Goede communicatie. Nette hardwerkende mensen en super resultaat!

Vakwerk

60 m2 kunstgras laten aanbrengen. Op een dag klaar. Vakkundig personeel. Zeer correct. Ook de benadering in het voortraject is echt vriendelijk en spontaan. De afspraken die werden gemaakt is men volledig nagekomen. Daarbij een top product geleverd. Een echte aanrader dus.

Ziet er mooi uit

Top service!!

Vanaf het eerste contact tot de oplevering van het gras… in een woord geweldig. De wekers laten we een uitstekende grasmat achter en alles is schoongemaakt. Kortom… Top Service!!

Vakwerk

Na de keuze gemaakt te hebben voor kunstgras ben ik blij het door TopKunstgras aangelegd te hebben! Fijne en Vriendelijke vakmensen. Met plezier in hun werk hebben de twee mannen er iets moois van gemaakt. Erg blij mee!

de werkzaamheden netjes en vakkundig afgewerkt zonder rotzooi te maken

Het aanleggen van kunstgras op onze campingplek was goed geregeld. Binnen twee weken de afspraak voor het leggen gemaakt en op de da zelf alles netjes verlopen en afgehandeld. Twee vriendelijke medewerkers die alles vakkundig afwerkte en handige tips gaven voor het onderhoud.

Uitstekende service

We hebben een prachtig nieuw kunstgrasveld op onze speelplaats waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. De klantvriendelijkheid en service van Topkunstgras is TOP. Er wordt goed meegedacht in mogelijkheden.

Prima werk geleverd. Harde werkers en vakkundig personeel. Top!

Goed werk en vakkundig personeel.

TOP

Het beste bedrijf voor kunstgras. Heel erg vriendelijk personeel! Van de vriendelijke jongeman die kwam inmeten tot het kantoorpersoneel tot de 2 mannen die de grasmat hebben geïnstalleerd, allemaal even aardig en professioneel. Super kwaliteit!

Geweldig, wat een vakmensen

Een prachtig gazon gekregen binnen 1 dag Wat een vakmensen en harde werkers Wij zijn super blij en meer dan tevreden over de snelle service. Bedankt !

Top-kunstgras/top bedrijf

100% tevreden over dit bedrijf. Geweldig kunstgras, zeer correct personeel. Alles perfect geïnstalleerd en heel netjes achtergelaten. Kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

aanrader

alles is naar wens en de afspraak was het ook ok trouwens de mensen (plaatsers) hebben goede ervaring,top zeker voor herhaling vatbaar

Fantastic

The guys were just fantastic... Both guys were really professional in their work, polite, considerate and gave good after care advice.. I am totally pleased with the result. My garden is now looking great

Snelle service

In een halve dag een mooi resultaat afgeleverd. Onze tuin ligt er nu perfect bij en ook voor onze 3 actieve honden is dit hun favoriete speel terrein. Top service!

Van A tot Z goed geregeld, top

Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail. De werkzaamheden werden ondanks het slechte weer keurig uitgevoerd en de gratis leg service ivm de november actie maand was n super bonus. Helemaal top

Zo als beloofd, goed uitgevoerd

De medewerkers hebben snel en goed werk geleverd. Ik kan Topkunstgras van harte aanbevelen.

Mooie kwaliteit en goede service

Snel de stalen ontvangen en ze kwamen na offerte afgestemd al snel langs. Mannen die kwamen leggen echt top gedaan! Keurig alles afgevoerd ook. Alleen het telefonische contact met mevrouw van “receptie” was zeer onprettig. Verder alles super!

Erg blij met dit mooi geleverde werk!

Ryan en Max hebben bij ons in de tuin het kunstgras aangelegd. Twee leuke kerels die goed werk hebben geleverd, wij zijn er blij mee!

Geweldig en professioneel

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Aardige installateurs en het ziet er gewoon erg mooi uit. Ze hebben zelfs nog iets extra gedaan voor de afwerking mooier te krijgen. Bedankt.

Top kunstgrasplaatsers !

Je kunt meteen zien dat het ervaren plaatsers zijn die mijn kunstgras in de tuin hebben aangelegd,alles tot in de details verzorgd. En wat me ook bevalt is dat ze bij het beeindigen van hun taak alle restafval opgeruimd hebben en meegenomen. Achteraf ook de nodige uitleg gekregen wat onderhoud betreft om langdurig van het mooie ogende gazon te genieten.

Geweldig, en perfect gemaakt

Zeer vriendelijke en ervaren vaklieden die het werk hebben geleverd, Keurig gelegd en alles netjes opgeruimd en schoon afgeleverd. Strak gelegd en de naden zijn onzichtbaar.

Super mooi erg tevreden!

prima communicatie. Dinsdag gebeld en overlegd en vrijdag al gelegd! top!

Geweldig bedrijf met super medewerkers

Een geweldig bedrijf, komt afspraken na en is altijd op tijd. Prijs is echt in verhouding met het werk zeer acceptabel. Volgende project met kunstgras mogen zij zeker weer voor mij maken. Het werk is keurig en de medewerkers werken super netjes.

Mooi werk afgeleverd!

Binnen één dag een nieuw gazon, en daarnaast het werk perfect netjes achtergelaten. De oprit was zelfs nog schoner dan daarvoor. Bedankt voor de goede en snelle service!

Van offerte tot legging van het gras zijn we super geholpen.

Wij raden topkunstgras aan. Er werd zeer snel gereageerd op mijn mails, er kwam heel snel iemand inmeten en we hebben niet lang hoeven te wachten totdat ze het gras kwamen leggen. De mannen die het gras zijn komen leggen werkten hard, snel, en vakkundig. Alles werd netjes opgeruimd.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.