Super proces met aandacht voor de klant uitgevoerd daar vak mensen

Met geduld en precieze werk uitvoering een prachtig kunstgras geheel gekregen.

In één woord kan ook: Aanrader!

Ook bij onze nieuwe stek door Top Kunstgras een nieuwe plak laten leggen en alleen maar positief, ook over personeel!

De twee mensen van Top Kunstgras hebben in zeer warme omstandigheden topkwaliteit geleverd. Prima georganiseerd en prima uitgevoerd tegen een mooie prijs!

Heel goed

Correct en vriendelijk Prima werk

Prima gelegd en erg tevreden met resultaat.

sehr zufrieden

Mit der Arbeitsleistung und dem Ergebnis bin ich sehr zufrieden.

Ligt er keurig bij. Goed en netjes gewerkt.

Goede ervaring met top kunstgras

Top ervaring

Er wordt goed advies gegeven over welk kunstgras de beste keuze is. Snelle service om het te komen leggen. De mannen die het leggen werken netjes. Het ziet er top uit!

Zeker een aanrader

Top Kunstgras doet zeker zijn naam eer aan. Tijdens het "intake" gesprek worden alle mogelijke opties besproken en stalen getoont, gelijk wordt alles opgemeten, dit hebben wij als zeer fijn ervaren. Op de dag dat ze hem kwamen leggen werd ons vertrouwen in Top Kunstgras wederom versterkt, erg vriendelijk en meedenkende mannen. Ook het eind resultaat is prachtig! Wij raden Top Kunstgras zeker aan!

Komen elke afspraak na. Duidelijke advisering. Professionele uitvoerders,

Goede werknemers, klantvriendelijk en werken zeer netjes en snel Ps mijn email adres is veranderd in [email protected]

Excellent

In het voortraject een box met verschillende kunstgras matjes ontvangen waarbij al een gevoel en keuze ontstaat. Daarna een duidelijk uitleg bij het huisbezoek en inmeten ontvangen. Afspraken worden keurig nagekomen en het kunstgras wordt vakbekwaam en netjes gelegd. Zeer tevreden

Prima kwaliteit

Kwaliteit is prima.alleen telefonisch contact kan iets beter.

Alles,naar tevredenheid.

Fijn personeel,en heel tevreden .

Gewoonweg TOP

Wijn zijn super tevreden over het resultaat wauw, Het vertrouwen en het verwezenlijken van ons gazon is boven verwachting!! super!! Topgras is vanaf het begin tot het einde een geweldig bedrijf bravo, de medewerkers zijn van een hoog niveau! Wij zullen zeker Topgras bij iedereen aanbevelen!! MVG Frank en Claudia Sint Odiliënberg

Prachtig!

Ik heb nog nooit zó naar iets verlangd als naar dat kunstgras. En of ik er blij mee ben? Het is prachtig en de twee mannen die bij mij waren kennen hun vak. Amai, wat hebben ze hard gewerkt. Als ik even kwam kijken kreeg ik de nodige uitleg. Ze verdienen een dikke pluim. Familie, buren en vrienden zijn al komen piepen en vonden het allemaal héél, héél mooi. Ik ben uiterst tevreden, een gelukkig oud vrouwtje. Alleen al door dat gras. Bedankt.

Goede service en mooi kunstgras!

Goed bedrijf, komen afspraken na. Vriendelijke en kundig personeel. Ons gras is nog nooit zo groen geweest! ;-)

Vakkundig werk & snelle serive

Ik ben heel erg blij met de mannen die het kunstgras bij ons hebben aangelegd, we zijn totaal ontzorgd in alles. Zowel het leeghalen, leggen van het gras en afvoeren van het oude gras is voor ons gedaan. Ik had een 10 gegeven als het juiste gras ook in 1x geleverd was, we hebben een bepaalde legrichting afgesproken en dat zou uit 1 rol bestaan. Bij de dag van aanleg kwamen de mannen met meerdere rollen. Uiteindelijk is het heel strak (met een naad wel) gelegd en helemaal prima.

Top werk geleverd.

Houden zich aan alle afspraken. Werken goed. Ruimen alles op. Kwaliteit geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Mijn met topkunstgras in een woord goed.

Mijn ervaring met topkunstgras omschrijf ik als prettig

zéér goede communicatie en resultaat

Van offerte fase tot oplevering enorm vlot proces! Waarvoor dank

Fantastisch

De mannen waren mooi optijd, volgens afspraak. Waren vriendelijk en werken hard. Keurig afgewerkt. Alles schoon opgeleverd. Perfect gewoon!! Echte vakmensen.

Moest alleen de jongens helpen want de auto hadden ze vast gereden in het zand

Vakmannen

Duidelijke afspraken en vakkundig gelegd. Hardwerkende en aardige mannen. Ruimen alles netjes op. Wij zijn er super blij mee en zien ze graag volgende maand terug voor ons gazon in de voortuin.

Goed product voor een nette prijs

Duidelijk verkoop gesprek op locatie waarin goed werd aangegeven wat er werd verwacht van Topkunstgras, onderhandeling over offerte prijs ging wat moeizaam maar uiteindelijk samen uitgekomen. Montage van nette gast met duidelijke uitleg, werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Kunnen nu gaan genieten van mooie kwaliteit gras.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.