Prettiger ontvangst en goed voorgelicht. Prima
Zie bovenstaande samenvatting!
Vanaf begin, uitzoeken van gordijnen in de winkel, tot einde: opmeten en plaatsen vitrage en gordijnen inclusief rails ( uit één stuk!) vriendelijk geholpen en duidelijkheid over levertijden. Extra advies waar info te vinden over samenhangende klus was prima. Prettig en betrouwbaar.
Goed. Jammer dat de lamellen niet direct goed geplaatst waren.
Gezellig familie bedrijf
Zie boven
De vouwgordijnen zijn perfect geplaatst , ondanks dat het plafond scheef liep. Het is opgelost met een plafondplint, waarvoor ze extra zijn teruggekomen. Toen ik de rekening kreeg, bleek dat hiervoor geen kosten in rekening gebracht waren, het stond vermeld onder 'service'. Top! Echt vakmensen met liefde voor hun werk!
Meerdere klussen door jullie uitgevoerd
Goede producten, nette werkwijze en vriendelijke monteur.
Snelle service
prima service en duideijk en vriendelijk
Smit wonen heeft ons goed geadviseerd met de keuze van de vloerbedekking. Alsmede de manier waarop het gelegd zou moeten worden. Op de oude vakkundige manier spannen van de vloer bedekking op een goede ondertapijt. Leveren en leggen waren op de afgesproken datum in huis, en vooral het afvoeren van het oude tapijt was fijn om daar geen omkijken naar te hebben. En dat ze na het leggen ook nog onze zware piano en bank terug zetten was echt een top service.
Gewoon goed
Een goed en deskundig bedrijf met aardige vakmensen. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met het resultaat. Dank daarvoor.
goede service je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar
Een sociaal bedrijf wat de tijd neemt voor de klanten en ook het gevoel geeft dat je welkom bent en de tijd kan nemen om een keuze te maken uit het grote assortiment. Zowel wat betreft de kleuren en de prijsklasse is er keuze genoeg.
Snel een afspraak, op tijd komen en opnemen, bij het uitvoeren snel en op tijd.
Twee super vriendelijke en netjes werkende tapijtleggers. Wij zijn heel tevrede.
Zeer goede service en personeel dat meedenkt. Super!
Alles volgens afspraak, goede kwaliteit en zeer aardige vakbekwame mensen!
Prettig advies. Komt afspraken na en wij zijn blij met onze gordijnen
Van het uitzoeken in de winkel, tot het opmeten en thuis ophangen viel steeds de prima service van de medewerkers op. We zijn erg tevreden.
Goede en professionele advies en snelle levering.
Ik zou u deze stoffeerder zeker aanbevelen. Bij ons bleek er een lekkage te zijn, waardoor het geplande werk niet door kon gaan. De medewerkers van Smit Wonen hebben ervoor gezorgd dat het werk toch binnen korte tijd geklaard was. De volgende keer bellen we dus meteen Smit Wonen weer.
Smit is alles bij mij thuis komen inmeten en ter plekke werd ik van deskundig advies voorzien. Levertijd was 4 weken en meteen een afspraak gemaakt. Op de dag van de afspraak werd alles keurig gemonteerd en binnen een half uur waren ze al klaar. Hele gang van zaken was erg professioneel!
Lange Mare 98
2312GT Leiden
Sinds 1931 zijn wij als familiebedrijf actief in het stofferen van woningen en projecten. In onze showroom presenteren wij u een een ruim aanbod van gordijnstoffen, vloerpresentaties en raamdecoraties. Onze vakkundige verkoopmedewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste aankleding voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij altijd bij u inmeten en ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.