Prima bedrijf, vriendelijk personeel. Doen wat ze beloven

Prima advies, snelle en goede uitvoering.

Snelle reactie na onze online offertevraag. De vertegenwoordiger was binnen de 2 weken langs geweest. 2 Weken later werd het kunstgras gelegd. Prima en heel mooi resultaat!

Samenwerking in goed overleg

Fijne ploeg om mee te werken, goede communicatie.

Ervaring perfect. Vanaf de eerste inmeet afspraak tot aan de plaatsing is alles zeer vloeiend verlopen. Vriendelijke medewerkers, netjes gewerkt en prachtig eindresultaat.

zer goed!

De instalateurs van topkunstgras waren mooi op tijd. Ben heel erg tevreden over ons nieuwe gras, supperleuke mensen werken daar en ook de instalateurs. Wij kunnen het alleen maar aanbevelen aan andere huisbezitters met tuin.

Fantastisch, wat een verschil!

Super blij mee het is een wereld van verschil. Tuin is meteen af. Strak, snel en professioneel gelegd met top service. Zou het zo weer doen en kan het iedereen aanraden.

Goede duidelijke snelle en vriendelijke communicatie

Zowel inmeting als het leggen zelf, ging heel vlot. Vertrouwen was er meteen. Bedankt dat jullie onze tuin weer mooi gemaakt hebben, want wat zag die eruit!!! We hadden geen grasspriet meer erin zitten. (voorheen echt gras, maar weg gevreten door de wormen) Jullie hebben ervoor gezorgd dat onze tuin weer mooi groen is! Topwerk!

Goede vakmensen netjes werken goede uitleg. In een woord prachtig , het gazon ligt er zeer strak in. Bedankt Top kunstgras.

Super deskundig, vriendelijk snel en schoon afgewerkt

Goed en snel werk afgeleverd

De mannen van Top Kunstgras hebben hebben ons balkon/terras perfect voorzien van kunstgras. Alles prima uitgevoerd en prettig in omgang. Onze dank hiervoor.

Uitstekend afgeleverd

Prima gewerkt en uitstekend werk verricht we Zijn er zeer blij mee.

Snel en goed werk, prima bedrijf.

Vanaf de eerste afspraak tot aan het uiteindelijke resultaat, in een woord prima. Als je voor de eerste keer binnenloopt krijg je een goed gevoel bij dit bedrijf, Sjapoo!

Top geholpen *****

Ik ben snel en heel goed geholpen door TOPKUNSTGRAS.

Alles naar verwachting dus perfect

zeer betrokken personeel die meedenken wat mooi uitziet en goed werk afleveren

Goed en deskundig personeel die meedenken

een perfecte grasmat

het resultaat is prima, vakkundig personeel, alles netjes achter gelaten, we zijn uitermate tevreden.

Verzakking naar volle tevredenheid opgelost

Naast ons zwembad was een verzakking ontstaan onder de kunstgrasmat. Dit is door Top Kunstgras snel en vakkundig gerepareerd.

Goede kwaliteit en vooral aardige mensen

Goede vallui die snel en VAKKUNDIG hun werk deden.

Ls Na gedane arbeid was alles keurig op geruimd en onze mede bewoners zeiden: wanneer krijg je het nieuwe gszon? Kom kijken het ligt er al.

Goed werk

Eerste gesprek met de verkoper verliep goed, Hij had wel even over het oude grasgazon mogen lopen dan had hij geconstateerd dat mijn grond behoorlijk nat was. Maar met het leggen van kunstgras hadden de monteur geconstateerd dat dit niet mogelijk was om er aan te beginnen. Ze hebben het oude gras er uit gehaald en gaten geboord voor hydrokorrels . Paar dagen erop hebben ze alles gelegd en afgewerkt. Complimentjes naar de monteurs goed werk geleverd en alles schoon gemaakt. Vriendelijke jongen en behulpzaam.

Perfectie

Zeer snelle en vlotte werkmannen met liefde voor hun vak .

Vanaf 1e afspraak tot en met realisatie fantastisch

De mensen van Top Kunstgras hebben geweldig werk geleverd. Vanaf het eerste gesprek thuis, bezoek aan showroom tot en met realisatie zijn wij super tevreden. De mensen verstaan hun vak en werken erg netjes. Wij zijn blij dat we voor Top Kunstgras hebben gekozen. Een aanrader.

Vakmanschap

Duidelijke communicatie, afspraken die worden nagekomen. Fijne werklui, goede kwaliteit. Aan te bevelen.

mooi gazon, goed afspraken en dat voor een voordelige prijs

Top Kunstgras werkt volgens goede afspraken, maken mooi werk en ruimen alles netjes op en dat ook nog voor een voordelige prijs. het gazon ziet er top uit. gr martien

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.