Zeer vriendelijke klantbenadering. Ervaren inbreng met meedenken en assortimentsbreedte. Geheel en al vertrouwd. Fijn om klant te mogen zijn. Montage 100% naar wens gedaan. En alles opruimen en afval meenemen (Nooit met lege handen naar de serviceauto gaan).
De medewerkers hebben verstand van zaken en weten waar ze het over hebben. Smit verkoopt prachtige spullen, schitterend; alleen maar kwaliteitsartikelen/-stoffen. Misschien betaal je wel iets meer, maar dan heb je ook wat. Bovendien gaan hun spullen lang(er) mee, dus op de lange lest voordeliger. Een ander pluspunt: de service en een vast team van medewerkers. Niet voor niets bestaat Smit Interieur al zo lang. En als laatste: Smit heeft de gunfactor. 😁
Goede ervaringen
Smit Woninginrichting is een echt familiebedrijf en dat zie je dan ook terug in de service. Als je dit bedrijf vergelijkt met de grotere ketens dan komen wij toch elke weer bij Smit terecht en dat al ruim 40 jaar!
Al enkele keren opdracht door hen laten doen en zeer tevreden.
Ieder waarmee we te maken hadden was zeer deskundig en vriendelijk; een prima bedrijf!
Prima advies gekregen, Joris is 2 keer bij ons thuis geweest. Helemaal tevreden!
Vriendelijke en deskundige mensen.
Het is niet voor niets dat wij al jaren klant zijn bij Smit Wonen in Sfeer. Vloerbedekking, gordijnen, horren, zonwering. Van begin tot eind goede begeleiding. Bij keuze producten heel eerlijk over voor- en nadelen. Heldere offertes. Zorgvuldigheid bij plaatsing. Als iets gecorrigeerd of aangepast moet worden gebeurt dat zonder dralen. Al met al, uiterst tevreden!
Prettige samenwerking, bedrijf denkt goed mee en is zeer servicegericht. Nette afhandeling en vakmanschap.
snelle levering, keurige montage en goed advies vooraf
Goed werk geleverd, echter wel lichte schade aan zware meubelstukken, plinten e.d.
Al jaren laten wij ons adviseren door de firma Smit. Vloer oplossingen, gordijnen, kleuren en materialen. Ook nu we verhuisd zijn naar Bergen op Zoom. Geen probleem. Ook nu weer met luxaflex oplossingen.
Goede service. Ze denken met je mee
Raamdecoratie besteld, super snel een offerte ontvangen en een heldere communicatie omtrent levering
Vriendelijk, geduldig en meedenkend. Onwijs goede service, zonder extra (of verborgen) kosten. Mooie producten. Ik zou Smit aan iedereen aanbevelen.
zie hierboven
Zeer tevreden over gordijnen, goede kwaliteit en hangt perfect
er was wel één ding waarover ik me zorgen had gemaakt. Namelijk dat er niet iemand langs is geweest om tevoren de situatie te bekijken. De gordijnen heb ik besteld bij Emma Bieman en zij nam de verantwoordelijkheid over die technische kant. de keuze van het type roedes. Maar wat zij niet heeft opgemekrt, en vermoedelijk ook niet kan bemerken; is dat de kwaliteiti van de muur extreem slecht was. Hadden we dat niet beter kunnen weten voordat de schilder was geweest? Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Maar het was eventjes erg spannend en heeft de mannen ook veel tijd gevergd. Dus toch lijkt het mij beter dat jullie ook zelf tevoren komen beoordelen, alvorens tot uitvoering over te gaan.
Bij het uitzoeken van onze plisségordijnen werden wij goed geholpen. De heer Smit dacht mee en liet ons de verschillende opties zien. Hij voorzag ons van goed en eerlijk advies, ook over goedkopere opties wanneer die beter of evenveel pasten bij onze wensen. Ook het meten en het plaatsen ging snel en professioneel.
Nieuwe gordijnen gekocht. Advies, inmeten en plaatsen allemaal op goede wijze geregeld. Een klein dingetje. Ik vind het vervelend om elke keer als je iets koopt je daarna wordt geconfronteerd met enquettes/beoordelingen. Zal wel iets van deze tijd zijn, maar ik word er een beetje 😕 van.
Erg goed geholpen met het uitzoeken van gordijnen. Heel fijn dat ze bij je thuis komen opmeten en ophangen, dit is echt 'ontzorgen'.
Een buitengewoon prettig bedrijf, waar ze de tijd voor je nemen, meedenken en handelen vanuit de klant. Een brede collectie waardoor je vrijwel altijd slaagt. Niet voor niets onze favoriete winkel voor gordijnen en vloerbedekking, waar we altijd weer terug blijven komen.
Goede service en mooie spullen. Ik ben er erg blij mee
Lange Mare 98
2312GT Leiden
Sinds 1931 zijn wij als familiebedrijf actief in het stofferen van woningen en projecten. In onze showroom presenteren wij u een een ruim aanbod van gordijnstoffen, vloerpresentaties en raamdecoraties. Onze vakkundige verkoopmedewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste aankleding voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Nadat u een keuze heeft gemaakt komen wij altijd bij u inmeten en ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.