Geweldig.

Fijn en vriendelijk personeel. Ervaren vakmensen.

Goede vaklieden… vanaf begin tot en met het opruimen

Fantastisch

Snel, proper en precisie werk geleverd. Onze tuin is nog nooit zo mooi geweest. Hartelijk dank voor het geleverde werk.

Top werk geleverd

Zeer goede en correcte behandeling, een geweldig team. Chapeau

top service

het aanbrengen en afwerking was prima. De medewerkers waren vriendelijk en zeer behulpzaam

Tevreden over het gras, goede service en vriendelijk personeel

Top!!!

Netjes op tijd, vriendelijk en gezellig, snel klaar…netjes opgeruimd

Goede afwerking en resultaten. Werknemers zijn klantvriendelijk

Goede afwerking en resultaten. Werknemers zijn klantvriendelijk

Vak mensen

Super goede kwaliteit Zowel de service,het leggen van het gras en de grasmat zelf. Wij zijn heel tevreden. Fijne mensen in de omgang.

Prachtige grasmat en alles netjes opgeruimd achtergelaten

De medewerker was er al vroeg bij en heeft het werk, voor zover ik het kan overzien, zeer vakkundig uitgevoerd met later wat hulp van een paar collega's. Daarnaast ook een plezierige werksfeer. Zou de volgende keer niet verder zoeken maar meteen weer naar Top Kunstgras gaan!!

Hele fijne jongens werken hard en secuur zijn heel aardig en vriendelijk alleen maar lof

Deskundig gelegd door vriendelijk personeel

Top Kunstgras heeft alles Top verzorgd. De 2 heren kwamen op tijd. Alles afgedekt zodat er niks vuil en beschadigd werd. De heren hebben heel netjes gewerkt en alles deskundig gelegd. Wij zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is vanaf bestellen, alles volgens afspraak verlopen. Wij bevelen Top Kunstgras aan.

Super!!!

echte vakmensen, prachtig resultaat!! aanbeveling voor iedereen

vriendelijkheid staat bij hun voorop.

Hartelijk ontvangen op hun bedrijf, goed advies gekregen, en door vriendelijke mensen het kunstgras gelegd en advies gekregen over het onderhoud van het kunstgras. Aan te bevelen aan andere klanten.

Uitmuntende service

Helaas ontstonden er een aantal jaar na aanleg van het kunstgras verzakkingen in onze tuin. Top kunstgras heeft het na een belletje direct opgepakt en ze hebben de tuin prima hersteld! Wat een uitmuntende service!! Vriendelijke mannen die weten wat ze doen. 100procent aan te bevelen! Niet verder kijken maar gewoon top kunstgras voor een offerte laten komen en je wordt niet teleurgesteld. Nee, ik heb geen aandelen. Ik ben gewoon super blij met dit professionele bedrijf die kwaliteit levert!

Fantastisch

Ik ben uitermate tevreden, vooraf goed opgemeten en op de dag zelf is het grastapijt keurig netjes gelegd. Heerlijk zacht tapijt van mooie kwaliteit. Een aanrader!

Wij zijn heel blij!!

Monteurs netjes op tijd. Goed en mooi werk afgeleverd. Prijs/kwaliteit is meer dan dik in orde. Monteurs gaven nog duidelijke gebruiks en ondehoudsinstructies. Ook de hondjes zijn er erg blij mee.

Perfect werk geleverd

Prima werk geleverd en duidelijk met afspraken alles opgeruimd en netjes achtergelaten vriendelijk en goed doorwerkend personeel

Uitstekende service en super resultaat!

Van het moment van ons bezoek aan de toonzaal tot het beëindigen van de werkzaamheden zijn wij ontzettend tevreden over Top Kunstgras. Er werd telkens vooraf gebeld, zowel bij het opmeten als bij de plaatsing en alles werd netjes achtergelaten. Een echte aanrader!

De jongens hebben super gewerkt

Er is een erg mooie grasmat neergelegd waar we erg blij mee zijn. De jongens werkten flink door en hebben alles goed schoon achter gelaten.

Heel tevreden met ons kunstgras En ervaren jongens die super hun best hebben gedaan

perfect!

hele snelle inmeting, goed advies, keurig netjes, snel en op tijd geplaatst.

Prima service. Leuke werklui.

Geen aanvullingen.

Goeie afspraken mee te maken.

Het is gelukt, het voldoet geheel aan mijn verwachting, ik wordt hier zeer blij van

Een groene oase gekregen in vergelijking met wat ik eerst had, geweldig !

Alles volgens afspraak professioneel en snel de achtertuin omgetoverd tot een prachtige tuin met erg mooi gras en nog een rand met mooie bloemen. Het is echt perfect geworden en een aanrader. Ook onkruid wieden tussen de tegeltjes die er eerst lagen is nu helemaal verleden tijd.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.