Super serice

Ze hebben het netjes gedaan. Ze hebben een klein stukje achter een paal ook netjes afgewerkt en een stukje gras gedaan. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden

prettige samenwerking

De mannen werken netjes .

Topwerk geleverd en alles mooi opgeruimd !

Deze 2 mannen hebben bij ons heel mooi werk geleverd, 2 vriendelijke mensen die meedenken en een luisterend hoor hebben !

Super mooi geworden

Net personeel super vriendelijk zeer tevreden met het resultaat

Super tevreden!

Het is erg mooi geworden en ze hebben heel netjes gewerkt!

Top kwaliteit in leggen en resultaat.

Goede vaklui en verstand van leggen en uitstekend resultaat. TOP.

Heel tevreden

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Er word door de mannen hard en netjes gewerkt, ze hebben oog voor detail en alles word naderhand netjes opgeruimd. Alles is volgens afspraak verlopen. Goede communicatie. Voor prijs- kwaliteit zeker een aanrader. Wij zouden topkunstgras zeker aanbevelen! Top werk mannen!

Precies zoals gehoopt

Fijne en snelle communicatie. Inmeetafspraak werd snel gepland en verliep heel gemoedelijk. Duidelijk advies waarin ze de thuissituatie meenemen. Snelle en professionele service. Waren voor 20m2 ongeveer 3 uur bezig inclusief weghalen oude gazon en plaatsen van het kunstgras. Eindresultaat prachtig!

Zeer correct gewerkt

Vriendelijke jongens super netjes gewerkt

eerste klas , knap resultaat

Zeer positief , snel , vriendelijke mensen en zeer vakkundige afwerking.

Komen afspraken na en leveren keurig werk

Bij het inmeten van het kunstgras kijken ze echt hoe alles het mooiste/natuurlijkste uitkomt. Ze maken foto’s en je krijgt alles duidelijk omschreven zoals afgesproken per mail. Het aanleggen van het kunstgras wordt met zorg uitgevoerd; correct en netjes personeel. Laten alles netjes achter. Je krijgt tips, certificaat en factuur (met foto’s voor en na) per mail. Een echte aanrader, wij zijn tevreden!

Prima werk, snel en duidelijk

Alle afspraken keurig nagekomen. Mooi kunstgras; vakkundig gelegd.

Perfect gelegd gras. Ziet er heel mooi, strak uit.

Gras werd gelegd door 2 alleraardigste jonge mannen. Waren ermee bezig of het voor hun zelf was. Zeer betrokken ! Een absolute aanrader.

Snelle service/afspraken, duidelijke afspraken. Prima grasmat gelegd en netjes alles achtergelaten.

Top kwaliteit en zeer vakkundige medewerkers

Stipt optijd zeer snel gewerkt en een perfecte grasmat. Personeel zeer vriendelijk en vakkundig gelegd.

Prachtig gras, goed gelegd en keurig personeel

Vriendelijke mensen die komen inmeten en snelle offerte gekregen. Gaan kijken naar welk gras we zouden kiezen. Daarna dezelfde dag aangepaste offerte en na goedkeur binnen 1 week gras komen leggen. Keurig personeel, zeer vriendelijk en echt netjes, laten geen rommel achter. Wij zijn 100% tevreden!

Top gras is ook écht TOP

Wij zijn super blij met het top gras wat bijna niet te onderscheiden is van écht gras,het is prachtig gelegen door 2 super vriendelijke en kundige vakmensen,wij kunnen het iedereen aanraden. In één woord één dikke 10!!

Zeer tevreden van de plaatsing

Het kunstgras is zeer mooi en snel gelegd. Enig klein puntje van kritiek is de afgesproken datum voor de plaatsing was vrij kort. Vrijdag mail gehad voor dinsdag ochtend de werken te starten en aan gezien wij zelf de graafwerken van de tuin gingen doen was dit wel kort dag. Voor de rest zeer tevreden.

De keuze voor Top Kunstgras, was een TOP keuze!

Prima begeleiding bij de keuze van het kunstgras. Professioneel gelegd en alles goed afgehandeld. TOP keuze!

Prima bedrijf

Goed en betrouwbaar, duidelijk in de afspraken en goede vakmensen voor inmeten en leggen

Mooi gras en vakkundig gelegd

Mooi gras, goed advies en vriendelijk personeel!

Goed en vakkundig en vriendelijk

Top geholpen voor een leuke prijs

100 % tevreden.

Super vriendelijk personeel en Top gewerkt.goed werk afgeleverd.

een goed bedrijf

Alles verliep volgens plan, het personeel was vriendelijk en deskundig, ze hebben fantastisch werk geleverd en alles brandschoon achtergelaten, hartelijk dank.

Prima conform afspraak

Zeer netjes gewerkt alles was schoon en opgeruimd en vriendelijk personeel.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.