Stolk Bouwmaatschappij heeft voor De Seinpost B.V. diverse bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd, betreffende een logies gebouw, waaronder het creëren van sanitaire groepen. DR Makelaardij heeft hierin directie gevoerd. Stolk Bouwmaatschappij B.V. heeft de werkzaamheden voor ons naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zo was er een strakke planning en was de communicatie met zowel de uitvoerder als met het kantoorpersoneel duidelijk. Vooral de korte lijnen zijn fijn, waardoor beslissingen snel tot stand kunnen komen. Stolk Bouwmaatschappij is een no nonsens bedrijf, met jarenlange ervaring. Het personeel is kundig en vriendelijk.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Degelijke betrouwbare aannemer

Stolk Bouwmaatschappij werkt al tientallen jaren voor ons. Een degelijk en betrouwbaar bedrijf waar je afspraken mee kan maken. Werkt meestal met een open begroting als vaste aannemer voor ons.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Een ervaren , kundig en degelijk bouwbedrijf

Mijn persoonlijke ervaringen met de firma Stolk bouwmaatschappij zijn alweer zo’n 15 jaar ! Het bedrijf bouwt op kundige en ervaren medewerkers, die het belang van de opdrachtgever nastreven. Wat vooral aanspreekt, is dat er niet (zoals menig ander bedrijf wel doet) gemarchandeerd wordt met kwaliteit en degelijkheid. Door het kiezen voor een samenwerking middels een bouwteam constructie waren financiën, te maken keuzes en planning transparant. Onvoorziene situaties, zoals die altijd voorkomen, werden in goed overleg opgepakt. Een volgende klus ? Doen we weer met Stolk Bouwmaatschappij! Ton en Linda Wijker

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Amperestraat 23

1976BG IJMUIDEN