10

Elke keer een perfecte sfeer.

Al meerdere feesten gehouden in de Torenschouw. De laatste keer van 16.30u tot 21.00u met dinerarrangement. Alles lekker en ruim voldoende en een goede en vriendelijke bediening. Alles zoals afgesproken,top voor elkaar.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede service en hoge kwaliteit!

Voor opendag hapjes besteld. Deze werden met grote zorg afgeleverd op afgesproken tijd. Ze vielen enorm goed in de smaak en konden ook fraai gepresenteerd worden. Al met al erg professioneel en hoogwaardige kwaliteit, zonder klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen. We kijken uit naar verdere samenwerking!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

een aanrader

13 oktober ons 50 jarig huwelijksfeest hier gevierd. Het was super. Zaal zag er mooi uit,eten was heerlijk,bediening top. Kortom een aanrader voor een mooi feest.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

super hapjes!

Aan huis afgeleverd in een koelbox. Dat scheelt een hoop ruimte in de al overvolle koelkast! Hapjes zagen er fantastisch uit en nog belangrijker...ze waren erg lekker! Veel complimenten gehad van de gasten op het feest.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Perfect voor elkaar!

Jos regelt alles tot in de puntjes! Hij denkt mee met de voorbereidingen. Het eten was echt heerlijk. In één woord geweldig! Wij hebben een topfeest gehad!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

uitstekend

heel leuk feestje gehad, uitstekend eten en goede verzorging.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Prima voor elkaar,vriendelijk personeel,gezellige sfeer!

Goed geregeld we zijn zeer tevreden!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

prima verzorgd.

Partycentrum De Torenschouw,heeft voor onze fam reunie, een heerlijk buffet verzorgd. Zelf gebakken Opperdoezer jodenkoek bij de koffie was erg lekker. Heerlijke hapjes,smakelijke luxe broodjes,en een perfecte verzorging.in een woord Top en voor herhaling vatbaar. Wat ook prettig is,dat de kinderen in de gymzaal kunnen spelen.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Mooie presentatie en perfecte kwaliteit

Catering in onze tuin tgv ons 40-jarig huwelijksfeest. Gratis dimbare verlichting geleverd. Heerlijk Bourgondisch buffet en dessert, goede afspraken en service. Alle afwas ging vuil retour, erg fijn!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgd, een aanrader!

Een mooi aangekleed voorcafé met een leuke uitloop naar buiten. Vriendelijk personeel, we kwamen niets tekort. Live muziek erbij, het was een topavond!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Al onze gasten waren 100% tevreden !!!

De Torenschouw Catering heeft voor de Veteranendag bij voetbalvereniging Berkhout een heerlijk diner geserveerd. De malse biefstuk werd ter plekke gegrild: Live Cooking dus. Alles was uiterst professioneel en onze gasten vonden het zonder uitzondering superlekker. De enqueteresultaten onder onze deelnemende veteranen leverde een 10 op voor het diner. Iedereen was 100% tevreden hierover. Dus alle lof voor De Torenschouw.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Volgens afspraak en naar ieders tevredenheid

Wij hebben De Torenschouw een niet-standaard lunch op kantoor laten verzorgen. Ook aan de allergieën van diverse collega's werd keurig gedacht. De Torenschouw dacht mee en leverde volgens afspraak de lunch af. Tot ieders tevredenheid.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

prima verzorgd

alles goed geregeld,alleen maar complimenten van onze gasten ontvangen.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Het eten was heerlijk en de service uitstekend. Gaan we zeker nog eens gebruik van maken.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Een echte aanrader

Goede service, lekkere hapjes. Alles was heel goed voor elkaar!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Heel lekker eten en perfect geserveerd !!

Hele vriendelijke mensen die een Heerlijk warm en koud buffet afgeleverd en geserveerd hebben.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

het buffet was heerlijk en zag er verzorgd uit.

Afspraken worden goed nagekomen en goede service

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Alles was zeer goed voor elkaar met uitstekende bediening

Een prachtige verjaardag gevierd met heerlijke hapjes, vooral de kipsaté! De bediening was voortreffelijk en zeker een aanrader om op deze locatie iets te vieren.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Prima service.

Je hebt er zelf geen omkijken naar.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Top Catering, "oog voor detail en smaak beleving"!

Gisteren een geheel verzorgd etentje genoten bij voetbalvereniging Berkhout met hoofd- en jeugdbestuur. De catering werd verzorgd door sponsor De Torenschouw en het was weer SUPER !! Koude- en warme gerechten in buffetvorm om van te "snoepen" en daarna nog een heerlijk "Opperdoezen" toetje toe!Het was weer TOP voor mekaar Jos, bedankt en tot de volgende keer!!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Wij hebben gisteravond een klein feestje gehad waar De Torenschouw de catering verzorgde en het was in één woord: perfect! We hadden een Bourgondisch buffet en het was zo goed verzorgd! Alles zag er mooi uit en het belangrijkste: het was smullen! Maakt nieuwsgierig naar de andere buffetten. Wordt vast vervolgd. Heerlijk ook dat alles, afwas etc., nog dezelfde avond werd opgehaald. Kortom: een aanrader dus!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

De zaal, bediening en het eten was prima voor elkaar.

Ontvangst, gang van zaken, wat afgesproken is in de voorbereiding was prima nagekomen, zaal heeft een prettige sfeer, bediening was netjes en op tijd met de verzorging.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Prima service in een gemoedelijke sfeer

Wij waren voor een familiereünie in Partycentrum De Torenschouw. Vriendelijke en keurige bediening in een sfeer waar heel veel mogelijk was. De zelfgemaakte Opperdoezer jodenkoek bij de koffie was heerlijk en ook het buffet was keurig verzorgd en erg lekker.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Hapjes keurig op tijd geleverd in een gekoelde en gesloten container. Ze waren heerlijk.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Super lekkere en verrassende gerechten

Ons bedrijfsuitje bestaande uit 20 personen werd ontvangen met een heerlijk welkomst drankje in een gezellige ambiance. Daarna een overheerlijk 6 gangen diner, het is zeker aan te bevelen om een diner bij de torenschouw in Opperdoes te reserveren. En laat je verrassen door Jos klaver Hartelijke groeten, zwembad de zeehoek.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja

Over Torenschouw Partycentrum Catering De

Familie Jos Klaver heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van feesten en (zakelijke) evenementen. Hiervoor hebben wij tal van arrangementen samengesteld. Wij onderscheiden ons met West-Friese gastvrijheid en culinaire verrassingen uit eigen keuken. Een groot feest, intieme borrel of zakelijke bijeenkomst organiseert u bij De Torenschouw in Opperdoes. We bieden verschillende arrangementen voor de catering. Wilt u een arrangement reserveren, maar er iets aan toevoegen of wijzigen? Geen probleem. Daar doen we niet moeilijk over.