Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Een ontzettend betrouwbare, bereikbare en kwalitatieve professionele aannemer: komt altijd zijn afspraken na, geen uitloop, altijd bereikbaar en levert goede kwaliteit. De onderaannemers (zijn relaties) zijn stuk voor stuk ook goede vakmannen.
Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Overige
Vrijstaande woning
6 November 2025
Elles
Blaricum
Bij de aankoop van onze jaren 30 woning is ons huis van onder tot boven beetgepakt door Frank Wouterse en zijn team. Aardig, vakwerk, communicatief (aanrader, Frank is niet een standaardaannemer en zit er goed op) en kritisch waar nodig, zowel naar zichzelf als naar ons. Naar grote tevredenheid onze totaalverbouwing laten doen. Mooi resultaat en goede ervaring.
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
24 October 2025
AAM Blankenstein
Utrecht
Begin 2025 is Frank Wouterse begonnen aan onze aanbouw. Eerst een stuk sloopwerk en vervolgens opnieuw opbouwen en aanbouwen. Het ontwerp was gemaakt door een architect. DE bouw werd strak volgens het ontwerp uitgevoerd. De bouwkwaliteit is zeer degelijk. Tussendoor was er helder overleg.
Aanbouw/dakopbouw
23 October 2025
D
Gorinchem
Frank Wouterse BV heeft ons huis in Utrecht gerenoveerd. In goed overleg heeft hij het plan van de architect uitgewerkt tot een haalbaar plan. Budgettaire keuzes werden goed toegelicht en besproken. De planning was krap maar werd ondanks vertraging wegens asbest wat niet voorzien was toch gehaald. De vaklui met wie Frank samenwerkt (installatie, electricien, tegelzetter, stucadoor etc) leveren goede kwaliteit en communiceren ook goed. Problemen die ontstaan tijdens of na de verbouwing werden door Frank en zijn team goed opgepakt en afgehandeld.
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Indelingswijziging, Dak, Vloer, Badkamer, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Overige
16 October 2025
Ariel