Supersnel en netjes gelegd!

Makkelijk communiceren en al een dag later een offerte ontvangen op basis van mijn doorgegeven maten. Een week later komen inmeten en de dag erna de echte offerte gekregen. Tot mijn verbazing konden ze het de dag daarna al komen leggen en dat is netjes uitgevoerd. Kunstgras ligt er mooi bij, ik ben klaar voor het goede weer!

Een goede 1e ervaring...aanbevelen waard.

Goed contact met alle betrokkenen en een mooie goede aflevering met goede eindinfo.

Topfirma!

Ruime keuze, duidelijke uitleg, snelle afhandeling en prachtig eindresultaat!

Prima oplevering

Jammer dat de snijresten niet werden meegenomen. Behoorlijke kunstgrasrol achtergebleven. Waar moet ik die laten? Veel te groot voor grijze container. Verder gewoon prima.

Goed advies en prima uitvoering van de werkzaamheden

Goed en duidelijke voorlichting. Snel met een voorstel en offerte. Correcte uitvoering door vakmensen en vriendelijk.

Top Kunstgras is gelijk aan Top vakwerk!!

Goed advies aan huis, snelle offerte, goede prijs. Vandaag gelegd door de vakmensen van Top Kunstgras. Super kerels, goed werk en goede uitleg. Alles keurig opgeruimd. Aanrader voor mensen die kunstgras overwegen.

Voor ons een Top ervaring!

Prima overleg en uitleg over de aanpak. Ervaren vaklui, plezierig contact. Het kunstgras ligt er prachtig groen bij, helemaal volgens afspraak!

Fantastisch

Van het begin tot het eind , in 1 woord super!!!!

Prachtig werk, gras en service.

Professioneel neergelegd, vriendelijke mensen

Top ervaring

Een prachtig kunstgrasgazon .

Nadat we informatie hebben opgevraagd is er snel gehandeld. Binnen paar dagen kwam er iemand langs om e.a. op te meten. Nadat we de offerte geaccepteerd hadden werd er binnen een week gras geïnstalleerd. Super in een woord.

Super communicatie

In ruim een week alles afgehandeld met dit tot nu heel fijn en vakkundig bedrijf. Dit ging van telefoontje top gras naar het leggen ervan. Ongelooflijk. Zeer tevreden over de gehele communicatie. Komen afspraken na. Een aanrader. Hoewel we nog echt op het gras gaan lopen, vinden we het er prachtig uitzien. Vriendelijke medewerkers en korte lijnen, waar nog veel bedrijven van kunnen leren

Top, goede service

Top, professioneel, alles is top geregeld.

Vakwerk

Deze mensen hebben goed werk geleverd. En ben zeer tevreden over de manier hoe deze firma de zaak uitvoerd.

Eindelijk een bedrijf dat goed loopt.

Voor de 2e keer kunstgras besteld bij deze firma. Wederom worden de afspraken goed nagekomen. De stalen gras zijn groot en duidelijk. Er wordt deskundig advies gegeven. Er wordt een offerte afgegeven gebaseerd om de gevraagde topkwaliteit en niet van een mindere kwaliteit met een misleidende prijs. Gewoon goed. Binnen een halve dag heb je gewoon kunstgras in je tuin. Onderhoudsarm, ziet er super mooi uit, praktisch. Bij ons is het gras echt groener dan bij de buren. Dank Stefan, ook aan jouw team. Ik wens jullie het aller beste/ Groet K, Velden.

Prima plaatsing en vriendelijke service

We wilden een uitbreiding van het kunstgras dat we al hadden. Op een heel snelle, vriendelijke en professionele manier werden we verder geholpen. Het eindresultaat is volledig naar wens. Top kunstgras is een aanrader!

Komen keurig de afspraken na, zeer vriendelijk aan de telefoon. Jongens waren er keurig op tijd en hebben prachtig werk afgeleverd. Ze hebben zelfs onze kunstgras in de achtertuin weer opgeborsteld.

Goede uitleg, snelle levering, mooi geplaatst door aardige mannen die ook nog alles netjes hebben opgeruimd.

vakkundig en snel gelegd

Na het akkoord bevinden van offerte, kon het gras al snel gelegd worden op een dag die ons uitkwam. Ze waren stipt op tijd. Vakkundig en netjes gelegd en snel klaar. Nadat het klaar was hebben ze ook alles netjes opgeruimd en netjes achtergelaten. Ze hadden ook een tip voor een bezem, die jullie zelf ook verkopen op jullie site. Jammer dat ze die niet bij zich hadden, zodat we er meteen één konden kopen. Nu elders besteld, omdat er bij jullie anders teveel verzendkosten bijkomen en hij veel duurder wordt dan elders. Ik denk dat veel mensen interesse hebben als ze meteen zo'n bezem kunnen kopen. Dus misschien voortaan toch meegeven ?

Prima werk geleverd

Hard werkende,vriendelijke medewerkers, geven tekst en uitleg

Snel en goed

Prima service, vriendelijk, duidelijk en gewoon goed werk geleverd bij de aanleg van mijn kunstgras mat. Heel tevreden.

Vriendelijke vakmensen

Proces zit goed in elkaar. Vriendelijke mensen, blij met een mooie grasmat. 1 Stuk ligt er nu een jaar en ziet er nog heel mooi uit. Bevalt zo goed dat we in een ander gedeelte van de tuin ook kunstgras van Top Kunstgras hebben laten leggen.

Duidelijke communicatie en zeer klantgericht

Paar keer communicatie gehad over offerte en plannen afspraak. Reactie was altijd zeer snel en professioneel. Uitgevoerde werk was zeer goed gedaan en geheel naar verwachting. Top

Top mensen en veel vakkennis

Waren op een week rond met afspraken maken,in-meten en plaatsen. Vriendelijke mensen en zeer hulpvaardig. Raad de firma aan iedereen aan

Vriendelijke mannen die zowel wat inmeten betreft als leggen een dikke pluim verdienen. Hebben SUPER werk geleverd en waren bijzonder vriendelijk. Chapeau!!

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.