Een goede begeleiding om mij te laten wennen aan de hoorapparaatjes.

Er werd rustig de tijd genomen om mijn ervaringen te bespreken en er werd ook heel duidelijke uitleg gegeven.

Besteden veel tijd om goed product te leveren

Je kan zonder problemen meerdere keren terug komen als blijkt dat instellingen niet voldoen. Instellingen worden aangepast aan persoonlijke eisen.

Deskundige hulp voor alle mensen met gehoorproblemen.

Als klant merk ik dat Stephan en zijn team niet alleen altijd met de klant mee maar ook met klant vooruit willen denken. Dat ervaar je als klant meteen aan de professionaliteit, het antwoord of de oplossingen die je dan meteen aangeboden worden. Super !

Meer dan tevreden

Service, advies, en nazorg in 1 word super. Stephan heeft zeer veel kennis en legt uitstekend uit hoe alles in zijn werk gaat. Ook als er iets aangepast of verbeterd moet worden staat hij meteen voor je klaar en helpt je waar nodig. Fijn dat er 1 en dezelfde audicien is die je helpt. Sinds mijn hoortoestellen gaat er een wereld voor mij open en ben ik meer dan blij met het resultaat,klasse!

Met bijzonder veel aandacht, geduld en correcte uitleg van A tot Z geholpen.

Zonder gedoe probleem meteen opgelost en dat met een glimlach

Uitmuntend

Goede info.fantastiche begeleiding.goede uit leg.begrip vol. In een woord top en voor mij al vanaf, 1998 zou het iedereen aan kunnen bevelen

Vele prettige consulten ervaren

Diverse keren, zelfs met onderbreking van een lange periode Door ziekte en revalidatie en Corona, hebben we de draad weer Opgepakt. Ook na bijstellen van de eerste apparaten werd mij een tweede keuze aangeboden , die beter voldoet.

Zie volgende regel

Mijn vrouw en ik hebben Oor & Hoor bij diverse personen aanbevolen, omdat wij zeer tevreden zijn.

Vakkundig, uitgebreid, geduldig geadviseerd en begeleid.

Bij de moeilijke keuze van een hoorapparaat vakinhoudelijk goed en geduldig geadviseerd. Vervolgens in de loop van weken begeleid bij het wennen aan het hoorapparaat. Het hoorapparaat wordt nauwkeurig afgesteld tijdens deze periode op geleide van je eigen ervaringen en de metingen uit het geheugen van het hoorapparaat. Je raakt overtuigd dat je uiteindelijk een hoorapparaat kiest, dat niet in een laatje of kast belandt.

Langdurig, intensief en professioneel geholpen bij mijn gecompliceerde gehoorbeperking

Vanwege mijn zgn. a-typische(*) gehoorbeperking ben ik bij de verstrekkingen en instellingen van mijn 3 opeenvolgende gehoorapparaten sinds ca. eind jaren '90 zeer frequent en langdurig geholpen met het voor mij zo best mogelijk optimaliseren van de audio instellingen door Stephan Openneer van Oor&Hoor en haar voorgangers Kloes en daarvoor door Taco ... bij van Els audicien. (van Els destijds + niet dezelfde als de huidige vEls Optiek !) Dat betrof 2x 2 AHO en momenteel 2 IHO toestellen van merk Phonak. Denk per instelling optimalisatie aan, elke 2 a 4 weken van 1 tot 1½ uur gedurende ca. een half tot bijna een jaar per toesteltypes: W.o. soms een andere type of merk ter beschikking gesteld om te beoordelen of ik daarmee beter geholpen zou zijn. En ook nog eens een jaar na dato. Daarbij gerekend alle ondersteuning bij de aanvragen voor de helaas beperkte vergoedingen vanuit zorgverzekering, UWV en uiteindelijk via Wenckebachfonds van TATA als mijn werkgever. (*) Als je weet dat de grote drie zorgverzekeraars slechts ca 5u gemiddeld per klant, voor instellingen van gehoorapparaten vergoeden en dat binnen drie maanden, kan je nagaan dat deze audicien heeft bijgelegd op haar uitstekende service. Dat siert deze audicien en de gedrevenheid van Stephan Openneer om tot het beste resultaat te komen. Het valt m.i. niet te verwachten dat de landelijke grote ketens zover willen gaan.

Vakmanschap en perfecte omgangsvormen

Zeer goed geholpen door Stefan, hij luistert goed, neemt de tijd

Goede zorg en fantastisch behandeling

Altijd goed geholpen en zeker aan te bevelen een dikke tien

Men wordt zeer klantvriendelijk geholpen

De behandeling van vragen en problemen ervaar ik als zeer vakbekwaam.

Deskundig. Zeer klantvriendelijk. Aardig.

Zie boven

kundig

informatief

Prima, goede advisering en begeleiding

blij dat ik de stap heb gezet en veel baat bij heb

Zeer professioneel en klantgericht.

Professinoeel. Zijn er voor de klant en zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Nemen de tijd.

Prettig en zeer professionele niet opdringerige advisering/begeleiding

Men neemt alle tijd om je goed te helpen en geeft een gedegen objectief advies dat begrijpelijk en betrouwbaar is. Zeer sympathiek.

Vriendelijk,deskundig en vertrouwd

In een prettige omgeving ontvangen. Alle benodigde apparatuur aanwezig. Deskundige toelichting

Super ,echt aandacht voor de klant.

Duidelijk advies en uitleg.Neemt alle tijd voor je

Uiterst vriendelijke en deskundige behandeling.

veel geduld!

Uitstekende begeleiding & service

Bij Oor&Hoor staan ze altijd voor je klaar. Uitgebreide begeleiding, uitleg en service van A tot Z.

Professioneel en bijzonder klantvriendelijk

Bij de eerste kennismaking is alles goed uitgelegd en alle mogelijkheden zijn aan bod gekomen. Het maken van een keuze was dientengevolge niet moeilijk.

Van Coevenhovenstraat 21

1961NW Heemskerk

Over Oor&Hoor

Oor en Hoor, al 20 jaar uw vaste audicien in Heemskerk. Kwaliteit en aandacht bij uw zelfstandige hoorwinkel.