Gewoon goed

Ze hebben zeer.mooi werk geleverd wat meer is dan we verwacht hadden.bedankt

Hoge kwaliteit ook de service en communicatie.

Bij de bezichtig hebben we erg goed advies gekregen over de aanleg waarbij het mogelijk bleek om de huidige ondergrond te behouden waardoor de aanleg een stuk voordeliger uitpakte. De aanleg is erg netjes gedaan en alles is schoon en netjes achter gelaten. Overal communicatie verliep goed en was duidelijk.

Een aanrader op alle gebied.

Vriendelijk, meedenken en kundig. En de installateurs; Harde werkers die weten waar ze mee bezig en ondertussen ook nog gezellig. Kortom, een Topbedrijf

Goed werk en ze waren heel vriendelijk. Alles mooi opgeruimd.

Op tijd aanwezig en netjes.

Ze waren zelfs eerder dan de afspraak en ze waren niet vies van de vele regendruppels. Voordat ze begonnen eerst alles mooi afgedekt. Ook het opruimen van restafval heel goed. We zijn zeer tevreden over de verrichte werkzaamheden.

Prima werklui en mooi gelegd.

Mooi stukje "gras"

We hebben een meedenkende voorman gehad.De zienswijze van hem heeft het plaatje gemaakt zoals het nu is echt puik!

Het aangelegde kunstgras ziet er fantastisch uit.

Het aangelegde kunstgras ziet er fantastisch uit.

Goede vakmannen .

Helemaal top! Echt vakwerk !

Aanrader

Goed advies en service, top bedrijf

Een goede beslissing om Bermuda te kiezen.

De twee mannen waren op de vooraf gesproken tijd aanwezig ,en hebben Top Kunstgras Bermuda perfect geleg.

Niet alleen het kunstgras is top, maar het hele bedrijf!

Goede afspraken, goed nakomen van afspraken, vriendelijk, deskundig, goede adviezen. Dus zeer klantgericht en klantvriendelijk.

Gras ligt mooi, rommel achtergelaten

De mannen die langs zijn gekomen waren vriendelijk en hebben het gras mooi gelegd. Eenmaal klaar, hebben we samen naar het resultaat gekeken en alles zag er netjes uit. Toen ik daarna een beetje ging opruimen zag ik echter, dat er nogal een grote rommel was achtergebleven. Ze hadden alles “schoon” gemaakt met een bladblazer. Alle zand- en grasresten lagen dus gewoon in alle hoeken en kieren. Ook hadden ze de voortuin schoon geblazen waarbij alle stof richting tuin en auto van de buren werd geblazen. De straat lag ook nog redelijk vol met zand en grind resten. Ik ben uiteindelijk zelf nog lang bezig geweest om alles schoon te maken. In het kort: ze hebben mooi werk geleverd, maar controleer goed of ze alles netjes hebben achtergelaten.

Goed werk geleverd

Goed werk geleverd net als 7 jaar geleden in de achtertuin.

Goede ervaring, aangename mensen.

Waren goed op tijd en werken zijn heel goed uitgevoerd. Alles werd heel professioneel aangepakt. Na de werken werd ook alles netjes opgeruimd. Mannen hebben goed werk geleverd! Top!

Allereerst fijne mensen die kwamen kijken en uitleg gaven. Erna 2 super mannen die kundig werken, vriendelijk zijn en alles netjes achter laten.

Mooie grasmat en vakkundig gelegd.

Mooie grasmat en vakkundig gelegd.

Super tevreden, zeer kundige en nette medewerkers, complimenten

Super tevreden, zeer kundige en nette medewerkers, complimenten

Grote wens in vervulling gegaan

De 2 medewerkers die het gelegd hebben waren deskundig, werken hard en laten alles schoon achter. Daarnaast waren het ook prettige mannen. We genieten nu al in onze zomerse tuin.

Top idd

Goede info vooraf, duidelijke afspraken en een top grasmatten.we zijn er blij mee

Better than my expectation!

The quality of the profuct is TOP! They came in on time, no delays or rescheduling. It took them one morning to complete the whole job, no mess or whatsoever. They left our house without any job left, our garden looks spotless! :)

Topklus door Topgras

Correct, netjes en conform de offerte is er geleverd en gewerkt door de mannen van Topkunstgras.

Snelle, makkelijke en eerlijke service

De eenvoud van het gratis inmeten en de transparantie in het advies, maakte het voor ons makkelijk om te kiezen voor Top Kunstgras. 2 weken later lag er een mooie groene mat.

Mannen waren ruim op tijd aanwezig. Vriendelijk en netjes. Snel gewerkt.

wij zijn heel blij met de nieuwe grasmat van kunstgras.nl

Wij zijn heel blij met het gras tapijt van kunstgras.nl vandaag gelegd door twee hele vriendelijke en hardwerkende jongens , ze hebben alles netjes achtergelaten nogmaals jullie zijn n topbedrijf.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.