Perfect !

Alles volgens afspraak verlopen, medewerker zijn harde werkers die netjes en correct werken. Laten alles schoon achter en het gras ziet er perfect en strak uit, we gaan er veel plezier aan beleven!

Prachtige mat en supersnel gelegd

Mijn bestaande gras was heel drassig. Met voetballen liepen de kinderen alles stuk. Nu een prachtig, droog gazon, volledig voetbalproof.

Super snelle service!

Snelle opname, offerte zelfde dag nog in huis. Afspraak binnen 2 weken gepland en op de dag zelf precies op tijd. Dus wederom zeer tevreden!

prima en snel vakwerk met een mooi eindresultaat

prettige werklui die de tijd namen om alles uit te leggen. Ze gingen vervolgens hard aan het werk en leverden een prachtig resultaat af. We .zijn heel blij met ons nieuwe kunstgras veldje.

Alles zoals afgesproken.

Van start tot oplevering alles correct verlopen. Vriendelijk personeel, komen gemaakte afspraken na. Flexibel naar afhandeling toe. (last minute wijziging gedaan maar toch perfect uitgevoerd)

Alles is perfect. Uitvoering en resultaat

Geweldig. Super tevreden.

prima werk!

volgens afspraak netjes opgeruimd en afgewerkt. ziet er strak uit.

Top service

Top service van 2 top mannen

Perfect prijs kwaliteit verhouding!

Het kunstgras in professioneel gelegd, met een mooi en natuurlijk resultaat!

Mooi gedaan

Topservice, erg secuur 👌👌

Alles volgens verwachting gelegd en netjes achtergelaten!!

Verkoopproces was prettig. Aflevering was volgens afspraak waarbij beide heren alles keurig hebben opgeruimd, afval meegenomen en onze tuin netjes hebben achtergelaten. Wij, en onze honden, zijn erg blij met het nieuwe kunstgras!

Prima gelegd en afgewerkt.

Zie bovenstaand. Ben zeer tevreden en prima werk geleverd.

Professioneel, vriendelijk personeel.

Werken prima. Vriendelijk personeel dat weet wat ze doen en meedenken. Ruimden alles netjes op. Erg tevreden over de werkzaamheden.

zeer goed resultaat, snelle realisatie

Hoewel een behoorlijke afstand van uw bedrijf (165 km) waren uw medewerkers er al om 8 uur! Heel vriendelijke mannen, harde werkers, het gras lag er binnen 3 1/2 uur. Met een zeer goed resultaat tegen een schappelijke prijs.

Goed gelegd en opgeruimd!

Goed kan het andere aanraden!

Top bedrijf

Goed advies, vak mensen, goede kwaliteit

Keurig werk volgens afspraak

Werkzaamheden keurig uitgevoerd volgens afspraak en afgesproken prijs. Zeer tevreden.

Alle afspraken nagekomen.

Snel en deskundige afwerking. Ziet er prachtig uit.

Mooi werk volledig volgens afspraak.

Goede service. Prima vakwerk geleverd volgens afspraken uit de offerte. Werk mooi opgeleverd.

Uitgevoerd zoals afgesproken.

Zeer deskundig advies en goede uitleg van de mogelijkheden. Ook extra werk was bespreekbaar. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle en vakbekwame uitvoering door zeer vriendelijke medewerkers.

perfect aangelegd kunstgras

Mijn voortuintje ziet er weer perfect uit door het kunstgras van Top Kunstgras. Geen onderhoud en toch heel natuurgetrouw.

simpel en goede firma

bij deze kunstgras firma voel ik me altijd welkom, dood gewoon mensen die verstand van kunstgras zaken hebben, netjes op tijd aanwezig netjes het kunstgras aan gelegd, vanaf nu is het mooi en genieten van hun kunstgras

Top service!!

Zeer klantvriendelijk, super kwaliteit gras!!

Zeer tevreden over dit bedrijf

Het kunstgras is netjes en zorgvuldig geïnstalleerd

Goede werkers maar totaal geen inzicht

het bestaande gazon had rondingen,maar was maanden niet meer bij geknipt, ze hadden met de kronkels, die kunststof latten gelegd precies zo als de kronkels van het bestaande gazon was. Ik heb gezegd dat in een vloeiende lijn gebogen moest worden,hebben ze gelijk gedaan. Maar er zijn nog wat dingen wat mij niet bevallen.Jullie kunnen het beste zelf komen kijken

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.