Laden reviews...
212 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een positieve beeld van Top Kunstgras. Klanten waarderen stipte afspraken, vakbekwame uitvoering en netjes achterlaten. De algehele indruk is professioneel en klantgericht met veel tevredenheid over prijs en kwaliteit. Kortom een betrouwbare partner voor kunstgras.
De heren waren zeer beleefd en vriendelijk, hebben zeer netjes gewerkt. Ben erg blij met mijn nieuwe gras.
22 August 2026
Hen
Susteren
Goede ervaring, kwaliteit en laten alles netjes achter.
20 August 2026
Monique
BOXMEER
Na een uitloop op de afgesproken dag, is dit heel goed opgepakt en met man en macht gewerkt om de klus nog te klaren! Ik ben blij met het resultaat!
19 August 2026
Rinie
Linne
Het maken van een inmeet afspraak tot het leggen van het gras verliep soepel. Gras werd gelegd door 2 man. Er werd gezellig gekletst en netjes gewerkt in de branden de zon. Wij geven eigenlijk nooit 10en voor het geleverde werk, waarom niet? Het gras ligt er nu bijv. “Pas” een week in, op het eerst oog ligt alles netjes maar het heeft dan ook nog niks geleden. Tip, check voor vertrek de machines, nu was er een benzine kabeltje stuk.
19 August 2026
Van Ewijk
Westervoort
De door uw bedrijf uitgevoerde werkzaamheden zijn zonder meer prima uitgevoerd. Twee deskundige medewerkers, vriendelijk en zeer behulpzaam tijdens het uitvoeren van het werk. Het kunstgras ligt er top bij! Ook wil ik vermelden dat we het erg op prijs hebben gesteld dat u er een gratis borstelmachine bij geleverd heeft. Een van de medewerkers heeft de borstelmaxhine voor ons in elkaar gezet en daarna nog gedemonstreerd hoe je hem het beste kunt gebruiken. Waarvoor onze welgemeende dank Ook hebben zd netjes gewerkt en na afloop alles keurig opgeruimd. Kortom; we zijn erg tevreden.
Bert Schlicher
Linne
Compleet verzorgd door topkunstgras, oude gazon verwijderd en afgevoerd, nieuwe onderlaag aangebracht en netjes geëgaliseerd, waarop vervolgens het nieuwe kunstgras aangelegd is. Na afloop alles netjes opgeruimd en afgeleverd. Zeer tevreden ook de prijs is in heel erg meegevallen.
Richard
Sliedrecht
Goede uitleg over aankoop, snelle service en goede afronding. Gewoon zoals je zou mogen verwachten.
Carla
Horn
Presies de afwerking zoals uit het boekje,vakwerk.
Theo
Sittard
Na mijn eerste ervaring afgelopen oktober had ik deze keer een speciaal verzoek. 28m2 Kunstgras en 85m2 onderbouw. Restant onderbouw is bestemd voor leggen steenschotten. Kunstgras ligt er wederom top bij, ondanks verzoek om overige onderbouw waterpas te leggen bleek dit een brug te ver en kost mij weer extra werk. Desalniettemin een tevreden klant
Marc
SITTARD
Ons gras is weer groen. Top gelegd.
Twan
Grathem
Oude gras verwijderd door hun. Kunstgras zeer netjes gelegd. Vakkundig en professioneel gewerkt. Hebben ook alle materialen bij. Toen het klaar was alles zeer netjes opgeruimd en schoongeblazen. Zeer vriendelijke mensen.
John
Budel
Beleefde en leuke mensen die rustig hun. werk deden.
Marjolein
Spijkenisse
Snel en mooi werk geleverd
Jan
Baarlo
De medewerkers kwamen netjes op tijd zoals gemeld in de email. Zij werkten netjes en hebben alles opgeruimd achtergelaten. Ook waren zij vriendelijk en beleefd. Het kunstgras ziet er netjes uit en onze kleinkinderen zullen er heerlijk op kunnen spelen. Onze hond geniet er ook van om erop te liggen.
5 August 2026
Alida
Soest
Goede service, snelle reactie op de offerte en ook niet te lang gewacht tot dat de werkzaamheden werden uitgevoerd. Er is netjes gewerkt en al het afval opgeruimd en meegenomen. Top
3 August 2026
Franklin
Meijel
De heren hebben heel mooi werk geleverd ben super tevreden met mijn grasmat
2 August 2026
Theo
Heerlen
Hele harde werkers, en netjes gelegd op 1 stukje na wat niet zo mooi was maar volgens hun kon dat niet anders, was fijn geweest dat ze iets meer zouden overleggen. Maar verder zeker tevreden.
31 July 2026
Inge
Héngelo
Alles volgens afspraak. Het gras ligt er keurig in. Mannen waren vakkundig en vriendelijk.
Martin M
Deurne
Voortraject prima!!! Uitvoering: er mag veel meer aandacht worden besteedt aan de details / wensen van de klant. Afhandeling: nog afwachtende op de factuur (rekening wel al betaald) en onderhoudsvoorschriften. Zou binnen 24 uur worden toegezonden.
Beveelt niet aan
T.H.M.
Reuver
Werken zijn zeer mooi afgewerkt
Johan
Meerhout
Hele leuke medewerkers. Opdracht perfect uitgevoerd. Was hetzelfde koppel dat ook de achtertuin heeft gedaan. Perfect.
27 July 2026
Jan
Uithoorn
Communicatie is goed en prettig gedurende het hele process. Vanaf inmeten , inplannen en uitvoering is netjes begeleid. Uitvoering is netjes binnen.
27 July 2026
Jeffrey
Son en Breugel
Vriendelijke mensen, werken goed door en zijn zeer secuur! Alle rommel werd door hun meegenomen en alles is schoon achtergelaten. In een woord perfect!!
Hans
Herten
vriendelijk gesprek tijdens het inmeten. tijdens het leggen helder en duidelijk wat er gaat gebeuren. vriendelijke, heel beleefde en correct personeel. na einde karwei alles netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. top.
Anton
Sint Willebrord
Op tijd aanwezig, snel en vriendelijk personeel, Vriendelijk en kundig tot het laatst toe. Ook alles weer netjes opgeruimd..
mah
Roosendaal
Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit.
Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden.
Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.
Windmolenbosweg 7
6081PE Haelen