Begrip , aandacht en vakmanschap van de vrouwelijke behandelaar .

Fijne phodotherapie

Luisterd naar je, wat he klachten zijn. Echt heel blij met haar

Fijne vlotte behandeling. De therapeute is vakgericht en bekwaam

Komen eens per jaar om de voetafwijking te controleren. afwijkingen ten opzichte van vorige controles worden gelijk aangepast. Het maken van een afspraak gaat vlot via haar eigen site.

fantatisch

Heel behulpzaam, als er iets onverwacht optreed, kun je heel vlug komen. Goede controles.

prima, goede service

Vriendelijke en goede hulp

Prima zoals gewoonlijk

zoals in de regel hierboven

Wordt prima geholpen en op een prettige manier!

Zie zin hierboven!

Positieve benadering

Heel vriendelijke uitleg omtrent de voet.

Professioneel

Biedt kwaliteit en is professioneel. Heeft een luisterend oor over mijn klachten en komt met een degelijke oplossing.

Gewoon proffesioneel goed.

Mirjam is professioneel en deskundig. Ik ben al jaren bij haar en heel tevreden. Mijn klachten zijn d.m.v. de juiste steunzolen verbeterd.

Zeer prettig contact en klachten verholpen

Ik kon snel terecht. Contact erg prettig, heel ontspannen/informeel. Binnen een week kon ik de zooltjes al ophalen. Na 2x lang te hebben gelopen (even wennen), waren de klachten verdwenen. Al met al een zeer tevreden klant!

Goed en vriendelijk geholpen ook met klachten.

Zie boven.

kennis van zaken

Veel kennis, behulpzaam, goede adviezen

Van mijn hielspoor afgekomen.

Door goede steunzolen en af en toe een kleine aanpassing geen last meer gehad van hielspoor. Altijd vriendelijk geholpen.

Nemen de tijd voor je, goede uitleg en heel klantvriendelijk geholpen.

zeer kundig advies

prettige ontvangst ,zeer duidelijke uitleg.

Hele fijne praktijk

Er wordt goed naar de klachten geluisterd. Er wordt overlegd wat de juiste oplossing zou kunnen zijn.

Sympathieke en zeer deskundige podotherapeut

Wat mij direct opviel bij het eerste onderzoek de sympathieke gastvrije therapeut. Gedurende de behandeling merkte ik dat zij zeer deskundig is op haar vakgebied. Goede adviezen gegeven. Ga zo door.

Deskundig, flexibel en snelle afhandeling

Nu al een aantal jaren als klant. Ben heel tevreden

Fijne vrouw die tijd neemt om je te helpen

Goed geholpen, erg veel profijt van de nieuwe inlegzolen.

Prima, serieuse en vriendijke en goede behandeling.

De zooltjes voldoen naar wens. Ik overweeg nog een paar extrs te nemen

persoolijk en vakkundig

Goed advies en heel vriendelijk. Snel een kleine aanpassing wordt direct uitgevoerd. En altijd met een vakkundig advies, waardoir je weer lekker kunt lopen en sporten.

Lopen gaat veeeeeeeeeeeeeel beter en geen pijn meer

Bevalt zo goed dat ik volgend jaar nog een ander erbij wil hebben.

Fijn behandeld, goed geholpen, goede steunzolen

Fijn behandeld, en goed geholpen met prima steunzolen

Heel klantvriendelijk en deskundig

Ik voel me begrepen en geholpen

Schoolpad 1 C

3851JE Ermelo

Over PodoTherapie Ermelo

PodoTherapie Ermelo behandelt en verzorgt klachten aan de voeten en aan de voet gerelateerde klachten. Sinds 2001 zijn wij gevestigd aan het Schoolpad 1c te Ermelo. Professionele persoonlijke aandacht en uw eigen vaste behandelaar zijn bij ons vanzelfsprekend. Binnen onze praktijk treft u de disciplines: podotherapie, podologie en podoposturale therapie.