Super bedrijf wat heel netjes alles regeld

Alles is perfect geregeld. Afspraken werden goed nagekomen en kunstgras is netjes aangelegd en alles is daarna ook heel netjes achter gelaten.

Perfecte dienstverlening

Steeds volgens afspraken Transparant in communicatie Perfect uitgevoerd met respect voor tuin Prachtig resultaat Zeer klantvriendelijk

Kunstrasen - beste Entscheidung

Danke Danke Danke Ihre Jungs waren wunderbar. Von Anfang bis Ende freundlich, sehr fleißig, Profis an allen Ecken. Total ordentlich und sehr schnell. Ich bin sehr froh, dass ich Sie gewählt habe. Danke für alles. Bitte dickes Lob an die Jungs, besonders an den Vorarbeiter(wenn ich das so schreiben darf). 10 von 10.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snel, correct en netjes werk verricht.

Alleen maar positieve reacties van mijn omgeving. ziet er uit als echt gras.... .wat wil je nog meer.

Top service kwaliteit

Eerste contactopname verliep zeer vlot en advies was ook zeker de moeite waard. Verder werd de planning perfect opgevolgd en men kwam zijn woord na. De werken werden uitgevoerd tijdens onze vakantie, mijn broer die als gastheer aanwezig was, heeft nergens moeten interveniëren. Alles werd tip top in orde uitgevoerd en afgehandeld.en alles werd nedjes opgeruimd. Super tevreden

Topkunstgras . Dit is inderdaad een topbedrijf

Ik heb deze maand ruim 50 vierkante meters kunstgras besteld bij TopKunstgras.nl. Het bedrijf doet zijn naam wat mij betreft eer aan. Het gras is inderdaad TOP. Ook de complimenten voor de telefonische ondersteuning. Ik heb daar enkele malen gebruik van gemaakt. Zowel voordat ik de bestelling had gedaan als na levering. Ook de levering was op tijd en ik werd goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. Ik kan topgras bij iedereen aanbevelen.

Top staat terecht in de bedrijfsnaam

Vakkundig professioneel en snel tegen een zeer goede competitieve prijs. Ziet er prachtig uit. Vaklui! Halve ster aftrek omdat de afspraak om 8 uur 's morgens was gepland (bevestigd in reminder mail 2 dagen van te voren) met 1 uur uitloop en ik om 9.30 toch maar eens opbelde waar ze bleven bleek ik ineens in de planning te zitten van 12 uur.

Geweldige Vakmannen

Echt super netjes en mooi alles gelegd, netjes afgewerkt en opgeruimd.

Snel en vakkundig gelegd!

Ons stukje gras was hoogstwaarschijnlijk niet de grootste uitdaging: niet al te groot en gewoon recht toe recht aan. Maar het werd vakkundig en snel aangelegd. De mannen hebben alles netjes achter gelaten en hadden plezier in hun werk. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!

Jongens hebben super gewerkt. Ziet er prachtig uit.

Top service en kwaliteit

Alles verlopen naar wens. Zeer tevreden klant

Supergoeie ervaring!

We zijn ontzettend tevreden over het werk dat Topkunstgras bij ons heeft geleverd. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de oplevering verliep alles soepel, professioneel en uiterst vriendelijk. Zelfs werd er mee gedacht en een aantal afsluitbanden niet geplaatst omdat dit niet nodig was. Hierdoor bespaarden we bijna 100 EUR op de rekening, dat is nog eens klantgericht bezig zijn! Het team werkte secuur, netjes en met zichtbaar vakmanschap – geen detail werd overgeslagen. Zeer beleefde mannen die je goed over de vloer kunt hebben. Het resultaat is werkelijk prachtig: ons gazonnetje ziet er strak uit! Wij raden Topkunstgras zonder enige twijfel aan bij iedereen die op zoek is naar topkwaliteit kunstgras én topservice. Dank voor jullie geweldige werk – wij genieten er elke dag van!

Top service en zeer bekwaam personeel. Snel geregeld en perfect uitgevoerd Ik ben uiterst tevreden met mijn mat.

Super tevreden!

Goed en kundig personeel zowel op de zaak als de mannen die het gras kwamen leggen. Klus was snel klaar. Netjes gelegd, alles opgeruimd. Vriendelijk en beleefd en lief voor de honden :-) Super tevreden!

Fantastisch

Mooi gras ,leuke medewerkers het ziet er perfect uit .

Professioneel

Gasten denken mee en weten wat ze doen. Ook waren ze respectvol en werkte netjes.

Ziet er heel mooi uit

Fijne service en goed werk geleverd met het leggen van het kunstgras Goed werk geleverd klasse

Ziet er zeer goed uit

Vakwerk

Helemaal prima

Helemaal prima! Aardige werklui, netjes gewerkt, mooi (kunst)grasveldje, goede tip om op te passen met de kersen uit de kersenboom en wat hulp om die dan maar meteen te vellen. Top!

Zeer tevreden over het resultaat

De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Ook het opruimen van alle afval is keurig gedaan. degene die de werkzaamheden hebben uitgevoerd waren vriendelijk en kundig.

Product en vakmanschap van hoge kwaliteit

We hadden all inclusive gekozen zodat we zelf niets hoefden te doen. Waren keurig op tijd volgens afspraak zelfs op de heetste dag van dat moment 37 graden. Zeer vakkundig alles verwijderd en weer klaar gemaakt om het kunstgras te gaan leggen. Alles super netjes gesneden en afgewerkt en alles netjes opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden over Top Kunstgras en kunnen hun ook echt aanbevelen als je een grasmat wil hebben die onderhoudsvrij is met 15 jaar garantie

Helemaal tevreden

Heel tevreden vanaf begin eerste contact tot en met oplevering project. Hele prettige communicatie, komen afspraken na en prachtig en vakkundig resultaat. Kan ik alleen maar van harte aanbevelen!!!

Top Kunstgras = Top Service

Prima monteurs, netjes vrijdag gebeld of ze eerder konden komen ivm de hitte. Snel alles geregeld en netjes achtergelaten.

Bewondering waardig

Een lust voor het oog, we genieten er iedere dag van om het te aanschouwen.

Perfect resultaat en perfect geregeld

Zeer professioneel in communicatie en uitvoering.

Windmolenbosweg 7

6081PE Haelen

Over Top Kunstgras BV

Top Kunstgras® is dé specialist op het gebied van kunstgras die door de jarenlange ervaring precies weet wat zijn klant wil. Al onze producten worden uitsluitend en exclusief voor ons in Nederland op ecologische wijze gefabriceerd en zijn, zoals onze bedrijfsnaam reeds oppert, van de allerhoogste kwaliteit. Dat wij de kwaliteit hier bij Top Kunstgras® hoog in het vaandel dragen merk je aan alles; aan onze producten, hoe wij deze voor u verwerken en de extreem ver gaande service zoals wij deze graag bieden. Een ieder hier heeft passie voor kwaliteit! En dat is de norm die wij hier bij Top Kunstgras® stellen.