten iedere dag door tot het geplande werk klaar was en meestal nog heel wat meer! We zijn meer dan tevreden!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Garage/schuur, Dak, Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Vooruit denken, mee denken, goed en gemotiveerd personeel. Ook een pluim voor het materieel! Alles dat nodig was werd ingezet!
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Om al deze bovenstaande redenen!

Top bedrijf

Mooi bedrijf

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Korte lijnen
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw N.v.t.

Van twijfels naar puur woongeluk

Bajo heeft onze oude woning omgetoverd naar ons droomhuis dat dankzij hun advies perfect past in de landelijke omgeving waarin we wonen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Beglazing en kozijnen, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Ze snappen welke aanpassingen passen wij het type woning en hebben de kundigheid dit ook te realiseren. Daarnaast zijn ze erg flexibel als er extra werkzaamheden ontstaan.
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Omdat ze met je mee denken. Snappen wat je nodig hebt en ervoor zorgen dat het goed komt.

Kwaliteitsbedrijf die er staat als je ze nodig bent

Secuur en ordelijk werken en afspraken nakomen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Dak, Vloer, Overige
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Goede communicatie en afspraken nakomen

Kwalitatief zeer goed

In een hele korte tijd ontzettend veel werk verricht en ook als we ad hock nieuwe dingen wilden stonden ze klaar en pakten zonder problemen alles op. Erg tevreden met het eindresultaat.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Garage/schuur, Vloer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Verschillende specialismen binnen het team waardoor de besten komen voor de specifieke klus
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Ze maken waar wat ze beloven

Uitstekende kwaliteit en vakbekwame mensen

Vakbekwame mensen die uitstekend werk leveren! Denken niet in problemen maar in mogelijkheden en oplossingen.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Werk op maat, korte lijntjes, denken in mogelijkheden
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Maatwerk in goed overleg

Afspraak is afspraak en altijd kwaliteit

Erg tevreden over de samenwerking met Bajo vanaf de tekening van het huis tot de oplevering . En ook na die tijd de service die ze verlenen

• Wat maakt Bajo Bouw uniek? Vakmanschap
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Vakmanschap en afspraken nakomen

Goed werk geleverd!

Goed werk geleverd aan de bouw van onze nieuwe ligboxenstal. Als er wat mis was, werd het snel en netjes opgelost. Super bedankt!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? N.v.t.
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw N.v.t.

Prima aannemer + prima nazorg!

Prettig in contact, meedenkend en goede nazorg.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? N.v.t.
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw betrouwbaar

Had niet beter kunnen wensen

Super tevreden met het hele proces. Van oriëntatie tot de bouw van mijn hal, alles perfect geregeld. Vakbekwaam bedrijf dat meedenkt met de klant. Super!

• Wat maakt Bajo Bouw uniek? Korte lijnen en meedenken
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Goed bedrijf, goede prijs, makkelijke omgang

Bouwonderneming waarop je kunt bouwen

Bajo Bouw is een onderneming met korte lijnen, betrouwbaar en flexibel. De klant wordt gewaardeerd en weet waar hij/zij terecht kan met eventuele vragen.

• Wat maakt Bajo Bouw uniek? Korte lijnen, afspraak is afspraak
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Vriendelijk, meedenkend

Goed en snel gebouwd

Onze nieuwbouw bijgebouw is vlot gerealiseerd nadat we akkoord waren gegaan met offerte en opdracht hebben gegeven.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.
  • Wat maakt Bajo Bouw uniek? Ons nieuwgebouwde bijgebouw is in korte tijd aaneengesloten gerealiseerd
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Lokale vakmannen

Top bouwbedrijf met fijne medewerkers.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Duidelijke planning en als er iets veranderd krijg je direct bericht.

• Wat maakt Bajo Bouw uniek? Korte lijnen en iedereen is oplossingsgericht
  • Waarom zouden anderen moeten kiezen voor Bajo Bouw Duidelijk en betrouwbaar.

het Fiester 3

8106PP MARIENHEEM

Over Bajo Bouw & IJzerwerken

Bajo Bouw & IJzerwerken, gestart in 2001 als eenmanszaak, nu uitgegroeid tot een enthousiast en dynamisch bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in vrijwel alle facetten van de bouw en actief is in de regio van de gemeente Raalte en ver daarbuiten.

Over Bouwnu