prima geholpen.

Dit is mijn 3e setje steunzolen en elke keer word ik vriendelijk en deskundig geholpen. Geen wachttijden van weken maar direct de andere dag kon ik komen.

• Nazorg en garantie

Zeer positief, vriendelijk en professionele

Wordt goed geholpen, luisterd goed naar de klacht, geeft advies, snel vermaken van de zooltjes. Snelle service en korte wachttijd. Wordt niet aaleen maar naar de voeten gekeken, maar naar de hele stand van het lichaam.

• Nazorg en garantie

Ik ben gezellig en goed geholpen en ik heb er baat bij.

Gezellig, fijne ontvangst. Luistert goed naar wat ik graag wil en voel. Geeft advies en het is snel klaar.

vakmanschap en betrouwbaarheid

zeer goed

• Nazorg en garantie

Snelle aanpassing van mijn zool zodat de klachten mbt hallux snel afnamen

Ideale dunne inlegzooltjes die in de meeste schoenen passen. Klachten mbt hallux worden serieus genomen en er wordt naar een passende oplossing gezocht. De aanpassing van de inlegzool was binnen tien minuten geregeld. Super service.

• Deskundigheid/Vakmanschap

goede duidelijke uitleg, goede service en prettig contact

Ik heb tot nu toe een goede ervaring met de podoloog, ze kom goed uitleggen wat er aan de hand was en wat er gedaan moest worden om het te verbeteren. Er was duidelijk te merken dat er veel ervaring was.

deskundig

persoonlijke begeleiding en advies

Goede service, klacht verholpen

Enkele jaren geleden kwam ik voor het eerst bij Podotherapie Ermelo met een klacht over pijn in mijn benen en voeten bij het lopen. Zooltjes aangemeten gekregen en sindsdien nooit meer last gehad!

Schoolpad 1 C

3851JE Ermelo

Over PodoTherapie Ermelo

PodoTherapie Ermelo behandelt en verzorgt klachten aan de voeten en aan de voet gerelateerde klachten. Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan het Schoolpad 1c te Ermelo. Professionele persoonlijke aandacht en uw eigen vaste behandelaar zijn bij ons vanzelfsprekend.