We zijn zeer tebreden over het kunstgras. Het is erg netjes geworden

Prettige deskundige aanpak met mooi resultaat

De twee medewerkers zijn vriendelijk, hardwerkend en deskundig. Het resultaat is erg mooi. Alles wordt netjes achtergelaten. We zijn blij met topgras!

Vakkundig gewerkt en klantvriendelijk!

Zie boven genoemd!

Resultaat Prima

Na wat hobbels tijdens de uitvoering, uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost

Top dienstverlening van begin tot eind!

Onze verwachtingen zijn overtroffen! Vanaf het allereerste contact snelle en correcte communicatie. De werkzaamheden zelf zijn top uitgevoerd. Aardige en vakkundige medewerkers. Nemen de tijd, werken netjes en nauwkeurig. Na de werkzaamheden werd zelfs alles netjes opgeruimd (terras en oprit afgespoten). Wij zijn hartstikke tevreden en genieten van ons mooie gazon van Top Kunstgras!

Snel en goed gelegd

Helaas wat vertraging door autopech, maar uiteindelijk snel gelegd. Ziet er mooi uit.

top

Alles perfect gemaakt en geregeld

Super afgeleverd

Geweldige vakmensen, zeer nauwkeurig,klantvriendelijk en professioneel Alles is fantastisch gelopen vanaf het eerste contact tot aan de aflevering.Het eindresultaat ziet er fantastisch uit.Zeker een aanrader. We zijn er heel blij mee. Mvg.Frans en Renild

Helemaal top

Goede service fijne werklui vriendelijk en behulpzaam In een woord top

Kwaliteit met zorg en aandacht

Vorig jaar investeerden we in de aanleg van een kunstgrasmat. We besloten om een onderhoudscontract af te sluiten om de kwaliteit te vrijwaren met professionele inbreng. Nu, na een jaar, werd dit onderhoud perfect uitgevoerd. We waren aangenaam verrast door professionele en grondige aanpak met oog voor detail. Alles kwam aan bod. Kortom zeer tevreden en gelukkig dat we konden rekenen op Top Kunstgras.

zeer tevreden met het totaalpakket

De plaatsing liep volledig zoals afgesproken, uw medewerkers waren precies op tijd wat met de huidige verkeersdrukte niet evident is. Een geoliede ploeg van 4 harde werkers met veel aandacht voor kwaliteit en afwerking, die ook de werf netjes opleverde. Vriendelijke, beleefde en correcte mensen die ik eenieder kan aanraden. Zeer tevreden met het eindresultaat!

Goede en snelle Service!!

Goede en snelle service!!

Hard gewerkt, vriendelijk en keurig opgeruimd.

Hard gewerkt. Ze waren vriendelijk en vrolijk en hebben alles ook keurig opgeruimd.

Overtreffend

Een geweldig team heeft het keurig en met aandacht gedaan ! Michel ,… je bent een topgozer ! Net dat beetje extra waar jij op let

Prachtig

Zeer tevreden en gebruiksvriendelijk. Een kennis heeft door mij ook kunstgras laten aanleggen.

Mooi naar wens gelegd.

Het gras is binnen korte termijn mooi gelegd geworden. De mannen hebben hard door gewerkt en werkten erg nauwkeurig.

Goeie vak mensen

Kwamen mooi optijd en ruimen alles netjes op. Ze hebben het gras goed gelegt en leggen uit hoe het gras verzorgd moet worden.

Top zoals de naam het al zegt. Netjes gewerkt door de mannen

Geweldig kunstgras van een goed georganiseerd bedrijf

Het contact met Top Kunstgras liep van A tot Z soepel en zoals het hoort. De adviseren waren prima en er kon snel tot levering en plaatsing van het kunstgras worden overgegaan. We hebben gekozen voor kunstgras "Smooth" en dat ziet erg strak en realistisch uit. Erg blij met onze keuze voor zowel het bedrijf als dit gras!

Top kwaliteit en super gelegd!

Top kwaliteit kunstgras en zeer vakkundig gelegd!

Top Kunstgras heeft Top kwaliteid geleverd.

Kundig en vriendelijk personeel. Grasmat is perfect aangelegd.

Na een wat minder resultaat in 2021, een top resultaat in 2022

Helaas was 2021 een hele mindere klus. Erg jammer. Daar staat tegenover dat de werkzaamheden en het resultaat in 2022 uitmuntend waren. Ook de medewerker ter plaatsen was een aanrader. Vakkundig! Hopelijk hetzelfde resultaat in 2023.

Geweldig resultaat

Resultaat was geweldig, beide personen werkten goed en onafhankelijk van elkaar

Mijn ervaring met Top Kunstgras BV is uitstekend

Over Top Kunstgras ben ik meer dan tevreden. Kreeg op al mijn vragen een duidelijk antwoord. De werknemers waren vriendelijk en werkten vlot door. Na afloop werd alles zeer netjes opgeruimd en afval meegenomen. Kreeg ook nog enige adviezen.

Snel en netjes!

Snel en netjes gelegd. Goede uitleg over onderhoud en het resultaat mag er wezen! Zeer tevreden.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.