Super mooi gras perfect gelegd.

Wat een service en klantvriendelijkheid. Snelle levering en perfect gelegd. We zijn super blij met ons mooie gras. Nu is onze tuin af!

Goed advies en goede kwaliteit !

Goed advies gekregen, zeer behulpzaam. Ziet er mooi uit !

Vriendelijke mensen goede hulp goede afwerking

Top werk geleverd

Mooi op tijd de mannen van uw bedrijf Eerst een bakje koffie en toen voortvarend aan de slag Hele prettige en correcte werknemers die hun vak verstaan en er iets heel moois van gemaakt hebben Een “prachtig “ resultaat van ons nieuw gazon Alles netjes opgeruimd!!!! Kortom ZEER TEVREDEN

Goed geholpen, netjes gelegd

Mijn tuin heeft direct een geheel andere look, er werd meegedacht over de borders . Het is heel strak gelegd en na vertrek lieten ze me tuin goed verzorgt achter!

Kundig, gewoon goed.

Goed geadviseerd bij de inmeting, tevens gras via ruim voldoende stalen kunnen kiezen en vervolgens zeer kundig en professioneel aangelegd. Fijne aardige vakmensen die goed zijn in wat ze doen.

Goed advies op basis van onze wensen. Vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken en deze ook nagekomen.

Het kunstgras is vakkundig gelegd.

De medewerkers kwamen binnen het tijdvak wat was afgesproken en hebben het kunstgras vakkundig gelegd. Heel blij mee!

Goede offerte, ook geen probleem om zaken zelf te regelen. Mannen die t werk gedaan hebben, vriendelijk en professioneel. Super werk geleverd

zeer tevreden

We zijn zeer tevreden over de info en het geleverde werk een dikke merci

Waren op tijd, werkten netjes en snel en hebben alles opgeruimd. Het gras ligt er prima bij. Goed we

Positief in alle opzichten.

Mannen werken zeer vlot ,leverden goed werk ,waren klantvriendelijk Zeer tevreden klanten hier Doe zo voort ;)

Keurig gewerkt komen op afgesproken tijd. En zijn zeer precies in de uitvoering. Aanrader!

Prima prijs/kwaliteits verhouding en zeer vakkundig personeel.

Personeel was ruim op tijd aanwezig en werken zeer professioneel en super netjes, zeker een aanrader voor iedereen die een prachtige grasmat wil hebben liggen.

Niet allen Top-Kunstgras maar ook een Top firma!

Top-Kunstgras kunnen wij zeker aanbevelen. Van A tot Z. Verkoop verliep erg prettig, men gaf goed en duidelijk advies. Men had ruim voldoende stalen bij zodat een indruk bij het product kreeg, maar ook de verwerking hiervan. Op de dag zelf was men ook duidelijk en dachten met je mee. Hierdoor verliep het werk vlot en soepel. Wij zijn erg gelukkig met het eind resultaat, waarvoor dank!

zeer goed

Aardige vakkundige mensen die het gras gelegd hebben. Alles netjes opgeruimd. We zijn zeer tevreden.

Vanaf het begin tot het eind perfect.

Je ziet tegenwoordig nog zelden dat er netjes en vakkundig wordt gewerkt bij bedrijven. Bij Top Kunstgras doen ze dat gelukkig nog wel ! En ik als "pietje precies" , ben daar dan ook heel blij mee. Dus complimenten aan de medewerkers van het gehele bedrijf. Onze tuin is weer prachtig geworden !

Doet de naam eer aan. Top.

Doen wat ze beloven.

Vriendelijk en deskundig

Super geholpen en zeer vriendelijk en deskundig personeel van inmeten tot leggen

Perfecte afwerking en zeer vriendelijke service

De plaatsing van het kunstgras verliep zeer vlot en werd perfect afgewerkt. Alles werd zeer netjes opgeruimd. De plaatsers waren zeer vriendelijk en correct.

Super fijn!

De mannen waren super aardig! Toen ze aan de slag gegaan waren, waren ze zo klaar! Het gras ligt er mooi in en wij genieten er nu volop van! Bedankt voor het mooie gras!

Goed en professioneel medewerkers

Deze mensen weten precies wat er van hun verland wordt en doen gewoon dat wat er verlangd wordt.

Snel en goed aangelegd

Het ziet er fantastisch uit, heel blij mee!

Duidelijk, snel, goed

Medewerkers geven goede uitleg over mogelijkheden en wat te verwachten omtrent het totale traject. Afspraken worden correct nagekomen en alle stappen worden duidelijk en snel gecommuniceerd. Het leggen gaat snel, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. Kortom wij zijn dik tevreden en zullen topkunstgras zeker aanbevelen.

Goed bedrijf

Mooi gras. Vakkundig gelegd. Betrouwbaar bedrijf.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.