Redelijk, werkzaamheden en personeel goed.

Op de eerste plaats moet ik zeggen dat wij tevreden zijn over het kunstgras. Wij zijn echter niet te spreken over de manier waarop e.e.a. is verlopen. Na onze orderbevestiging werd er contact opgenomen dat wij op 3 december waren ingepland. Tot onze grote verbazing werd er op 25 november vroeg bij ons aangebeld en stond er een heel equipe van de firma Top kunstgras bij ons voor de deur. Ofschoon het ons die dag heel slecht uitkwam hebben wij toch besloten onze afspraken grotendeels af te zeggen omdat wij beseften hoeveel het jullie zou kosten om onverrichterzake terug te keren. Het verbaast ons ten zeerste dat wij geen enkele reactie of excuses hebben gekregen, er is zelfs niemand komen kijken. Dit vinden wij zeer onzakelijk en klantonvriendelijkheid.

Top Kunstgras doet zijn naam alle eer aan!

Geweldige vakmensen en ondanks de regen goed gehumeurd. Komen afspraken na en ruimen alles op nadat het werk is gedaan. Ik werd er gewoon blij van, omdat het er zo mooi uitzag. Een absolute aanrader!

Heel vakkundig en vriendelijk

Ze zijn heel klantvriendelijk, professioneel en leveren kwaliteit. Ze hebben bij ons ook nog de trampoline ingegraven en dat gebeurde met veel precisie. Kortom; echt een goed bedrijf

Alles volgens afspraak. Alles netjes achter gelaten. Top product geleverd

Fijn bedrijf

Alles loopt lekker, vanaf het telefoongesprek tot en met het leggen. Afspraak is afspraak. Het ligt er strak in, en ruimen alles netjes op. En fijn personeel.

prima werk, het personeel is zeer netjes

ik kan het aan iedereen aanbevelen

Alles netjes afgewerkt en opgeruimd

We hadden al gehoord dat ze goed werk leveren via via. Ze komen afspraken na en ruimen na afloop alles netjes op. Ook afgraven van de tuin en afvoeren ging netjes.

gewoon zeer goed

de jongens waren zeer aardig en ze werken netjes ik geef ze alle drie een tien

tevreden

goede begeleiding, in 1 dag zijn de werkzaamheden klaar

Mooi, netjes en goed

We waren het zat dat we ons grasveldje niet op orde kregen met die warme zomers. En met 2 gezinsleden met hooikoorts toch gekozen voor kunstgras. De keuze voor welk gras was unaniem binnen het gezin. De service en reactiesnelheid van tevoren was al top maar de leggers waren top. Ze leggen netjes en ruimen ook alles perfect op. Kortom een aanrader!!!!

snelle plaatsing, correcte afhandeling

Aanvaardbare prijsofferte en vlotte plaatsing. De mensen die voor de plaatsing zorgden werkten snel en efficiënt. Nu hopen dat de duurzaamheid van het kunstgras ook goed is, maar dat kan ik nu uiteraard nog niet zeggen.

Vakkundig en vriendelijk en goed adviserende werklieden

Vakmanschap, secuur gewerkt. Werklieden waren zéér op tijd aanwezig. Goede adviezen gekregen, hebben alles netjes achtergelaten. Super mooi en strak eindresultaat.

Super Arbeit mit SEHR professionellem Team

Das Team war super-danke!!! Die Jungs waren pünktlich und gut gelaunt. Trotz des widrigen Wetters (erst Regen dann Sturm) haben sie bis sie fertig waren professionell ihre Arbeit verrichtet- mit Verlegen und Kanten setzen. Der Rasen sieht super aus und wir sind jetzt glücklich mit unserem Vorgarten, der jetzt ENDLICH gepflegt und grün aussieht. Wir können diese Firma nur weiterempfehlen!!!

Top!

Goede vakmensen die tijdens het leggen adviezen gaven, daarnaast werd er een loper gelegd zodat er geen viezigheid op het terras, garage en oprit terecht zou komen, iets waar wij wel van uitgingen.

Alles goed gegaan vanaf kijken op locatie bestellen offerte alles binnen 2 dagen gras keurig gelegd en keurig verzorgt top

Zeer goed werk geleverd, alles prima verlopen. Wij zijn heel tevreden en we raden het zeker aan. Personeel was zeer vriendelijk

Top service!

Professionele en zeer behulpzame mensen. Gras ligt er heel netjes in.

Helemaal tevreden.

Offerte snel ontvangen en afspraak vlot gemaakt. Vriendelijke monteurs welke secuur en top werk geleverd hebben. De tuin is netjes achtergelaten en goede uitleg gehad betreft onderhoud. Al met al zeer tevreden.

Goede levering. Netjes gelegd en prima personeel.

Perfect !

Afspraken worden nagekomen. Goede prijs-kwaliteit. Heel vriendelijk personeel. De twee mannen ( Andrzej en Hassan ) die bij ons hebben gewerkt waren kundig, vriendelijk en behulpzaam. Lieten alles netjes opgeruimd achter. Een dikke pluim !!

Top kunstgras met top service!

Heel tevreden!

Professioneel !!!!

Goed advies in showroom. Uitvoerders, werkten zeer secuur, netjes en zeer beleefd. Top werk geleverd !!

Professionele plaatsing, mooi uitgevoerd

Wij zijn zeer tevreden over Top Kunstgras, zowel over de communicatie als plaatsing van onze kunstgrasmat. Het eindresultaat is wat we ervan verwacht hadden.

Top Super mooie grasmat. Mannen, bedankt voor de gezellige samenwerking Gera en Jan

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.