Goede service en grasmat prima gelegd

Prima service en dat alles volgens de afspraak die was gemaakt

TOP !!!

De werkzaamheden werden van begin tot einde met vakmanschap uitgevoerd. Als je om tekst en uitleg vroeg werd dit met de nodige uitleg beantwoord. Het advies wat tijdens de werkzaamheden werd gegeven om het gras zo of zo te leggen was duidelijk en zeker het opvolgen waard. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat !!!

vriendelijk en vakkundig.

Het gras goed gelegd en netjes afgewerkt. Afvalresten goed opgeruimd tuin mooi achter gelaten.

Uitstekend personeel en een mooi product

Volgens afspraak netjes geleverd en zeer tevreden over het aangelegde kunstgras. Top mensen bij Top Kunstgras BV!

Zijn heel blij met ons kunstgras, mooi werk geleverd door de mannen, en nog bedankt voor de goede service.

In 1 dag een hele mooie grasmat

Leuke gezellige dag gehad met een heel mooi eindresultaat.

Uitmuntende service, zeer vriendelijke medewerkers

Vanmorgen prima op tijd hebben twee "top"pers van Top Kunstgras mooi werk geleverd. Vriendelijk en kundig en fijn in het contact. Na afloop alles perfect opgeruimd. Wij zijn héél tevreden, ook over de financiële afhandeling. Complimenten dus!!

Met een goed advies als begin is daarna gewerkt aan een supermooi resultaat.

Goede werkers

Fantastische onderneming die geweldige kwaliteit leverd

Perfect vanaf verkoop tot en met plaatsen van kunstgras Zeer sociale mensen die zeer mooi werk en uitleg geven van a tot z Zeker aan te raden Jullie zijn een topteam bedankt voor alles

In één woord Geweldig!!!

Alles tot in de puntjes geregeld, van offerte tot het leggen. Zeer vakkundige mensen die weten wat ze doen.

Top kwaliteit en top vakmensen die hun werk supergoed doen.

Correcte en snelle service.

vakkundig en degelijk werk geleverd

zie boven

Goede snelle partij

Zeer vakkundig gewerkt wel veel pauzes maar de prijs staat toch vast vooraf. Zou dit bedrijf zeker aanrader.

Zeer tevreden over de aanleg

Netjes gewerkt, volgens afspraak. Werklui hebben alles netjes en schoon achtergelaten. Zeer tevreden over het resultaat.

Top mannen

Proper gewerkt en behulpzaam Merci Mvg rocco

Helemaal TOP

Wij zijn zeer tevreden over het mooie gras en zeker ook over de 2 leuke mannen die het zijn komen leggen. Hebben alles netjes afgehandeld. Zeer zeker een aanrader!

Mooie grasmat,gelegd door vakmensen.

Geweldig, vanaf de goede uitleg tot het leggen van de grasmat, door 2 gezellige en vak bekwame medewerkers. Dikke duim.

Snel en vakkundig

Alles fantastisch afgehandeld door een prima ploeg

Perfect gelegd door twee deskundige medewerkers. Ik kon het aantal sterren bij totaal score hierboven niet selecteren, geen idee waarom. Ik zou er 5 geselecteerd hebben (een 10 dus).

Netjes geleverd

Keurig op tijd en gelegd zonder gedoe

Vakkundig Bedrijf met vakbekwaamheid zeer hoog in het vaandel!

Gisteren is bij ons de nieuwe tuin voorzien van een prachtige Kunstgazonmat van niemand minder dan Top Kunstgras Haelen. Op een professionele wijze gelegd en tot in de puntjes afgewerkt. Waarvoor nogmaals onze “ Hartelijke Dank” mannen. Niet te vergeten, voortreffelijke vakmannen , en alles perfect uitgelegd! Wij zeggen!… Kunstgras bestellen?!… Topkunstgras Haelen bellen.

Prima aangelegd gazon door kundige medewerkers

Gazon is keurig aangelegd door kundige medewerkers. Klantvriendelijkheid van deze medewerkers was prettig.

Goed en snel werk

Hardwerkende medewerkers met een mooi resultaat. Het terras hadden ze naar mijn zin toch beter moeten achterlaten en niet vol modder.

Alles uitstekend gedaan

Al het werk snel goed en secuur gedaan

Snel en vakkundig aangelegd. Top kwaliteit!

Snel en vakkundig aangelegd. Top kwaliteit!

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.