Prima werk afgeleverd.

Snel en heel netjes gewerkt. Ben superblij met het gras. Mannen hebben ook meteen een anker voor de droogmolen in de grond gedraaid.

Top vakmannen die van een uitdaging houden!

We hebben als oudervereniging van een basisschool Top Kunstgras ingehuurd om een zelfgemaakte speelheuvel te bekleden met kunstgras. Geen alledaagse klus! De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat is geweldig!

Vriendelijk mensen goede sevice

wij zijn erg positief over topkunstgras uit Haelen zowel de service als het personeel.

onze ervaring is erg positief, zowel de uitleg en het advies tijdens ons bezoek in de showroom om een keuze te maken, als wel de nodige informatie en adviezen tijdens de werkzaamheden bij ons thuis.

Vakkundig met goed advies en aflevering.

Via internet gevonden. Tijdens het bezoek had ik een goed gevoel bij dit bedrijf. Advies was goed en vakkundig. De mensen die de aanleg hebben gedaan hebben perfect werk afgeleverd en waren zeer klantvriendelijk.

Prima advies; prima offerte en ongelooflijk correcte uitvoering.

Daarnaast netjes achtergelaten. Advies: Als weer een klant kiest voor gedeeltelijk bedekken met kunstgras, adviseer hem dit NIET te doen. En bedankt dat jullie dit zo op gaan lossen !!!

snel, duidelijk vriendelijk en professioneel

Fijn dat de situatie ter plaatse bekeken wordt, goede voorlichting en advies. Heel klantvriendelijk, ook de jongens die het gras kwamen leggen.

Vriendelijk, vakkundig en proffessioneel personeel

Goede commerciële en productpresentatie/voorlichting, goede prijs - prestatie verhouding, opdracht correct, professioneel en snel uitgevoerd, werkplek schoon opgeleverd. PS : Bij de eerste vragen is de tekst i.v.m. de tekstkleur niet goed te lezen Groet John

Van de offerte tot de nazorg top service!

Na wat pech met de vorst stonden ze hier afgelopen vrijdag en hebben in een dag tijd alles voor elkaar gemaakt en tot in de puntjes opgeleverd. Natuurlijk is het hun vak om een mooie grasmat neer te leggen, maar ik vond vooral het enthousiasme van het team en de wijze van meedenken met de klant hoe de stukken het mooist tot hun recht komen en op elkaar aansluiten zeer positief. Stuk voor stuk vakmensen, super vriendelijk en harde werkers. Ook het contact met de vertegenwoordiger en de planner verliep zeer prettig. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

jullie maken je naam waar ! TOP!

super goede ervaring. kan het iedereen aanbevelen.

Persoonlijk, netjes en snel

Toen we naar de showtuin kwamen, bleek er meer dan genoeg keuze. We kregen een goede indruk van de mogelijkheden, maar vonden het lastig in te schatten in onze tuin. Daarom is er iemand met stalen bij ons gekomen en hebben we een keuze gemaakt, die we later zelfs probleemloos bijgesteld hebben. Binnen een week lag het gras in onze tuin. Achteraf hadden we het gras toch graag minder diep gelegd hebben dan de standaard 2 cm. Tegen een klein bedrag kan dit zelfs nog aangepast worden. Erg klantvriendelijk, persoonlijk en servicegericht! Er wordt ook goed meegedacht om de kosten tot een minimum te beperken.

Zeer goede service en zeer vriendelijk en perfect werkend personeel

Wij zijn zeer tevreden over Top Kunstgras. Alles perfect geregeld en ook zeer vriendelijk en perfect werkend personeel.

Goede en snelle service

Erg goed en snel geholpen! De werknemer die het gras kwam aanleggen was zeer vriendelijk en dacht mee met onze situatie. Zeker een aanrader.

Goed, professioneel en vriendelijk personeel

Het mooie kunstgras is perfect gelegd. Het personeel was vriendelijk en erg behulpzaam en kundig.

Uitstekend snel leverend bedrijf.

Top kunstgras heeft top kunstgras en er is een snelle levering mogelijk, als ze langs komen voor de offerte krijg je een vakkundig advies en word het goed uitgerekend zodat je zo min mogelijk afval overhoud, ze leggen het perfect en leveren het netjes op. Het is een top bedrijf en heeft de naam dus goed gekozen. Dus als advies zou ik zeggen als je top kunstgras wil moet je bij Top kunstgras zijn.

Hadden we veel eerder moeten doen!

Super tevreden over Top Kunstgras, snelle reactie via de mail of telefoon. Duidelijke afspraken. Netjes, snel gelegd en alles schoon achtergelaten!

Netjes verzorgde aanleg van kunstgras tuin

Vroeg aangekomen en meteen aan de slag gegaan. Een paar stenen meegenomen als bestrating en op verzoek nog extra pinnen ingeslagen. Naderhand advies voor onderhoud meegekregen. Helemaal top!

Mooi aangelegde grasmat

Vriendelijke gasten,ik vind geen minpunten

TOP RESULTAAT EN ZEER PROFESSIONEEL PERSONEEL

Het eerste orienterende gesprek gaf gelijk een goed gevoel. Heel professioneel personeel!! Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat en kunnen Top Kunstgras nadrukkelijk aanbevelen.....prijs-kwaliteit is helemaal goed!"

Top resultaat en zeer professioneel personeel

Het eerste orienterende gesprek gaf gelijk een goed gevoel. Toen we de opdracht uiteindelijk verleend hadden (we hadden 3 offertes vergeleken) verliep alles precies volgens afspraak. De aanleg in 1 dag door drie man ging ontzettend soepel. Heel professioneel personeel!! Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat en kunnen Top Kunstgras nadrukkelijk aanbevelen.....prijs-kwaliteit is helemaal goed!

Top kunstgras, top service en top medewerkers!

Wij zijn zeer te spreken over het bedrijf Top Kunstgras. Allereerst een ruime keuze aan soorten kunstgras en hulp hierbij. Keurige offerte ontvangen en 3 weken later zijn ze begonnen! Met 4 medewerkers is er hard gewerkt en we hebben een prachtig resultaat. Wij kunnen niet anders zeggen dat Top Kunstgras een perfect service biedt!!!

Goede producten voor de minst duure prijs en ook nog eens snel gelegd!

Ruime keus van goede producten, kundige medewerkers en snel geregeld.

Top service

Voldoende uitleg gekregen, namen goed de tijd toen we gras kwamen kiezen, leveren proper werk

Top ervaring, goede service, zeer professioneel en perfect resultaat!

Plezierig om met jullie (Top Kunstgras) te werken. Goede duidelijke voorlichting vooraf omtrent de keuze van het type kunstgras. Je merkt meteen, dat je met specialisten te maken hebt, die houden van hun vak. De gehele afwerking is zeer vakkundig en soepel verlopen. Wat mij betreft niets dan lof. Het ziet er prachtig uit! Met vriendelijke groet, Eric Bezemer

Goed werk, nette werkers.

Prima werk geleverd.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.