Bij Smit ben ik al een aantal keer zeer goed geholpen waarbij er altijd worst meegedacht met mijn wensen. Een echt familiebedrijf met oog voor detail!
Het langskomen met stalen en adviseren: positief Ook de tapijtleggers waren erg bereidwillig om de kleden goed neer te leggen.
Tapijt gekocht voor de slaapkamer. Medewerkers in de winkel en de tapijtleggers nemen de tijd voor al je vragen en zijn deskundig. Je wordt niet op kosten gejaagd. Wat je zelf wilt doen (bijv. verwijderen oud tapijt, leggen nieuwe ondervloer, hergebruik aanwezige spijkerlatten) doe je desgewenst zelf. Smit Wonen doet de rest. Offerte vlot per email. Tapijt kosteloos thuis ingemeten. Geen aanbetaling verplicht. Factuur achteraf per email toegestuurd. En het belangrijkste: het tapijt ligt keurig.
Laagdrempellig en professioneel.
Ik ben heel tevreden met de service en produkten van de firma Smit.
Gewoon goed, zoals het hoort!
Ik ben zoals altijd prima geholpen. Heb goed advies gehad en ben heel tevreden over het resultaat.
van advies tot en met uitvoering van dienstverlening is helemaal prima, geen enkel punt van kritiek
Wij hebben dankzij het vakwerk van Smit Wonen nu een prachtige PVC vloer liggen op de begane grond. Naast het feit dat Smit Wonen een mooi duurzaam product levert en de vloer prachtig legt, is hun persoonlijke benadering en service een meerwaarde. Ze komen extra langs voor eventueel overleg, ze denken mee in de timing en afstemming met andere aannemers en verhelpen de laatste schoonheidsfoutjes. Vakwerk! Daarnaast zijn alle medewerkers enorm vriendelijk en behulpzaam. Een buitengewoon prettige partij om mee samen te werken. Voor de vloer op de 1e etage gaan wij t.z.t. dan ook zeker als eerste bij Smit Wonen langs.
Afspraken maken gaat soepel, grote keuze uit materialen, goede ondersteuning en prima personeel aan huis.
Kwaliteit moet betaald worden.Uitstekend advies en en verwerking door personeel met passie voor hun vak.
De Silhoutte shades en duette staan prachtig in onze keuken en zorgen voor minder inkijk én een mooie filtering van licht.
Goede service en vakmensen
Vanaf eerste bezoek in de winkel tot aan het daadwerkelijk ophangen van mijn Plissegordijnen liep alles volgens afspraak en zeer prettig. Vakmensen!
de vloer ligt mooi strak en de vakman doet zijn werk eer aan Netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. Prettig persoon.
Ik ben zeer tevreden met de firma Smit. Er wordt ingespeeld op eigen wensen, maatwerk wordt geleverd. Ook het maken van afspraken verloopt heel soepel. Een volgende keer ga ik weer naar hen toe.
Uiterst correcte verzorging met een duidelijke offerte, tijdige levering en vriendelijke mensen die het werk uitvoeren.
Snel, duidelijk, behulpzaam, vakbekwaam, vriendelijk.
Ik heb al een aantal keren zonwering e. d. bij Smit gekocht. Er wordt snel een afspraak gemaakt om op te meten, duidelijke offerte al na een paar dagen en er wordt goed meegedacht. Werkzaamheden worden keurig uitgevoerd.
Drie jaar geleden al Luxaflex Duettes aangeschaft voor ons nieuwbouwhuis. Na 2,5 jaar lieten de duettes los. Dit gemeld bij Smit en zij hebben deze klacht keurig opgepakt en behandeld. Luxaflex heeft nieuwe Duettes geleverd (ze hebben ze zelfs allemaal vervangen) en deze zijn door Smit keurig opgehangen. Ze hebben ons de hele tijd keurig op de hoogte gehouden en zijn al hun afspraken nagekomen. Erg prettig!
Alle medewerkers van Smit Wonen hebben 1 doel: klantgericht werken. Ze zijn deskundig, professioneel, flexibel, oplossingsgericht en bovenal leuke mensen om mee samen te werken. Of het nu in de winkel is, of als ze bezig zijn op locatie: de klant staat voorop. Daarmee wordt voor ons het verschil gemaakt en komen we elke keer weer terug!
Ik ben reuze tevreden met het bedrijf. Ook al eerdere diensten via Smit gedaan. Zoals vloerbedekking, diverse raambekleding.
Vriendelijke, doortastende, precieze medewerkers
Fantastische ervaring gehad bij Smits. Vanaf dag 1 goed advies gekregen. Medewerkers nemen er goed de tijd voor, ook al hebben we vaak van stof/kleur gewisseld. Ook heel flexibel in de nodige aanpassingen. Gordijnen zijn keurig opgehangen. Was zelf niet thuis tijdens het ophangen, maar de medewerkers hebben alles netjes opgehangen en keurig achtergelaten. Aanrader!
Lange Mare 98
2312GT Leiden
Sinds 1931 zijn wij als familiebedrijf actief in het stofferen van woningen en projecten. In onze showroom presenteren wij u een een ruim aanbod van gordijnstoffen, vloerpresentaties en raamdecoraties. Onze vakkundige verkoopmedewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste aankleding voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij altijd bij u inmeten en ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.