Zeer netjes en klantvriendelijk!

De jongens waren keurig op tijd, ondanks de reistijd van ruim 2 uur. Alle 4 stelden zich keurig voor en na even wegwijs gemaakt te hebben heeft men de klus keurig netjes aan het einde van de dag opgeleverd. Ziet er top uit!

Super tevreden

Na een bezoekje aan de showroom, waar een duidelijke uitleg werd gegeven, werd vandaag het gras gelegd. Secuur en erg netjes afgewerkt ziet het het erg mooi uit.

Goede kwaliteit voor een lage prijs.

In 3 uurtjes was het gras gelegt en zag er geweldig uit.

Fantastisch!

Ontzettend fijne heren, hardwerkend, netjes en correct in alle opzichten!

Goede en snelle service. Het kunstgras ligt er top bij!

Super goed

Wij zijn super positief over jullie bedrijf. De kennismaking de offerte en afhandeling met de plaatsing verliep zonder problemen. We zijn blij met ons kunstgras en kunnen jullie van harte aanbevelen. Menno en Anneke Bolt uit Best

Prima kunstgras en keurig en snel gelegd.

Helemaal content!

Goed werk geleverd.

Goed werk geleverd.

Zeer tevreden over het geleverde product.

Zeer vakkundig en strak gelegd kunstgras. Het personeel was professioneel en klantvriendelijk. Goed advies en tips om het kunstgras mooi te houden. Wij zijn zeer blij dat wel voor Topkunstgras hebben gekozen. Groet familie. Van Lottum.

Prima werk afgeleverd.

Medewerkers reageerden heel snel op mijn mail (binnen een dag). Ook de voorlopige offerte heel snel opgemaakt. Binnen drie dagen kwam al iemand kijken en had de monsters van het gras bij zich. De definitieve offerte werd na dit bezoek meteen al opgemaakt en een datum geprikt. Binnen twee weken kon het gras al worden gelegd. Dus in totaal nog geen drie weken tussen mijn eerste mail en het uitvoeren van het werk. De mannen die het gras hadden gelegd waren uiterst vriendelijk, coöperatief en kundig. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Deze firma is een aanrader!!!!!!

Vakkundig, beleefd en netjes werk geleverd!

Kwalitatief zeer goede grasmat en vakkundig gelegd

De mensen van Top Kunstgras waren fijn op tijd en mijn balkon werd met vakmanschap opnieuw gelegd.

zeer goed

goed gedaan alles

Geweldige service!!

Top Kunstgras heeft vakwerk geleverd bij het bekleden van een zelfgemaakte speelberg op het schoolplein. Ze waren voor ons goed bereikbaar en dachten mee hoe het ontwerp goed gerealiseerd kon worden. Wij zijn heel tevreden en danken Top Kunstgras voor de extra inzet! Namens de oudervereniging van basisschool Munstergeleen

goed gelegd en goed gewerkt

de jongens hebben prima werk afgeleverd

Top team

Super team van verkoper tot plaatsing. Niets is teveel gevraagd.

Professionele prettige ervaring

Denken met je mee en leveren prima werk op.

Zeer tevreden over Top Kunstgras

Het gras ligt er heel mooi bij, degenen die het gelegd hebben werkten zeer snel door en waren vriendelijk in de omgang.

vakkundig werk geleverd, zeer vriendelijke en harde werkers.

Heel mooi werk geleverd, en hebben alles zeer netjes achter gelaten.

Hebben alles secuur gemaakt, dus een aanrader.

ze hebben alles goed verwijderd en opgeruimd daarna het kunstgras in perfecte toestaand gelegd.

Super service

Super ervaring met topkunstgras, offerte zeer snel en duidelijk Levering en aanleggen wat zeer goed, een topteam!!!

Professioneel, snel en komen afspraken na. Zeer vriendelijke personeel en scherpe prijzen.

professionele mensen die hun afspraken nakomen

Leuke jongens en harde werkers

100% tevreden Veel gelachen Hebben hard gewerkt Goed werk afgeleverd

Prima ervaring met bedrijf Top Kunstgras

Zeer deskundig, ervaren en betrouwbaar bedrijf. Ook is het fijn, dat je het kunstgras op grotere oppervlakten kunt bekijken in plaats van kleine stalen. Ben zeer tevreden over de intake van de opdracht tot en met de oplevering.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.