Super mooi resultaat

De 2 heren waren zeer professioneel en wisten van aanpakken.

Geweldige kwaliteit en service

Van offerte tot aan levering niks dan positief ov er Top Kunstgras. Bij ons kwamen ze voor de 2de keer en zagen ook dat het eerste stukje wat was verzakt, dit hebben ze kostenloos opgepakt en weer netjes gemaakt.

tevreden

nu afwachten voor de komende jaren

Professioneel, communicatief sterk en klantgericht bedrijf met specialisten in de uitvoering

Top Kunstgras heeft vanaf de 1e oriëntatie tot en met de uitvoering, zowel via mail als telefonisch, netjes en adequaat gereageerd op vragen en duidelijke informatie verstrekt. Door Michel en zijn team zijn de werkzaamheden vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Grote waardering voor de prettige omgang en servicegerichte instelling. Michel is geen meester in kunstgras maar voor ons "masterclass". Top Kunstgras mag trots zijn op haar betrokken en gemotiveerde medewerkers.

Snel en goed geleverd en mooie natuurlijke kleur

Top service Topkunstgras!!

Van het begin tot het einde zijn we naar volle tevredenheid geholpen bij Topkunstgras!! Zeer kundig advies en zeer nette werknemers, dit alles resulteert in een prachtige tuin waar we nog heel veel jaren plezier van gaan hebben. Top service!! En Topkunstgras!!

Heel netjes gewerkt

Topkunstgras was mooi op tijd aanwezig, en hebben de werkzaamheden fantastisch uitgevoerd. Alles ligt er netjes bij, er was iets niet helemaal goed gegaan met de communicatie maar dat hebben zij perfect hersteld. Ik zou ze 100% aanraden.

Formidabel

De afwerking van het aanbrengen van kunstgras op mijn twee balkons is geheel naar mijn tevredenheid gedaan.

super tevreden

wij zijn zeer tevreden over de aanleg van het kunstgras ook over de mannen die het verzorgde, ze werkten netjes en alles weer opgeruimd, ze lieten ons achter met een mooie kunstgras tuin!!!

Geweldig Vakmanschap en goede service

Het eerste ontvangst bij topkunstgras was zeer vriendelijk en de voorbereidingen naar de grote dag meer dan compleet. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe mat met echte vakmanschap

Gras is netjes en goed/vakkundig gelegd

Een positieve ervaring, zowel de snelle inmeting en op korte termijn geinstalleerd

De installateurs van Top Kunstgras hebben prima werk geleverd. Ik ben enorm blij met mijn onderhoudsvrije "gazonnetje", waarvan ik elke dag geniet.

Goede service en perfect aangelegd

Heel goede service, zowel bij de aanvraag online als bij de opmeting en de aanleg. Professioneel gewerkt en heel vriendelijke mannen. Bedankt!

Gewoonweg topkunstgras zoals de naam het zegt.

Voor de tweede keer topkunstgras laten plaatsen door op en top ervaren personeel. (Achter-en voortuin) Prima product dat steeds mooier en natuurlijker oogt. Ben zeer tevreden over de werkwijze van deze firma. Echt vertrouwelijk! Lossen problemen op als die er moesten zijn. Ze komen steeds hun afspraken na, zijn stipt op tijd, zoals het afgesproken uur en datum. Alles wordt afgewerkt tot in de puntjes. Op het beëindigen van de plaatsing van het kunstgras wordt alles opgeruimd. Er wordt geen afval achter gelaten. Heb familie, vrienden en kennissen die deze firma ook gecontacteerd hebben nadat ze de werken bij mij gezien hadden. Ook zij hebben topkunstgras laten plaatsen. Ook hier was alles op en top in orde en waren ze zeer tevreden! Ik beveel mensen aan indien ze beslissen kunstgras te laten plaatsen zeker contact op te nemen met de firma topkunstgras. Hier kan je op je twee oren slapen dat alles in orde komt. TOPKUNSTGRAS- NIET TWIJFELEN!!!

Geweldige service, met een zeer mooi resultaat

Van begin tot einde altijd meedenken naar opties en mogelijkheden. Duidelijk in de communicatie. Met uiteindelijk een strak gazon als resultaat.

Top, heel goed gelukt!

Aardige mannen, attent, top resultaat.

Top personeel en zeer vakkundig

Zeer net werkende, deskundige en vriendelijke werknemers. Zij maken waar, waar top voor staat . Niet verder zoeken.

TopUitstekende service

"Uitstekende service! We waren ontzettend tevreden met het werk dat werd geleverd bij het leggen van ons kunstgras. Het team was professioneel, efficiënt en vriendelijk. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen, en we zijn erg blij met hoe onze tuin er nu uitziet. Zou het ten zeerste aanbevelen aan anderen die overwegen kunstgras te laten leggen. Bedankt voor het geweldige werk!"

Vakmannen met service hoog in het vaandel!

Van begin tot eind goede service en afspraak is afspraak. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en “ouderwets” weten hoe ze met klanten moeten omgaan.

Geweldige vaklui en prachtig resultaat!!!

Netjes op tijd aangekomen, Wim en Martijn zijn op elkaar afgestemd. Goed werk geleverd. En zeker ook een dikke duim waard, ze ruimen alles zo goed op dat je niet weet dat ze zijn geweest. Het resultaat is echt heel mooi, we hadden het veel eerder moeten doen. Top kunstgras luister eens, van huisbezoek tot offerte en van toonzaal bezoek tot overtuiging, van planning tot uitvoering EEN WELVERDIENDE 10 OP 10

Zeer correct geholpen en afgehandeld

Afspraak inmeten op korte termijn offerte snel ontvangen. Het aanleggen zeer netjes en het ziet er top uit.

Top bedreijf

Goed geadviseerd, aardige mensen die het gras hebben gelegd. Ziet er heel mooi uit.

Fantastisch!

Goede service, flexibel, hoge kwaliteit! Kortom super!

Top resultaat, vriendelijke en kundige medewerkers

Zeer tevreden met de manier van communiceren en de werkwijze van Top Kunstgras B.V. Na een kosteloze voorinspectie bij ons thuis werd er een op maat gemaakt plan en offerte opgemaakt. De werkzaamheden werden ongeveer 4 weken na opdracht uitgevoerd. Voor ons zeker acceptabel. Op de dag van aanleggen werd er van tevoren gebeld wanneer de medewerkers bij ons zouden arriveren. De werkzaamheden werden nauwkeurig en vlot uitgevoerd. Vriendelijke lui. We zijn erg tevreden met het resultaat en zouden Top Kunstgras B.V. zeker aanbevelen.

geweldig

een echte aanrader super vriendelijk personeel snel en netjes werken ze ruimen alles netjes op en het eindresultaat is geweldig zo blij mee en het belangrijkste het lijkt net echt gras wauw

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.