Strak stucwerk, nette afwerking en een goede service!
Hoge kwaliteit stukadoors. Komen afspraken na en werken onwijs netjes.
Klus bestaande uit stucwerk van plafond en wanden (plus sierpleister) van kamer en (bij)keuken is naar tevredenheid opgeleverd. Tijdens het werk werd meegedacht in oplossingen betreffende verlichting.
Ik kan iedereen Gebr. van Boxtel aanbevelen. Ze werken netjes, snel en vakkundig en komen hun afspraken na.
komt afspraken na!
Met ons meegedacht en de werkzaamheden zeer goed gedaan.
Wij zijn geen klussers en zagen erg op tegen het laten schilderen en herstellen van de plafonds en muren in ons appartement. De Gebr. van Boxtel dachten goed met ons mee. Ze hebben alles keurig afgedekt en vakkundig werk afgeleverd. We zijn erg blij en tevreden en genieten van ons appartement dat weer als nieuw is. Mocht u op zoek zijn naar specialisten op dit gebied dan kunt u met een gerust hart contact opnemen met de Gebr. van Boxtel. Gegarandeerd vakwerk.
Top keurig werk geleverd Netjes en schoon opgeleverd
Door middel van diverse offertes op te vragen zijn we bij Stukadoors & Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel terecht gekomen. Duidelijke afspraken en een schappelijke prijs. Met het eindresultaat zijn we erg tevreden.
plafonds en wanden vakkundig gestuct
De gebroeders van Boxtel zijn aardige mannen, die prima communiceren over wat er gedaan moet worden en die dat dan ook uitvoeren zoals afgesproken. Ben heel tevreden.
We hebben nu 2 keer gebruikt gemaakt van de diensten van Stukadoors- & Spuitbedrijf Gebr Van Boxtel. De eerste keer was 10 jaar geleden en toen hebben zij ons hele huis gestuct (plafonds en muren). We waren toen al zeer tevreden. Recent hebben wij via een aannemer een aanbouw laten plaatsen en via de aannemer laten stucen. Dit was dusdanig slecht gedaan, dat het een en ander herstelt moest worden. Hiervoor hebben we toen zelf Stukadoors- & Spuitbedrijf Gebr Van Boxtel weer ingeschakeld. En weer zeer tevreden. Leveren goed werk, werken netjes, volgens afspraak en laten alles netjes achter.
Alle afspraken netjes nagekomen. Goed werk geleverd. Wat wil je nog meer.
Nette , aardige stucadoors , maar echt strak stucwerk maken kunnen ze niet. De schilder is nog dagen bezig geweest om het echt strak/glad te maken, voordat hij ging texen , wat dus ook extra kosten met zich meebrengt.
Dit bedrijf komt zijn afspraken na en luisteren naar je websen en denken goed mee. Erg tevreden!
Uitstekend werk verricht door flexibele en vakbekwame stukadoors. Bovendien prettige en betrouwbare mensen om in huis te hebben.
Alles netjes afgewerkt, alles netjes opgeruimd, vloer goed afgedekt, prijstechnisch ook prima in orde, vriendelijk en correct. Een dikke 10
Boven verwachting is ons plafond en onze muren voorzien van een mooie afwerklaag. Kostenplaatje kwam overeen met eindresultaat. Goed advies en vriendelijke broers. DANK.
Ze hebben weer een mooie strakke muur opgeleverd tegen een goede prijs. En het zijn vriendelijke mensen.
Al meer laten stukadoren door hun. Altijd even goed. En ze laten alles netjes achter.
Zeer fijn bedrijf. Prijsopgave vooraf helder en duidelijk inclusief afspraken over planning . Keurig volgens planning gestart en afgerond We hebben plafond en wanden laten doen, resultaat is super. Dit in combinatie met deskundig advies over de kleuren door wandstyling.nl Fijne mensen die alles dagelijks netjes achterlaten
Wij zijn goed geadviseerd en het stucwerk is keurig uitgevoerd. Een miscommunicatie is zeer klantvriendelijk en snel opgelost.
Fijne en duidelijke afspraken vooraf met een overzichtelijke offerte. Mooi stucwerk!
Stucadoors die keurig werk leveren en zich aan de afspraken houden. Vragen achteraf, geen probleem. Kun je gerust mee in zee gaan.
Betrouwbaar in hun afspraken. Een uitzondering in de wereld van “bouwers”
Bunzinghage 49
5258XA Berlicum nb
Natuurlijk zoekt u een goed stucadoorsbedrijf met wie u goede, duidelijke afspraken kunt maken. Goed vakmansschap waarbij kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken voorop staan tegen een zeer acceptabele prijs. Geen eindeloze discussies over opgevoerde meerwerkkosten én tegenvallend eindresultaat. Vanzelfsprekend zullen wij de mogelijkheden van de vele afwerkmogelijkheden persoonlijk met u doornemen en dit tegen een vooraf afgesproken eenheidsprijs uitvoeren. Wij streven naar een prettige open samenwerking. Voor u vanzelfsprekend, maar helaas niet altijd realiteit!