Perfekt gedaan

Heel keurig aan gewerkt, alles netjes verzorgd en ook weer opgeruimd. Wij zijn uiterst tevreden

Prachtig gelegd kunstgras!

Prima werk en gezellig personeel!

Professionals!!

Alles volgens afspraak gegaan en super werk geleverd!

Een aanrader. Vriendelijke en bereidwillige bediening in de winkel in Haelen. Naar mijn mening vakkundig geplaatst door eveneens vriendelijke arbeiders. Zeer goede afwerking. Ik ben terecht trots op wat Topkunstgras verwezenlijkt heeft hier bij mij.

Een hele mooie (Top)kunstgrasmat.

Bij toeval zijn wij bij Top Kunstgras uitgekomen en heel eerlijk... totaal géén spijt ervan. Twee hele vriendelijke en zeer kundige harde werkers hebben bij ons een echt hele mooie kunstgrasmat aangelegd en wij hebben met verbijstering staan te kijken wat er niet allemaal bij komt kijken. Wij zijn zeer maar dan ook zeer tevreden én blij ermee. Jongens ..... hard gewerkt, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Echt een (Top)kunstgrasmat... een aanrader.

Ziet er prachtig uit

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Kon gewoon niet mooier. Ook een complimentje hoe er gewerkt werd en na afloop alles werd opgeruimd en schoongemaakt.Gewoon top!

Mooie grasmat gelegd door goed vakkundig personeel zeer tevreden

Ik kan Top Kunstgras aanbevelen aan iedereen.

Absoluut meer dan tevreden

We kregen netjes op voorhand enkele test stalen. Hier die uit gekozen welke volgens ons het echtste uitzag. Hierna werd een afspraak gemaakt om te komen leggen, we hadden zelf nog stenen liggen en wilde e.e.a nog aanpassen aan de tuin. Dit mooi op tijd klaar voordat de heren kwamen. Waren voor mijn eerste gevoel lang bezig voor het stukje dat we hebben echter bij nader inzien zag ik dat de heren zeer gedegen bezig waren en kritisch op zichzelf. Wat een professionals. Het resultaat mag er dan ook zijn. Iedereen die komt kijken wil het nu ook.

Geweldige service

De mannen van Topgras hebben ook top werk afgeleverd zodat we nu kunnen genieten van een mooi strak stukje gazon, wij hebben gekozen voor de Bermuda wat een mooie kleur is. Het is even investeren maar dan heb je ook wel wat .Dank jullie wel

Ziet er goed uit

Gras is keurig gelegd en ziet er prachtig uit wij zijn benieuwd en hopen dat het deze uitstraling zal behouden Het leggen ervan werd keurig gedaan en na afloop ook alles netjes aangeveegd.

Zeer goed gelegd en als t zo blijft ben ik zeer tevreden.

Als boven geschreven

Goed en professioneel gelegd

Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat en kunnen top kunstgras aan iedereen aanbevelen.

Super!

We werden goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd. Het gras werd netjes gelegd en de mannen waren vriendelijk.

Een Top ervaring

Erg tevreden over het resultaat! Vriendelijk personeel, Prettig contact.

Toppie

Top we zijn zeer tevreden de mannen die het gras kwamen leggen waren vriendelijk.

Top resultaat!

Prima en hard gewerkt. Pro-actief en resultaatgericht!

Klasse! Op alle gebied

Na online aanmelding werden alle afspraken perfect nagekomen. De adviseur gaf goede informatie, offerte was binnen 1 dag ontvangen. Op de dag van aanleggen waren de mannen ruim op tijd aanwezig en hebben het grasveld uiterst secuur gelegd. Vriendelijke en correcte mannen. Ik ben uitrrst tevreden en kan Topkunstgras van harte aanbevelen.

Over algemeen fijne ervaring

Gras is mooi gelegd en is ook mooi gras. Bij miscommunicatie voelden wij ons niet gehoord door kantoor. Gesprekken die plaats hadden gevonden werden verdraaid. Echter nam dit een volledige positieve ommekeer na een telefoongesprek met inmeetdeskundige Geert. Erg prettig gesprek, we voelden ons gehoord, Geert kwam dezelfde dag nog kijken op locatie en kwam met een super oplossing. Complimenten hiervoor!

Prachtig kunstgras, professioneel gelegd

Wij zijn heel blij met het resultaat van het kunstgras. Wij hebben gekozen voor Bermuda en het lijkt net echt. 2 hele aardige vakmannen hebben hier het kunstgras gelegd. Super blij mee.

Goede service, goede kwaliteit

Goede ervaringen gehad. Leuk contact gehad, met diverse medewerkers. Alles was l Keurig op tijd, volgens planning en afspraak

Zijn naam waardig top

Goede service, vriendelijke en vakkundige mensen op alle gebieden , info inmeten en leggen

Top, aanrader

Kundig en vriendelijk personeel dat meedenkt in oplossingen. Misverstand rondom offerte werd direct opgelost. Top!!! Zeker een aanrader.

Terzake kundige mensen, klantgericht.

Prima vakmensen harde werkers.

Mooi en strakke grasmat

Vriendelijk ontvangst bij het bedrijf Topkunstgras. Ze nemen de tijd om uitleg te geven welke grassoorten er zijn. Opname thuis ging ook volgens planning. Personeel van de uitvoering waren bekwaam,zeer beleefd,vriendelijk en ruimen alles netjes op! Zeer tevreden met het resultaat!!

Top kunstgras doet hun naam eer aan!

Komen afspraken goed na. Heldere communicatie. Vriendelijk personeel. Ze doen er alles aan om een perfect resultaat af te leveren. Tot zelfs het schoonvegen van ons terras en garage waar ze doorheen moesten. Het gras is ligt perfect! Vakwerk!

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.