Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Akerboombouw heeft in ons huis een flinke uitbouw en verbouwing verzorgd. We zijn ten eerste erg blij met de kwaliteit van het eindresultaat en de uiteindelijke prijs. De start van de verbouwing had een iets langere aanloop dan verwacht, waardoor de start iets later kwam dan afgesproken. Tijdens het proces is er goed gecommuniceerd over verrassingen en wijzigingen in de loop van de verbouwing. Op vragen over deze wijzigingen werd goed advies gegeven en meegedacht. De vakmensen ter plaatse vonden we kundig en vriendelijk. Al met al zijn we erg tevreden over het werk van Akerboombouw.
Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Keuken, Badkamer
31 March 2026
Anouk
Utrecht
We kijken zeer positief terug op de samenwerking met Akerboombouw. Tijdens de verbouwing kwamen er zoals altijd wat onverwachte dingen naar voren, maar daar werd steeds prettig en professioneel mee omgegaan. Dat werd hier prettig en professioneel opgelost, met duidelijke communicatie en regelmatig overleg over de voortgang. Daarnaast viel ons op hoe netjes en georganiseerd er werd gewerkt. De bouwplaats werd dagelijks schoon en opgeruimd achtergelaten, wat veel zegt over de manier van werken en de kwaliteit die ze nastreven. Het werk is vakkundig uitgevoerd en de samenwerking verliep gedurende het hele traject erg prettig. Voor een volgend project zouden we zonder twijfel weer voor Akerboombouw kiezen.
Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Beglazing en kozijnen
16 March 2026
Martijn
Oegstgeest
binnen woelige wereld van de bouw is dit een pareltje
Indelingswijziging, Keuken, Beglazing en kozijnen
2 November 2024
Onno
Leiden
Het schilderen van de buitenkant van mijn huis was door omstandigheden nogal lang niet meer gedaan. Er moest niet alleen worden geschilderd maar ook hout gerapereerd en bovendient de sluiting van de ramen verbeterd. Alles is tot mijn grootste tevredenheid uitgevoerd. Kwaliteit heeft zijn prijs, maar dat is het waard.
Onderhoud/service, Overige
7 November 2023
Christa
Leiden
prima vakwerk geleverd door het opnieuw stellen van draai-kiepramen die als gevolg van funderingsherstel waren ontzet
Onderhoud/service
7 November 2023
Janine
Amsterdam
Akerboom heeft 4 kozijnen in 2 dan keurig vervangen.
18 April 2023
Cees
Zie bovenstaande
Dakkapel/dakraam, Overige
Tussenwoning/hoekwoning
12 September 2022
Mendoza
Zoetermeer
Goede mensen met verstand van zaken voor zover ik kan beoordelen. Het duurde wel lang voordat ze konden komen, maar dat is meestal goed gecommuniceerd. Er werd een raampartij geplaatst en verder is onder zgn. regie gewerkt aan een schoorsteen en een lekkage. Tot op heden naar tevredenheid. We hebben 1 hoosbui gehad die goed is overleeft. Bij lekkages weet je pas of het goed is opgelost na een aantal jaren. Ik wacht dat uiteindelijke oordeel dus af. Mooi bedrijf, kom graag terug.
Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service, Overige
Overige
21 April 2022
Dick
Roelofarendsveen
komen goed de afspraken na, denken mee met de verbouwing, regelen alles.
Indelingswijziging, Badkamer
20 February 2022
van klink
roelofarendsveen
Keurige kozijnen geleverd helaas paste glas niet helemaal . Maar daar kon niemand iets aan doen maar snel opgelost
15 February 2022
Rinus
Nieuwe Wetering
Vakwerk met plezier uitgevoerd. Afspraken goed nagekomen. Na afloop van het werk direct contact met ons opgenomen over onze ervaringen. Prima initiatief maar dat een kwartier later de rekening al binnen was (via de mail) is een beetje overdreven. Wacht gewoon 2 dagen en stuur dan de rekening en dan het liefst per post.
7 November 2021
Hans de Vries
Roelofarendsveen
Fijn bedrijf, contact met hoofdaannemer verliep altijd prettig. Kwaliteit van het werk is ook helemaal in orde. We hadden wel wat problemen met de tijdige beschikbaarheid/bestellen van spullen, beschikbaarheid van mankracht en ook de via de aannemer ingezette installateur vonden we weinig klantgericht.
Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning
6 November 2021
Frans
Möhring
Een aanbouw laten plaatsen. Is prima verlopen. Gelijk ook achterstallig onderhoud meegenomen. Goede communicatie (duidelijk overzicht wat ze wanneer kwamen doen en wat dat ging kosten). Deskundige bouwvakkers, goed advies. We wisten niet dat er organisatorisch zoveel bij kwam kijken, maar het ging allemaal netjes en vlot.
Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat?
Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
22 October 2021
Anton Boere
Boskoop
Prettige samenwerking: open en eerlijk. Goed geluisterd naar onze wensen en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. NB. Wat leuk dat de foto’s van onze verbouwing op jullie site staan. Eén kanttekening: ons appartement staat niet aan de Zijl maar aan de Rijn. En er is een kastenwand aangebracht ( ipv kantenwand).
Indelingswijziging
21 October 2021