De heren waren elke dag op tijd en hebben binnen 1,5 week het appartement helemaal gestuct! Ook werd de hal goed nagekeken nadat ik vond dat daar iets niet klopte en overnieuw gedaan. Vol vertrouwen dat het laatste (er zaten blijkbaar nog schroeven ergens in het plafond die nu roesten) ook nog gerepareerd wordt! Vaklui in een woord!
Goed werk geleverd en fijne mannen om mee samen te werken tijdens de verbouwing
Hebben goed werk afgeleverd en waren flexibel in het aanpassen en wijzigen van gevraagde werkzaamheden.
Mooi glad gestuct. Strakke hoeken maar ook goede aansluitingen bij bestaand werk. Andrew en Mark denken mee, geven goed advies en zijn aardig.
Allemaal helemaal prima. Het was best wel even overleven, omdat de plafonds in de kamer, keuken en hal werden afgestoken en opnieuw gestuct en gespoten. Alles moest leeg en we leefden een week of twee buiten en in de slaapkamers. Alles werd keurig afgedekt en afgeplakt. De mannen zorgden er iedere keer voor dat we toch nog wel naar toilet konden of iedere avond nog konden koken. Alles prima in overleg.
komen de afspraken na en werken heel netjes
Goede afspraak mee te maken, werken netjes! Wij zijn altijd blij als jullie zijn geweest! Zeker een aanbeveling!
2 betrouwbare, nette, echte vakmensen die perfect werk afleveren! Ze komen hun afspraken na, communiceren goed en leveren alles helemaal netjes op. Aanrader!
Voor mij zijn de gebroeders Van Boxtel vaste prik als er iets met stucwerk gedaan moet worden. Al meerdere keren gebruik gemaakt van hun expertise en altijd met volle tevredenheid.
Het zijn nette stukadoors en werken ook door. En hebben prima werk afgeleverd .
Betrouwbaar , flexibel,duidelijk,werken erg netjes,
Altijd op tijd, volgens afspraak. Super schoon werkend, geweldige kwaliteit stukadoors werk. Kortom: een feestje om in huis te hebben deze twee broers.
De mannen hebben onze benedenverdieping gestuct en uiteindelijk ook nog geschilderd. Ze werken snel, nauwkeurig en communiceren duidelijk en vlot. Na afronding van het project zaten er nog wat vlekken op de muur. 1 appje was genoeg en ze kwamen de volgende dag terug om het zonder problemen op te lossen. Bij een volgende schilderklus weet ik ze zeker weer te vinden!
Wij zijn, nu voor de tweede keer, zeer tevreden over de service van beide heren. Het resultaat is prachtig. Duidelijk ervaren vakmannen die hun kunst verstaan. Maar vooral ook betrouwbaar en vriendelijk. Van goed advies, het schoon achterlaten, mooi stucwerk en netjes getext, tot het meedenken bij problemen. We bevelen de gebroeders van Boxtel van harte aan.
Andrew en Mark zijn vriendelijke en fijne mannen om over de vloer te hebben. Ze brengen een goede sfeer met zich mee en werken netjes. Bij mij hebben ze de muren glad gemaakt en het ziet er strak uit. Al met al een positieve ervaring!
Een stukadoorsbedrijf wat uitstekend gechikt is om stukadoorswerk uit te voeren in een ruimte waar tijdens de werkzaamheden ook gewoond wordt. De werkzaamheden worden uitgevoerd met veel aandacht en zorg; ook voor de woonomgeving. Met andere woorden: we zijn zeer tevreden, ook met het resultaat.
vakwerk geleverd en alles netjes achtergelaten.
Betrouwbaar, vakkundig, werken netjes.
Denk dat dit de vierde keer is dat we de gebroeders van Boxtel ook hulp gevraagd hebben en wederom een strak resultaat. Denken alleen maar in mogelijkheden!
Als je werkt zo als in je eigen woning kan iemand alleen maar tevreden zijn.
Goed stuc en texwerk met een gezellig verhaal
Ik ben zeker tevrede met het resultaat. Het waren fijne mannen die hun werk goed hebben uitgevoerd.
De mannen van Van Boxtel leveren keurig werk af. Ze zijn zeer flexibel m.b.t. de planning van de werkzaamheden en komen hun afspraken na. Op vriendelijke en gezellige manier worden de werkzaamheden gepland en vakkundig uitgevoerd.
Het feit dat iedereen die binnen komt in ons nieuwe huis complimenten geeft over strakke muren en plafonds zegt genoeg. Andrew en Mark zijn echte vakmannen en ook nog eens plezierig in de omgang. Ik kan hen van harte aanbevelen!
Vriendelijke man Keurig schoon achtergelaten De niet afgesproken muur meegenomen En last but not least en mooie strakke muur!!
Bunzinghage 49
5258XA Berlicum nb
Natuurlijk zoekt u een goed stucadoorsbedrijf met wie u goede, duidelijke afspraken kunt maken. Goed vakmansschap waarbij kwaliteit en het nakomen van gemaakte afspraken voorop staan tegen een zeer acceptabele prijs. Geen eindeloze discussies over opgevoerde meerwerkkosten én tegenvallend eindresultaat. Vanzelfsprekend zullen wij de mogelijkheden van de vele afwerkmogelijkheden persoonlijk met u doornemen en dit tegen een vooraf afgesproken eenheidsprijs uitvoeren. Wij streven naar een prettige open samenwerking. Voor u vanzelfsprekend, maar helaas niet altijd realiteit!