Top werk geleverd met oog voor service en humor.

Ben zeer tevreden over geleverde service en het resultaat. Medewerkers stonden tijdens het aanleggen open voor vragen die in zijn geheel op een correcte en informatieve manier uitgelegd werden. Veel extra informatie over gebruik en onderhoud gekregen. Top werk geleverd. Kan Top Kunstgras iedereen aanbevelen.

Top Kunstgras = Top

De werkzaamheden zijn professioneel uitgevoerd wat uiteindelijk heeft geleid tot het gewenste resultaat.

een uitstekende klantbehandeling!

De klant staat centraal en wordt gehoord. Dit proces begint al bij een eerste kennismaking op het bedrijf en blijft voortduren ook na levering van het afgesprokene. Keurige en ervaren medewerkers die de gehele werkplek weer schoon opleveren.

Vakwerk!!!

Van de zomer een bezoek gebracht aan de showtuin in Haelen en daar werden we goed geïnformeerd over de diverse mogelijkheden. Keuze genoeg wat betreft echtheid, zachtheid, hoogte van het gras, maar ook qua prijs. Offerte laten maken (Bermuda) en na akkoord afspraak gemaakt voor oktober. Per mail werden we goed op de hoogte gehouden. Wim en André waren (vandaag 25-10) onze vriendelijke "werk-in-uitvoering"-mannen en die hebben vakwerk geleverd. De mannen waren stipt op tijd (08.00u). Oud gazon verwijderen, afvoeren, egaliseren, voorbereidend werk en het uiteindelijk leggen van het kunstgras. Alles keurig gedaan én ook weer alles netjes opgeruimd!! Top Kunstgras, bedankt!!! Eindelijk een strak grasveld zonder mos, klaver, paardenbloemen of engerlingen!!!

Super vriendelijke medewerkers die top kwaliteit afleveren. Iedere cent waard

Fijne ervaring en komen afspraken na.

Een fijne ervaring vanaf offerte aanvraag tot uitvoering van de werkzaamheden. Je wordt per mail stap voor stap op de hoogte gehouden. Komen afspraken na en vriendelijke mensen.

perfect werk geleverd bij ons

wjj zijn zeer tevreden over geleverde werk

Uitstekend werk geleverd , het ziet er mooi uit.

Vriendelijke medewerkers, zij hebben uitstekend werk geleverd

Komen hun afspraak na.

Denken mee naar de goedkoopste oplossing voor het leggen, werken netjes en snel. Echte vakmannen zijn het.

Prachtig

Ze hebben gisteren het kunstgras gelegd 13-10-2021 het ziet er prachtig uit, Michel en Rob hebben hard en goed gewerkt het was voor het huis en achterom totaal 66m2, heel goed werk geleverd en om 8 uur in de morgen waren ze al hier.

Prima kwaliteit en mensen die het uitvoeren

Het gras was mooi groen en voelt natuurlijk zacht aan als je erop loopt.

Top Kunstgras heeft deze naam niet voor niks. Gewoon TOP!

Afgelopen donderdag had mijn moedertje, van 84 jaar jong, het TOP-team van jullie in haar achtertuin om kunstgras te leggen. Zij en ik zijn deze 3 heren dankbaar én we zijn enthousiast over de kundigheid, vaardigheid, de werkhouding, hun aanpak en de inzet van deze 3 heren! Haar tuin ligt er voor het eerst in lange tijd TOP bij. De grasmat is prachtig. En nee, het oude spreekwoord klopt voor haar niet meer : het gras is groener bij de buren ! Haha! Heel hartelijk dank en een groot compliment aan TOP Kunstgras voor het vlekkeloos regelen en uitvoeren van deze opdracht . En geeft u dit alstublieft ook aan de 3 vakmannen door!

vakkundig personeel

De mensen kwamen zagen en overwonnen en in een korte tijd toverde zij mijn grasveld als een glad geschoren veld. complimenten voor de harde werkers.

Professioneel, vriendelijk en snel

We zijn erg blij met het resultaat, de jongens van Top Kunstgras hebben goed werk afgeleverd.

Ik kan iedereen Top Kunstgras BV aan bevelen

Perfekt Kunstgras Vriendelijk personeel Geven je ook nog tips voor onderhoud enz. Voorbeeld: Wilde rond Yacuzzi ook kunstgras leggen Maar door verhoging zeiden de medewerkers dat dat niet uit ziet en Lieten me zien door stuk aan te brengen of ik dat nog mooi zou vinden. Dus niet, zag er niet uit en ben blij dat zij door stukje te leggen het me lieten zien Compliment.

TOP met hoofdletters!

De gastvrijheid bij het bezichtigen van de showtuin, de klantvriendelijkheid van de medewerkers aan de telefoon en de professionaliteit van de medewerkers die voor de volledige installatie gezorgd hebben, maakt het een TOP bedrijf om zaken mee te doen!

Mijn ervaring? Positief

Heel positieve ervaring, de mannen hebben keurig werk geleverd en alles keurig opgeruimd en schoongemaakt!

Perfect gelegd gras, Keurige, vriendelijke mannen. Alles netjes achtergelaten. Erg blij mee.

mooi afgewerkt en vriendelijke arbeiders

uitstekend

prima vakmensen en ook harde werkers. eindresultaat is uitstekend en zeer mooi...

Vriendelijke jongens Raymond en Marij. Goed werk verricht. Wij zijn super tevreden. En zullen jullie zeker aanbevelen bij mensen.

9,6

Vandaag eindelijk de laatste fase van de tuin afgerond: kunstgras. Topkunstgras bedankt voor de geweldige service! Het ziet er super uit. Jullie medewerkers zijn zeer vriendelijk en werken super netjes en laten het terras en de oprit schoner achter als hoe het was. Zo een personeel mag je trots op zijn.

Wederom zeer tevreden met Top Kunstgras

Na een eerste prima ervaring met Top Kunstgras, nu in onze voortuin het grind vervangen door (veel mooier) kunstgras. Het ligt er weer mooi bij en dus wederom zeer tevreden.

Van begin tot eind goed geregeld en volgens afspraak

Vanaf het begin tot het einde is alles goed en duidelijk verlopen. Goed advies door de adviseur in de showtuin en de adviseur thuis. Luisteren goed naar onze wensen. De medewerkers die het het kunstgras hebben aangelegd waren zeer vriendelijk en kundig. We zijn dan ook zeer tevreden over het hele traject waar ook de afspraken volledig zijn nagekomen.

Het is warempel TOP :-)

Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Resultaat is verbluffend mooi geworden, mooier nog dan verwacht.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.