Goede service, snelle levering

Een opmeet afspraak was heel snel gemaakt. De uiteindelijke lever tijd was 6 weken, maar ook dat vond ik niet lang. Het gras ligt er heel netjes in. Zeer tevreden.

Beste keuze ooit

prima gedaan

Netjes gewerkt.

Super tevreden

Vakkundig gelegd, vriendelijk personeel. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen. Ze werken super netjes en ruimen alles goed op en laten de werkplek netjes achter. Geen spijt van en zal er volop van gaan genieten.

Goede service en zeer netjes gelegd en gewerkt!

De 3 mannen waren netjes op tijd en stelden zich netjes voor. Vervolgens zijn de werkzaamheden netjes uitgevoerd en ais alles netjes achter gelaten.

De heren waren gezellig en beleefd en ze hebben alles net gedaan en opgeruimd. Toppers .

Top service!

Vanaf moment één heeft Top Kunstgras goed meegedacht en geadviseerd. Tevens zijn we heel erg tevreden over het eindresultaat.

Alle beloftes zijn waar gemaakt

Goede uitleg over de mogelijkheden en prima uitvoering van diegene die het gras kwamen leggen.

Top geregeld

Met 3 man sterk hadden ze mijn gazon dat inmiddels een onkruid- en kuilenveld was geworden binnen no time omgetoverd tot een mooi strak grasveld. Mijn kinderen spelen weer heerlijk buiten! Bedankt

Fijne werkkrachten en goed werk geleverd

Goede ervaring !!!!

Bekwame en vriendelijke leggers

Ik zal topkunstgras aanraden bij intresse in kunstgras

Top bedrijf!!!

Vriendelijk en mee denkend personeel!! Alles netjes geregeld en houden zich aan de afspraken!

Vriendelijke vakmensen die een strak tapijtje leggen

Top Kunstgras met Top Team

Van de eerste afspraak (oktober 2022) tot de aanleg van ons kunstgras in mei 2023 hebben wij heel fijne en behulpzame mensen aan de lijn en ter plaatse gehad. Alle werken werden heel netjes uitgevoerd. We kunnen niet anders dan tevreden zijn. De tijd zal ons raad geven of het een goede keuze was en het gras er even netjes en kwalitatief blijft uitzien. Maar tot op heden zijn we heel tevreden dat we voor Top Kunstgras gekozen hebben.

Heel erg goed

Ondanks de hitte en het feit dat hij alleen de klus moest, klaren dus zonder collega, zijn we ontzettend tevreden.

wij zijn zeer tevreden over de samenwerking vriendelijk personeel

netjes gewerkt alles opgeruimd

Top bedrijf en vakmannen.

Een super bedrijf wat hun beloftes en afspraken nakomt. De plaatsers zijn echte vakmannen, onze plaatser M. hij had alles in de gaten, tot in de kleinste details, een harde werker, top kerel. Het kunstgras werd zeer vakkundig gelegd en alles werd zeer goed opgeruimd en netjes achter gelaten. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan, ze verdienen hun naam dan ook zeker TOP KUNSTGRAS !!!

Wederom een goede keuze gemaakt

Onze tweede keer keuze laten vallen op top kunstgras. Fijne mensen die op deskundige wijze hun artikel kunne verkopen en plaatsen. Dankjewel team topkunstgras

Zeer tevreden van gesprek tot resultaat

Zeer prettige mensen bij top kunstgras. Ook bij tussentijdse vragen snel een en duidelijk antwoord. Het team van vakmensen letten op detail, denken mee en zorgen dat ook echt alles mooi en opruimd is zodra ze vertrekken,toppers!.

Fantastisch!!!

Ongelooflijk professioneel en op en top vriendelijk personeel. Mega tevreden!!! Aanrader voor wie correcte service en kwaliteit wenst. Super bedankt voor het prachtige resultaat !!!

Ondanks een miscommunicatie over het aanvangsttijdstip is alles verder heel goed verlopen, de mannen die het werk uitvoeren hebben keurig vakwerk geleverd, snel en efficiënt gewerkt en alles netjes opgeruimd en een strakke grasmat gelegd.

Super tevreden

Net opgeleverd en super tevreden. Vooraf goed meegedacht, concreet met plannen en ook contact tijdens de voorbereiding was super. Montageteam heeft hard gewerkt en keurige mat opgeleverd, fijne gasten!

Snel, bekwaamd, vriendelijk en professioneel

Zeer blij met onze kunstgras en erg tevreden over de werkzaamheden van de 2 heren. Inderdaad Top!

Goede service en mooi product!

Top kunstgras heeft bij ons een goede service geleverd. Ze waren goed bereikbaar en flexibel in plannen. De mat is van goed kwaliteit en ligt er heel mooi bij! Bij het plaatsen is alles goed gegaan en hebben de mannen de tuin netjes achter gelaten.

Topkunstgras helemaal TOP

Topkunstgras is een aanrader. Alles verliep vlot. Het kunstgras werd vakkundig gelegd en alles werd keurig schoon opgeleverd. “TOP”

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.