Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Duidelijke offerte. Goede afspraken en uitstekend werk.
22 June 2026
Goede kwaliteit-prijs verhouding
30 November 2023
Monique
Eersel
Het slot van een deur was kapot terwijl de schilders bezig waren. Diezelfde ochtend kwam Patrick langs en verving hij het slot. Ik ben zeer tevreden en kan hem van harte aanbevelen.
28 October 2023
Gilion
Eersel
Langsgekomen voor offerte (sloten / cilinders vervangen), afspraak gemaakt en de opdracht netjes uitgevoerd. Kortom zoals het hoort. Alles verder keurig gemaakt en geen rotzooi achtergelaten. Zeer tevreden.
14 September 2023
Michiel
Valkenswaard
Patrick komt zijn afspraken na, heeft alles keurig geregeld, werkt netjes en snel en heeft overduidelijk verstand van zaken. Kan hem iedereen van harte aanbevelen!
6 April 2023
Marieke
Waalre
Via mijn buren aanbevolen voor twee nieuwe tuindeuren. goede uitleg m.b.t. uitvoeringen, materiaal soort en sloten. Duidelijke offerte met de opties en scherpe prijs. Het door corona veroorzaakte hout tekort heeft er toe geleid dat de deuren pas in februari dit jaar geplaatst zijn, maar toch op de plandatum uitgevoerd. Ben zelf een techneut en ook kritisch maar de installatie is uitermate professioneel uitgevoerd. Ook duidelijk in de communicatie tijdens de installatie en deuren zijn perfect geïnstalleerd. Hij heeft ook het keurmerk Politie Veilig Wonen, en gebruikt de beste materialen voornamelijk van Nederlandse toeleveranciers. Dus voor nieuwe deuren en/of sloten kan ik Van Der Aalst van harte aanbevelen.
25 February 2022
Peter
23 February 2022
T/C. Verspaandonk
EERSEL
Maak keurig werk en houd zich aan de afspraken
Bert
Bergeijk
Na mijn verzoek om sloten te vervangen kwam Patrick snel kijken, volgde er snel een offerte en vervolgens werd alles volgens afspraak netjes en goed uitgevoerd!
Nelleke
Bergeijk
Ik heb mijn sloten door Patrick laten updaten en ik voel me weer veilig nu.
Marijke
Veldhoven
Van der Aalst was zeer snel aanwezig na onze melding over een defect slot en heeft deze vervolgens keurig en vakkundig vervangen.
16 February 2021
Pepijn
Eersel
Via het internet heb ik Patrick gevonden en gebeld. Patrick is deskundig, rustig, vriendelijk. Hij heeft recent alle spullen gemonteerd en dat is keurig gedaan
11 February 2021
Edgar
Bergeijk
Na het plaatsen van driepunt sluitingen bij twee personen in onze familie in 2018 doen we, gezien de goede ervaringen, nu in 2020 voor de derde keer weer een beroep op Patrick
14 June 2020
Lage Mierde
19 May 2020
H. S.
Bergeijk
Vandaag mijn slot vervangen dat niet standaard is. En achteraf bleek de oplossing nog goedkoper dan in de offerte was aangegeven. Patrick heel erg bedankt!!!👍👍👍👍
6 April 2020
Johan
Valkenswaard
Na 'n afgebroken sleutel met de handen in het haar.... Patrick gebeld en in no time stonden we weer binnen..... FANTASTISCH
15 February 2019
Ton
Eersel
Professional die je een veilig gevoel geeft door zijn deskundigheid en kennis. Klantgericht en geeft prima adviezen. Heeft mij snel geholpen en uitstekend werk afgeleverd. Kan ik iedereen aanraden!
6 December 2018
Alexander
Veldhoven
Nadat ik me twee weken terug had buitengesloten en een 24 uurs dienst had gebeld was ik binnen een half uur 654 euro armer. Ze zouden nog terug komen om een cylinder te komen vervangen. Echter niet meer gezien of gehoord. Ik heb Patrick gebeld. Wat een wereld van verschil. Alles hersteld en vervangen. Wat een sympathieke en kundige man. Dank je wel!
21 November 2018
Francis
Eindhoven
Sloten zijn netjes geplaatst en functioneren naar behoren
4 September 2018
M
top!
4 September 2018
pythia
Eersel
Snelle service en netjes werk geleverd! Zeer tevreden!
17 July 2018
Bonten
Eindhoven
Onze toegangsdeur wilde door een defect niet meer van het slot af. Van der Aalst was snel bij ons en heeft het probleem vakkundig en voor een redelijk tarief opgelost.
13 March 2018
Geldrop
7 March 2018
frans
LAGE MIERDE
Patrick heeft vakwerk afgeleverd. Alles past en sluit goed. Het ziet er ook netjes uit allemaal.
30 September 2017
Stefan
Valkenswaard
Van der Aalst Slotenexpert en timmerwerk is specialist in Hang en Sluitwerk / Inbraakpreventie / Ramen en Deuren.
Zandbogten 2
5521NR Eersel