Fijn behandeld, goed geholpen, goede steunzolen

Fijn behandeld, en goed geholpen met prima steunzolen

Heel klantvriendelijk en deskundig

Ik voel me begrepen en geholpen

Goede service!

Opnieuw steunzolen laten aanmeten. Blij met het eerlijke advies van Mirjam. Echt aan te bevelen!

Ervaren podotherapeut

Deze therapeut kan goed luisteren / uitdragen en de steunzolen zitten in 1x goed.

goede service

vriendelijk ontvangen. Opnieuw inlegzolen aangemeten. Binnen de afgesproken tijd geleverd en kunnen passen. Zitten weer als gegoten in mijn schoenen

Verstaat haar vak.

Is vakkundig, positief, denkt mee en klantvriendelijk. Ga altijd weer blij naar huis met mijn aangepaste of op maat gemaakte steunzolen.

Prettig geholpen, vakkundig

Snel geholpen, vakkundig, snel zooltjes

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijke vrouw, weet waar ze over praat. Na het opmeten van de voeten stand/druk etc eigenlijk meteen zooltjes laten maken. De volgende afspraak waren ze klaar. Ik merkte eigenlijk meteen al dat het een verlichting was, omdat een gedeelte van mijn voet nu werd ondersteund. Ook had ik nog een afspraak voor controle en hierbij is er nog een stukje steun aangebracht waardoor ik nog meer steun heb. Al met al zeer tevreden met het resultaat!

Helemaal top!

Altijd fijn ontvangst , goedemorgen welkom hoor ik dan, en welkom ben je , altijd goed geholpen en krijg altijd duidelijke antwoorden op m’n evt vragen .

Prima,vriendelijk

Wij worden hier al jaren vriendelijk en goed geholpen ,prijs kwaliteit verhouding ook juist en wat prettig is er word ruim de tijd voor je genomen!

Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg, kundige vrouw.

Erg prettig geholpen, ik had het gevoel dat ik serieus genomen werd en er werd tijd genomen om mijn verhaal te doen. Al mijn vragen werden uitgebreid behandeld met duidelijke uitleg. Mijn voeten werden goed onderzocht en ik kon merken dat Mirjam verstand van zaken heeft. Ik ben erg tevreden en kom zeker weer terug.

Fijn geholpen

Na mijn problemen verteld te hebben, werd mij het onderliggende probleem medegedeeld.en geadviseerd om zooltjes te laten aanmeten.

Empathisch en professioneel

We hebben de hulpverlening als zeer prettig ervaren. Communicatief, zeer vriendelijk, professioneel en snel. Zeker een heel fijn adres om naar toe te gaan als je steunzolen o.i.d. nodig hebt.

Uitleg duidelijk Weet waar je aan toe bent

Er werd naar mijn klachten geluisterd en snel gehandeld. Prima zorg

Voeten zorgvuldig opgemeten, korte wachttijd en zolen die het ongemak verlichten.

Zeer sterk aan te raden

Sympathieke en deskundige podotherapeut. Communicatief heel goed. Deze praktijk is zeker aan te raden voor al uw voetproblemen.

Deskundige en prettige therapie

Goede ervaring, snelle en kundige diagnose

Vriendelijk en goed geholpen

Wordt prettig ontvangen en geholpen. Soms kan het wat pijnlijk zijn.

Kennis, vakmanschap en vriendelijk

Bij mijn eerste bezoek een goede intake gehad, mijn klacht werd begrepen en heldere uitleg. Voeten en houding zijn beide bekeken en een duidelijke uitleg hoe mijn nieuwe zooltje zou corrigeren. Na een week of zo waren de zooltjes klaar. In mn schoenen gedaan en met n paar dagen namen de klachten die ik had al af. Een vriendelijke, persoonlijke benadering met veel kennis en liefde voor haar vak!

zeer goed

vriendelijke ontvangst , correcte en snelle behandeling . zeer tevreden .

Meedenkend

Goed geholpen en een luisterend oor

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam

Gewoon goed

Vakkundig en vriendelijk

goede voorlichting en prima vervolg

Het uiteindelijke resultaat moet nog blijken; op dit moment (na enkele weken) zoals gezegd nog wennen.

Vriendelijke kundige podologe

Goed kunnen uitleggen wat mijn klachten zijn. Werd goed naar geluisterd en advies gegeven welke in de steunzooltjes zijn uitgevoerd. Hopelijk met goed gevolg voor mijn klachten. Dat moet de komende tijd blijken.

Schoolpad 1 C

3851JE Ermelo

Over PodoTherapie Ermelo

PodoTherapie Ermelo behandelt en verzorgt klachten aan de voeten en aan de voet gerelateerde klachten. Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan het Schoolpad 1c te Ermelo. Professionele persoonlijke aandacht en uw eigen vaste behandelaar zijn bij ons vanzelfsprekend. Binnen onze praktijk treft u de disciplines: podotherapie, podologie en podoposturale therapie.