Al meerdere keren goede ervaringen met Smit. Zowel in de winkel als de monteurs. Enige kleine minpuntje, is de levertijd. Maar de vraag is in hoeverre Smit hier iets aan kan veranderen en/of dit sneller is bij andere partijen.
Onze keuken is erg opgeknapt door nieuwe vloerbedekking.
Vakkundig advies en sympathieke benadering tegenover de klant.
Vanaf het moment dat we de showroom van Smit Wonen in Sfeer betraden tot en met de afwikkeling hebben wij de dienstverlening als erg klantvriendelijk ervaren. Naast klantvriendelijk is de trapbekleding ook zeer deskundig gelegd. Het eindresultaat is naar wens.
Vakkundig en vriendelijke service, altijd bereid om mee te denken over oplossingen.
Mooie gordijnstof gekozen uit het ruime assortiment. Alles precies opgemeten en nu hangt het er prachtig bij. Kwaliteit!
Goede service, aardige en kundige mensen.
Goede service, in winkel en op locatie
Wij hebben erg mooie gordijnen gevonden bij Smit Interieur. Opmeten ging vlot en levering was ook super: ze hebben de roede ook even van siliconen voorzien zodat de gordijnen soepel open en dicht gaan en een scheef zittend pootje even rechtgezet.
Het eerste contact in de winkel bij het uitzoeken van de vitrage gaf al veel vertrouwen. Verder zijn de afspraken goed nagekomen en is het werk naar onze tevredenheid uitgevoerd. Wij komen graag terug bij Smit wonen in sfeer.
De service was vriendelijk. De installatie van de gordijnen was snel maar goed gedaan.
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we Smit gevraagd de raamstoffering uit te voeren. Het hele proces is soepel verlopen. Bij Smit zijn ze zeer klantgericht en ligt de focus op klanttevredenheid. Wij komen in de toekomst zeker terug bij Smit.
Uitgebreid advies zonder haast.
Goed geholpen. Afspraken nagekomen!
Jullie zijn heel secuur en werken netjes. Vooral prettig dat er tijd en aandacht voor de klant is.
klasse gelegt
Dank voor jullie snelle reactie op de geleden schade. Er ligt weer een mooie vloer en de luxaflex zijn mooi hersteld.
Wij zijn al jaren naar volle tevredenheid klant bij Smit. Als klant word je heel prettig en vriendelijk geholpen. Het inmeten thuis en het thuis afleveren van het gekochte gebeurd altijd op een hele prettige manier.
in verleden uitstekende ervaringen maar deze keer niet.
zeer positief
Nog geen maand geleden gordijnen voor de slaapkamer besteld, die nu al onze slaapkamer verfraaien. Ze zullen zeker ook bijdragen aan het verlangde slaapcomfort. Smit is wat ons betreft de hofleverancier.
Keurig werk geleverd en mooie kwaliteit. De gordijnen worden netjes thuis opgemeten en ook geplaatst. Compleet met de gordijnrails. Ik ben heel tevreden met het resultaat.
We waren opzoek baar vouwgordijnen op maat. Van A tot Z perfect meegenomen in alle keuzes van materiaal tot kleur en mogelijke systemen. Ze hangen nu perfect in ons huis. Maatwerk is echt heel veel mooier dan kant en klaar. Een speciaal compliment voor Daniƫlle die ons adviseerde. Juiste balans tussen goed luisteren adviseren en sturen. Heel blij mee!
Ik heb een PVC vloer laten leggen en tevens raamdecoratie. Na een goed advies is de vloer naar tevredenheid geplaatst vakwerk dus ! Dit alles keurig op de afgesproken tijd. De raamdecoratie is eerst opgemeten en daarna (best een lange levertijd) geplaatst waarnaar alles er nu piek fijn uitziet.
Ging allemaal goed we hadden alleen pech dat de toeleverancier van de gordijnen een weeffout had gemaakt. Gelukkig doet Smit aan kwaliteitscontrole en geeft aan dat er dan nieuwe stof moet komen. Hierdoor was het iets vertraagd.
Lange Mare 98
2312GT Leiden
Sinds 1931 zijn wij als familiebedrijf actief in het stofferen van woningen en projecten. In onze showroom presenteren wij u een een ruim aanbod van gordijnstoffen, vloerpresentaties en raamdecoraties. Onze vakkundige verkoopmedewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste aankleding voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij altijd bij u inmeten en ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.