Vriendelijke mensen

gisteren is mijn gras gezegd. Ik ben er heel blij mee Vlot gedaan, en vriendelijke mensen die het kwamen keggen

Wat een verschil met het oude gazon, helemaal top!!!

Vriendelijk en kundig personeel. Keurig op tijd gearriveerd en hard doorgewerkt. In een aantal uurtjes lag het kunstgras er perfect in. Alles weer netjes achtergelaten. Kan iedereen Topkunstgras aanraden.

Keurig werk geleverd, nette mensen, zeer klantvriendelijk.

Vriendelijke en zeer klantgericht. Dag van leggen was het heel warm maar de heren gingen gewoon door. Ligt er super bij en netjes opgeleverd volgens offerte en afspraak.

Prettig personeel en goede kwaliteit werk !!

Vanaf het begin dat we contact hadden met TopKunstgras zijn de ervaringen prima. Leuke, adviserende verkoper en nadat we de deal hadden afgesloten werden de gemaakte afspraken perfect nagekomen. Ook tijdens de uitvoering alleen maar positieve ervaringen. Aardige mensen die een mooi stukje kwaliteit hebben geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Klantvriendelijk en kwaliteit

De grasmat ligt er nu uitstekend bij. Er is op 7 aug een team geweest om een kleine oneffenheid weg te werken . Een medewerker gaf het heel snel op maar gelukkig nam zijn collega het over en loste het probleem op. Wat mij enorm verbaasde is dat er nooit gesproken is over een krimp van 10% terwijl bij de herstel werkzaamheden beweerd werd dat elke kunstgras mat door weersinvloeden kan krimpen tot 10%. Als dit correct is verwacht ik in de koudere periode een probleem omdat de grasmat nu volledig aansluit aan de randen. Ik zou hier graag een reactie van u over ontvangen?

In een woord : uitstekend!

Erg tevreden.... Gras is vakkundig gelegd, afvoer van het afval heel netjes. Erg vriendelijke mensen. Goede uitleg over onderhoud. Kortom....we zijn er blij mee!

Vriendelijke, hardwerkende deskundige jonge krachten. Het ziet er heel mooi uit,

Ons nieuwe gazon werd snel en vakkundig gelegd.

van begin tot einde super

Alles netjes volgens afspraak geleverd en gelegd. En zeer vriendelijke werknemers.

Kundig personeel erg tevreden

Je krijgt een goed advies, klant staat centraal en er wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Helaas geen verwachte tijd van aankomst doorgegeven op de dag van het aanleggen, maar dat mag de pret niet drukken.

Topkunstgras is zeker een aanrader

Kunstgras novia summer ziet heel mooi uit. De jongens die het gelegd hebben, heel netjes en secuur gedaan. Ze laten ook alles netjes achter. Als men wat vroeg kreeg je fijne uitleg/antwoord. Top !!!

Het hele traject van inmeten, adviseren, leggen en uiteraard eindresultaat Uitstekend

Om vanuit t eindresultaat te beginnen; Uitstekend. Zo ook het hele traject van adviseren, tot het inmeten. Daarbij een extra pluim voor de legservice. Zeer professioneel, Kortom een zeer tevreden klant.

Top !!!

Echt vakwerk afgeleverd !!! Nette en beleefde werknemers petje af Ga zo door !!!

Goede kwaliteit gras

Vanaf moment van inmeten goede ervaringen gehad. Op de dag dat ze zouden komen monteren ging er van alles mis. Ze kwamen pas laat in de middag en kregen hun werk niet af. Dit hebben ze wel snel opgelost de week erna.

Super tevreden

Alweer super tevrede en zeer vriendelijke mannen

Tevreden

Goed werk geleverd zijn zeer tevreden

perfect

Super bedrijf en echte vakmensen netjes aangelegd.

Levering conform afspraak. Zeer tevreden met het resultaat.

Levering conform afspraak. Zeer tevreden met het resultaat.

goed werk geleverd en goed vriendelijk personeel

top kunstgras heeft goed werk geleverd.

Prima!

Vriendelijke medewerkers die goed werk afleveren! Ze zijn beleefd en correct in de omgang! Werken netjes! We zijn zeer tevreden!

kwaliteit volgens afspraak

Prima ervaring, vriendelijk en adequaat personeel.

Heel fijn alleen jammer van het slechte weer

Jammer dat ze het niet overal hebben kunnen verankeren. Dit was bij ons niet bekend. Dan hadden wij nog iets kunnen veranderen van tevoren. Hopelijk blijft het kunstgras goed liggen.

Zeer goede ervaring.

Ziet er top uit, afwerking in orde. Mannen van de legservice zeer professioneel van A tot Z.

Lang moeten wachten maar mooi resultaat

Helaas door de coronatijd lang moeten wachten voordat er gelegd kon worden. Maar toen het eindelijk zover was, lag het binnen een uur en 45 minuten. Leuke en vriendelijke vakmensen. Top resultaat.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.