Ervaren aannemer, die goed heeft meegedacht, om van een oude koeienstal, een geweldige, nette bed and breakfast te maken, met het comfort van nu.
In het verleden (2015) hebben we de zolder laten verbouwen door Schotte (dakkapel, zolderindeling). We waren erg tevreden over zowel de communicatie van Suzanne Schotte, de houding en professionaliteit van de vakmannen als het resultaat. Een paar maanden later kwamen we nog een klein puntje tegen wat meteen werd opgelost. Reden om voor onze trapkast en het dichtmaken van de trap opnieuw Schotte te vragen. Ook hier zeer tevreden over. We hebben achteraf spijt gehad dat we de rest van de woonkamer niet ook door Schotte hebben laten doen. We werden verleid door de beloftes m.b.t. de prijs en de snelheid van levering van Woningaanrichting-aan-huis, die achteraf gezien niet juist waren (niet sneller, wel duurder dan Schotte. Opleverpunten zijn nog steeds niet aangepakt). Dus in de toekomst kiezen we graag weer voor Schotte!
Wij werken regelmatig met/voor aannemersbedrijf Schotte. Er werken alleen maar vakmensen, waar het zeer prettig mee samenwerken is. Als er eens iets tegen zit, wordt er niet in problemen gedacht, maar in oplossingen. De wensen van de klant staan altijd centraal, en ze doen wat ze beloven. Ze leveren alleen kwaliteit.
Ik ben snel en goed geholpen en het onverwachte meerwerk werd zeer snel uitgevoerd voor een goede prijs!
Ben erg tevreden met het huis dat Schotte gebouwd heeft en het hele proces daar omheen. Van het begin af aan is Schotte heel helder geweest in de communicatie, zoals met uitleg over keuzes en prijsvorming daarbij, scherpe planning. Ook werd helder aangegeven wanneer je precies welke keuzes definitief moest hebben. Met een uitvoerder op locatie tijdens de hele bouw was het ook makkelijk om tussendoor nog vragen te stellen en eventueel wijzigingen te bespreken. Afspraken ten aanzien van de kosten en de planning zijn allemaal nagekomen. En los van dat het zakelijk allemaal goed op orde is, werken ze met een fijn team. Kortom, zeker aan te raden!
De firma Schotte heeft een dakraam wat een andere aannemer verkeerd heeft geplaatst netjes hersteld met de aanpassingen die nodig en gewenst waren. Zowel de mensen op kantoor als de uitvoerende collega’s zeer netjes en kundig!
Met drie kleine kinderen was dit voor ons een relatief flinke verbouwing en op advies van Schotte zijn we een aantal weken op vakantie gegaan zodat zij konden verbouwen zonder dat wij er last van zouden hebben. Dit was een goede zet. Schotte is aan de slag gegaan met het ontwerp van een interieurstylist voor de nieuwe benedenverdieping en heeft dit tot op detail exact uitgevoerd. Zo is ons huis geworden zoals we dat graag wilden. Doordat Schotte een relatief kleinere aannemersbedrijf is heb je te maken met één contactpersoon en dit werkt erg prettig. Snelle reactie, duidelijke communicatie, een vakkundig team en prima uitvoering raad ik Schotte dan ook zeker aan. Bedankt Suzanne!
Onze badkamerruit is netjes vervangen. Niet alleen het plaatsen is netjes gedaan en afgewerkt, ook het opruimen/schoonmaken ervan.
Werkzaamheden: balkondeur omzetten zodat hij naar buiten opendraait, lekkage opsporen en verhelpen, raamkozijn aanpassen. Zeer goede en snelle communicatie; er wordt goed en actief meegedacht; goede vakmensen die prettig in de omgang zijn, uitstekend werk afleveren en netjes werken.
Onze werkzaamheden bestonden uit het maken van openslaande deuren en het wijzigen van de garage pui naar een glazen pui. Alle afspraken zijn nagekomen en het contact is altijd vriendelijk en goed geweest De afwerking van de gemetselde buitenmuur is erg mooi gelukt!
Fijne communicatie, netjes achterlaten van de werkplaats, betrouwbaar bedrijf.
Fijn dat we gedurende de hele klus konden bellen met het bedrijf en dan iedere keer één en dezelfde persoon aan de lijn kregen, die ook meteen wist waar we het over hadden; communicatie middels de mail was voortreffelijk. Uitvoering van de klus (nieuwe voordeur) was uitstekend gegaan, waarbij tussentijdse vragen hierover goed werden gecommuniceerd. Er is niets gebeurd wat we niet hadden gevraagd en alles wat we hadden gevraagd is allemaal gebeurd. Uitvoering een 10 en communicatie een 10+
Naast het uitvoeren van een aantal huiselijke verbeteringen en het bouwen van een fijne nieuwe schuur, heeft Schotte bij ons een grote en zeer problematische renovatie aangepakt. De oorzaak van het probleem was aanvankelijk onbekend, een raadsel. Schotte is door blijven zoeken tot de ware oorzaak gevonden was, en heeft vervolgens op professionele en zorgvuldige manier de begane grond hersteld. Ze denken mee, communicatie verloopt soepel, en ze coördineren zonodig anderen vakspecialisten. Hun werk is in goed overleg vakkundig uitgevoerd en altijd mooi afgewerkt.
Aanbouw bij de keuken betrekken en enig improvisatievermogen vereist om alle hoeken en gaten tot 1 geheel te maken. Knap werk en fijne afstemming over proces. Ook heeft Schotte de coördinatie met andere partijen geregeld.
Zeer tevreden over het resultaat
Enige tijd geleden diverse werkzaamheden laten uitvoeren en nog steeds erg tevreden
Werken heel net ordelijk. Goede service. vriendelijk. afspraken kan beter.
Het voorkozijn en het houtwerk van de dakgoot laten vervangen. Uitvoering was volgens afspraak en wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Asbest dak laten vervangen door een nieuw dak. Alles is prima verlopen en ben erg tevreden over het resultaat.
Bij ons waaide van de zomer begin van de avond onze slaapkamerraam kapot. Belde op en er kwam al gauw een timmerman langs die de kapotte ruit verving door een stuk 'hout'. Binnen een paar dagen zat er een nieuwe ruit in. Ons raambeslag werd ook gelijk goed nagekeken. En vervangen. Nu kan de ruit niet meer kapot waaien
Deurkozijnen zijn vakkundig en netjes geplaatst. Wand plaatsen was niet gepland maar kon direct geplaatst worden en er werd meegedacht over de elektra. Personeel was zeer vriendelijk. Ik zou Schotte zeker aanraden.
nette mensen goeden service goed produkt
Zeer betrouwbaar en goede service. Het bedrijf is ook flexibel en denkt goed mee in het gehele bouwproject.
Al jaren hadden we last van een vochtprobleem in de huiskamer. Zelf dachten we dat de buitenmuur doorsloeg, maar Schotte kwam tot de conclusie dat het lag aan de ventilatie. Na het aanbrengen van de roosters hebben we inderdaad GEEN last meer. Prima diagnose dus en de uitvoering van goed. Tevens kregen we het advies om ons beter voor te bereiden op niet genodigde gasten en is het huis omgetoverd tot een minder neembare vestinging. Later bleek er een klein weeffoutje te zijn gemaakt en die werd professioneel weggewerkt (zelfs op een zondag). We zijn al met al zeer tevreden. Zoek het vooral niet ver, kwaliteit genoeg in ons dorp (Pijnacker)