Langdurig, intensief en professioneel geholpen bij mijn gecompliceerde gehoorbeperking
Vanwege mijn zgn. a-typische(*) gehoorbeperking ben ik bij de verstrekkingen en instellingen van mijn 3 opeenvolgende gehoorapparaten sinds ca. eind jaren '90 zeer frequent en langdurig geholpen met het voor mij zo best mogelijk optimaliseren van de audio instellingen door Stephan Openneer van Oor&Hoor en haar voorgangers Kloes en daarvoor door Taco ... bij van Els audicien. (van Els destijds + niet dezelfde als de huidige vEls Optiek !)
Dat betrof 2x 2 AHO en momenteel 2 IHO toestellen van merk Phonak.
Denk per instelling optimalisatie aan, elke 2 a 4 weken van 1 tot 1½ uur gedurende ca. een half tot bijna een jaar per toesteltypes: W.o. soms een andere type of merk ter beschikking gesteld om te beoordelen of ik daarmee beter geholpen zou zijn. En ook nog eens een jaar na dato. Daarbij gerekend alle ondersteuning bij de aanvragen voor de helaas beperkte vergoedingen vanuit zorgverzekering, UWV en uiteindelijk via Wenckebachfonds van TATA als mijn werkgever. (*) Als je weet dat de grote drie zorgverzekeraars slechts ca 5u gemiddeld per klant, voor instellingen van gehoorapparaten vergoeden en dat binnen drie maanden, kan je nagaan dat deze audicien heeft bijgelegd op haar uitstekende service. Dat siert deze audicien en de gedrevenheid van Stephan Openneer om tot het beste resultaat te komen. Het valt m.i. niet te verwachten dat de landelijke grote ketens zover willen gaan.