Goede service door vriendelijke vakbekwame medewerkers.

Goede service door vriendelijke vakbekwame medewerkers.

Super tevreden

Beste Ik ben heel tevreden over het plaatsen van kunstgras. Professionele arbeiders die alles netjes achterlaten. Hartelijk dank je wel

Hele goede ervaring!

Alles is heel goed verlopen. Bij de intake was er een deel van het gazon niet ingetekend waardoor de inschatting van de twee mannen - die uiteindelijk het gras kwamen leggen - qua tijd niet helemaal uitkwam. Maar ze hadden snel geschakeld, dus helemaal goed gekomen. Twee aardige en professionele mannen, heel klantgericht, top! En het resultaat, niet onbelangrijk, mag er zeker wezen! Dank nogmaals.

Geweldig bedrijf met service met hoofdletters

Goed advies. Correcte inmeter. Fijne medewerkers voor de uitvoering

Geweldig personeel super.

Vakkundig en professioneel bedrijf

Goed advies en vakkundig aangelegd. We hopen dat we nog lang mogen genieten van het eindresultaat. Top Kunstgras is Top genieten.

Vakkundig personeel, netjes en professioneel gewerkt.

alles prima gelegd

alles prima verlopen ,alleen de afspraak was niet helemaal goed verlopen .de e-mails voor de afspraak heb ik niet gekregen?Hbe smorgens gebeld voor informatie ,en ze kwamen smiddags al langs.

Heel mooi werk geleverd !!

Heel mooi werk geleverd door correcte mensen. Wij kunnen dit bedrijf van ganse harte aan bevelen.

Zeer vakkundig en snel, ziet er 'top' uit!!

Nette vakmensen, alle werkzaamheden conform afspraak, we zijn meer dan tevreden.

Super!

Ondanks dat men 2 uur moest rijden precies op tijd. 07.30 uur. Vakkundig en snel werk geleverd. Tuin is een plaatje.

Goed werk door goede mensen

Het was een genot te zien hoe twee mannen in alle rust en samenwerking in korte tijd zulk resultaat bereikten. Prettig naar de opdrachtgever,

Top !

Perfect afgewerkt door 2 zeer vriendelijke & bekwame heren. Alles zeer proper achter gelaten. 100 % tevreden over het geleverde werk !

Bangelijk afgewerkt door stielmannen

Het was een leuke ervaring

Super mooi gras perfect gelegd.

Wat een service en klantvriendelijkheid. Snelle levering en perfect gelegd. We zijn super blij met ons mooie gras. Nu is onze tuin af!

Goed advies en goede kwaliteit !

Goed advies gekregen, zeer behulpzaam. Ziet er mooi uit !

Vriendelijke mensen goede hulp goede afwerking

Top werk geleverd

Mooi op tijd de mannen van uw bedrijf Eerst een bakje koffie en toen voortvarend aan de slag Hele prettige en correcte werknemers die hun vak verstaan en er iets heel moois van gemaakt hebben Een “prachtig “ resultaat van ons nieuw gazon Alles netjes opgeruimd!!!! Kortom ZEER TEVREDEN

Goed geholpen, netjes gelegd

Mijn tuin heeft direct een geheel andere look, er werd meegedacht over de borders . Het is heel strak gelegd en na vertrek lieten ze me tuin goed verzorgt achter!

Kundig, gewoon goed.

Goed geadviseerd bij de inmeting, tevens gras via ruim voldoende stalen kunnen kiezen en vervolgens zeer kundig en professioneel aangelegd. Fijne aardige vakmensen die goed zijn in wat ze doen.

Goed advies op basis van onze wensen. Vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken en deze ook nagekomen.

Het kunstgras is vakkundig gelegd.

De medewerkers kwamen binnen het tijdvak wat was afgesproken en hebben het kunstgras vakkundig gelegd. Heel blij mee!

Goede offerte, ook geen probleem om zaken zelf te regelen. Mannen die t werk gedaan hebben, vriendelijk en professioneel. Super werk geleverd

zeer tevreden

We zijn zeer tevreden over de info en het geleverde werk een dikke merci

Waren op tijd, werkten netjes en snel en hebben alles opgeruimd. Het gras ligt er prima bij. Goed we

Positief in alle opzichten.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.