In een behandeling alles afgehandeld.Dat scheelt weer een ritje Ermelo.Prettige ontspannen sfeer.
Duidelijk in diagnose en evt. behandeling. Verder voelde ik mij begrepen en dat vond ik erg belangrijk. Bovendien waren zolen erg snel klaar en kon ik beginnen met lopen/herstellen?
Er wordt goed geluisterd. Vriendelijk behandeld. Iedere keer. Ook deskundig met uitvoerige uitleg van wat ze gaat doen en waarom. Werkt op tijd.
vriendelijk ontvangen, goede uitleg en deskundigheid. in duidelijke taal verteld wat mijn voeten mankeren. opmeten voeten en vlot de zooltjes geleverd. nu proberen en wennen van de zooltjes.
Je kan meestal gelijk terecht en heb er goede ervaringen mee
Mevr. Korf is bij controle altijd bereid een paar "probleem" eeltplekjes weg te halen. Omdat ik vaak pijnlijke voeten heb heeft ze me zooltjes voor de diabetische voet aanbevolen en dat loopt prima, veel zachter dan de leren zooltjes.
Een prima therapeute. Afspraak is eenvoudig te maken. Ze is altijd op tijd. Is professioneel en ook prettig in de omgang.
Kwam voor nieuwe steunzolen, een week later kon ik ze al ophalen en ik loop weer goed!
Correct
Uitgebreide apparatuur om de metingen uit te voeren. Heb er een goed gevoel van
Met mijn zoon veel problemen gehad met zijn voeten onder behandeling geweest bij s Heeren Loo maar het werd steeds slechter met zijn voeten.Mirjam heeft ons met veel geduld geholpen en het gaat steeds beter met de voeten van mijn zoon bedankt Mirjam
Goed geholpen, snel onderzoek, goede uitleg in een mooie praktijk!
Vriendelijk ,luisterend ,deskundig
Ik kwam voor nagelbeugels. Na een kort gesprek en een vakkundig advies zijn deze geplaatst. Ook over een operatie gehad en van gedachten gewisseld of dit verstandig zou zijn. Gezien diverse ervaringen bleek dat niet echt een optie. Ik kom nu om de 8 weken en wordt vlot en vakkundig geholpen. Heb er echt baat bij en kan met alle vragen terecht betreffende de voeten.
Kom hier al jaren en bevalt prima! Wordt altijd snel geholpen en goede service. Ook prettig dat je kunt wachten op een aanpassing van de steunzool. Mooie praktijk en zeer klantvriendelijk!
Podotherapie Ermelo is een prettig bedrijf met een professionele begeleiding Met goede uitleg tijdens het uitgebreide onderzoek .
als geheel een goede en prettige half uur
Altijd het juiste advies en heel erg meedenkend
Positieve ervaringen Door deskundige Hulp, tips en uitleg. Zeer vlot in afhandeling en handig om via de site zelf afspraken in te kunnen plannen. Bovendien vriendelijk en hartelijk geholpen.
Vakkundig en prettig in de omgang. Hele goede resultaten.
Ik ben heel prettig geholpen en zooltjes worden aangepast waar je bij zit.
Het bedrijf is vooral gericht op het comfort van zijn klanten!
Daarnaast is de iplossing voor diverse klachten gevonden.
Ik voelde mij erg op mijn gemak en vond het erg vakkundig. Een hele nieuwe ervaring voor mij. En ik heb goed advies gekregen voor het kopen van schoenen.
Schoolpad 1 C
3851JE Ermelo
PodoTherapie Ermelo behandelt en verzorgt klachten aan de voeten en aan de voet gerelateerde klachten. Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan het Schoolpad 1c te Ermelo. Professionele persoonlijke aandacht en uw eigen vaste behandelaar zijn bij ons vanzelfsprekend.