Heel mooi kunstgras en mooi strak gelegd!

Kunstgras is van goede kwaliteit

Uitstekende service en snelle uitvoering

Het contact verliep prima, snel een passende offerte en ook de uitvoering was snel gepand en is prima uitgevoerd. Vriendelijke medewerkers die ook alles weer netjes achterlaten.

Top service, top resultaat !

Zeer tevreden, van aanvraag kunstgras stalen, offerte maken tot en met uitvoering. Prijs/ kwaliteit is goed. Uitvoering door 3 vakbekwame, aardige mannen. Al het werk in 1 lange dag gedaan en keurig opgeleverd ! Een aanrader !

Top...werk geleverd, top resultaat gekregen..

Top werk geleverd, top resultaat gekregen...vakmensen...

Topkwaliteit

Keurig gelegd door vakmensen. Wij zijn zeer tevreden. Afspraken worden keurig nagekomen.

top bedrijf!!

Top bedrijf,komen afspraken zeer correct na en leveren perfect werk af.Chapeau!

Snelle levering, goede kwaliteit, communicatie mag iets beter

Informatief gesprek en uiteindelijk resultaat is niets op aan te merken echter mocht de communicatie vanuit planning iets beter. Ze zouden tussen 11 en 13 het gras komen leggen echter waren ze er om 7:30uur al. Toen we dit aangaven zeiden ze: zeg het maar, als het niet uitkomt dan gaan we weer maar dan weten we niet we vandaag nog terug kunnen komen. Dus we moesten ons wel aanpassen. Voor de rest geen bijzonderheden. Gras ligt er netjes bij.

Vriendelijk personeel en geweldige grasmat!

Vriendelijk personeel en geweldige grasmat!

Top de naam zegt het al

Super blij mee en heel tevreden over het geleverd werk.

Fantastisch

Zeer goed personeel en bekwaam. Harde werkers. Geweldig om ze in je tuin te hebben.

Prachtig eind resultaat en kundige werklui

Wanneer je overweegt om kunstgras te laten leggen, is topkunstgras zeer zeker aan te bevelen. Alles tot in de puntjes geregeld volgens afspraak. Ons gras ziet er mooi uit, wij zijn er blij mee! En de jongens die het gelegd hebben krijgen ook een dikke 10. Aanpakkers, kundig én klantvriendelijk.

snelle en goed gewerkt

Ligt er keurig bij

Goede service en professioneel aangelegd.

Zeer tevreden over het contact, de communicatie en het plaatsen. Na afspraak van het inmeten was het plaatsen ook snel mogelijk. Plaatsen van het gras is erg professioneel gedaan en zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Super job door geweldig professioneel team

Wij zijn erg blij met de mooie grasmat die binnen 1 dag is gerealiseerd.

Heel erg blij

Wij zijn heel erg tevreden met de uitvoering en de kwaliteit bedankt

Na een wat stroeve start hebben ze snel en netjes werk geleverd

Moeilijk te bereiken via mail. Na een telefoontje van mijn kant uiteindelijk toch gelukt. Snel een offerte binnen en door omstandigheden (uitvallen van een opdracht) nog sneller een legafspraak. Netjes gewerkt. Ziet er prima uit een dag na het leggen. Ik had een keus uit de stalenbox gemaakt. Op mijn "open deur" wat het beste gras was werd niet ingegaan. Had toch graag wat meer advies/opties nog willen zien.

Super tevreden, geweldig resultaat

snelle, duidelijke en correcte offerte, binnen enkele weken te leggen en keurig gewerkt, alle afval netjes meegenomen en heel erg tevreden met het resultaat

echte specialisten met een prachtig product

Plezierig contact met de verkoper waarbij goede informatie wordt gegeven. De specialisten die het gras komen leggen zijn niet alleen heel goed in hun werk maar ook nog zeer aimabele mensen die met je meedenken!!

Zeer nette en correcte mensen!

Doen hun naam eer aan! TOP kunstgras! Alles van a tot z in de puntjes geregeld! Laat het voorjaar maar beginnen

Zeer ervaren !!!!

Zeer ervaren werkers. Goed materiaal. Mooie producten en vriendelijke onderneming

Snelle ligging en leuke mensen

Het is mooi gelegd en ik ben bijzonder tevreden

Doen hun naam eer aan.

Middels een snelle afspraak zeer goed advies gekregen en op zeer korte termijn daarna middels 2 zeer ervaren vaklui een fantastisch gazon aangelegd gekregen. Chapeau !! Prijs staat heel zeker in verhouding tot hetgeen er aan kwaliteit geleverd wordt. Er wordt ontzettend keurig en verzorgd gewerkt en je hoeft zelf niets op te ruimen. Top service !! Een echte aanrader om je gazon te bestellen.

Tot nu toe ( 2 weken ) zijn wij zeer tevreden over het aangelegde gazon

Het kunstgras ligt hier nu 2 weken, ziet er strak en mooi uit. Ook duidelijke uitleg gekregen op de dag zelf over onderhoud. Honden spelen er graag op, 1 hond had een beetje aanpassings problemen. ( andere 2 honden ( grote en kleine ) vinden het geweldig

Prettige communicatie, komen afspraken na, mooie kwaliteit en uitstekende service gedurende de plaatsing.

Uitvoerders, zeer uitzonderlijk, maar echt nog met liefde voor het vak!

In 2017 hadden we al een stukje kunstgras door 'Top Kunstgras' laten aanleggen. Omdat we hierover erg tevreden waren hebben we dit jaar (01/03/2021) een groter deel van de tuin laten omtoveren tot een groene zone. Deze keer hadden we een volledig ontwerp gemaakt met grote bloembakzones met stapelblokken rondom onze jacuzzi en ertussen het natuurgetrouwe 'bermuda' kunstgras. De stapelmuren werden met de grootste precisie op elkaar gelijmd (met de laser uitgezet en nagemeten). Het gras ligt er perfect bij. De ondergrond werd zeer goed aangestampt en de stroken werden zo goed aan elkaar gelijmd zodat er totaal geen overgang zichtbaar is. En tot onze verbazing werd ons 'oud perceel kunstgras', ZONDER TE VRAGEN, helemaal terug opgefrist!!! Kortom, TOP !!! zoals hun naam vermeldt. TOP Kunstgras ! ! ! Dankjewel!!!

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.