Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de recensies blijkt dat de begeleiding met compassie en professionaliteit wordt ervaren. Families voelen zich gesteund bij alle stappen en in een respectvolle sfeer. Het personeel is toegankelijk en attent, waardoor het nemen van beslissingen gemakkelijker wordt. De service wordt als betrouwbaar en meelevend beschreven.
Maas & Waal is heel goed bereikbaar per telefoon, ook in de late avond/ vroege nacht. Ze weten wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Wel merkten wij dat ze het druk hadden en daardoor niet altijd evenveel tijd hadden waardoor er wat meer communicatie nodig was over de rouwkaart en het draaiboek voor de uitvaart. Maar Ingrid is een prettig persoon in de omgang en uiteindelijk is alles heel goed gegaan.
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
hebben uitvaart andere zus gedaan
24 June 2026
Harry
Groenlo
Er is voor alles aandacht; een fijne en ook intieme zachte verbinding. Dank jullie wel voor alles!
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
Jullie wonen bij ons in de straat
2 June 2026
S.Stenssen
Afferden
Heel fijn en meelevend begeleid door Ingrid en haar man.
Internet
21 May 2026
Hetty
Beneden-Leeuwen
Het contact met Ingrid verliep in een heel goede sfeer. Aan alles werd gedacht en extra verzoeken werden onmiddellijk geregeld. Zeker in een tijd waarin je zelf niet overal aan denkt is het prettig om daarop terug te kunnen vallen.
Was al bij ons bekend.
21 May 2026
Kees
Druten
ze weten je op je gemak te stellen en mee te denken, hoe jij de crematie of begravenis wilt.
via een eerdere crematie
8 April 2026
Geert-Jan Vrolijks
Beneden-Leeuwen
Het meehelpen, meedenken, duidelijke uitleg en het contact vanaf het eerste moment tot op de dag van de uitvaart zelf daar hebben wij een heel goed gevoel aan over gehouden. Tussendoor werd er af en toe gevraagd hoe het ging, of er hulp ergens bij nodig was en er werden ideeën aangedragen waar we soms zelf niet aan gedacht hadden. Onze ideeën werden gerealiseerd en het was gewoon een heel prettige samenwerking.
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
Bedrijf was bekend via advertentie waalkanter
13 March 2026
Piet Deckers en kinderen
Druten
De eerste ervaring met het uitvaartcentrum hadden wij bij het overlijden van onze zoon. Door deze ervaring hebben wij bij het overlijden van mijn vrouw en moeder het uitvaartcentrum gevraagd de verzorging op hun te nemen. Dit naar tevredenheid van ons allen.
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
N.a.v.het overlijden van onze zoon
12 March 2026
W.H. van de Pol
Dreumel
Zéér betrokken. Altijd bereikbaar.
Maas en Waler
12 March 2026
Patricia
Wamel
Uitvaart is, naar onze wens, prima verzorgd.
Maas en Waaler
16 February 2026
L.M.C.M.
Beneden Leeuwen
Onze ervaring was erg fijn. Ton en Ingrid zijn erg betrokken en professioneel. Ze hebben ons goed bijgestaan in deze verdrietige dagen.
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
We kenden jullie al privé
10 February 2026
Lenie
Boven-Leeuwen
Behalve professionaliteit, wil ik graag benadrukken dat ik gevoel voor precisie en medeleven heb ervaren. Ook de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een toegangspasje tot het pand, zodat we op elk moment toegang hadden was heel fijn.
via advertentie
10 February 2026
L.C.
Afferden Gld
Vanaf het allereerste moment na het overlijden van mijn moeder tot en met de uitvaart zijn wij kundig, vriendelijk (bijna op vriendschappelijke af), professioneel en adequaat begeleid. Geen vraag was te veel, aan al onze, zeker geen buitensporige, wensen kon worden voldaan. Het was erg prettig om jullie, Ellen en Ton, om "ons heen te hebben" tijdens deze verdrietige periode. Dank voor jullie ondersteuning, het maakte deze moeilijke dagen net iets makkelijker!
aanbeveling/wedsite
2 December 2025
John van Koolwijk
Dreumel
Meelevend / begripvol want het verlies van dierbare is net gebeurd. Maar toch professioneel want er moeten op korte termijn toch een aantal zaken beslist/geregeld worden. Van het ophalen van de overledene, prepareren, in de kist leggen, opbaren, mee maken van de rouwkaarten, meedenkenken over afscheidsceremonie, de afscheidsdienst, het vervoer van de overleden met de staatsiewagen naar het crematorium, et cetera. Daarbij een goede ondersteuning gehad.
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
De uitvaart van mijn vader was ook door Maas & Waal verzorgd.
10 November 2025
Arnold
Beneden - Leeuwen
Wat een geweldige mensen, ze waren er wanneer we ze nodig hadden. Alle vragen werden netjes beantwoord. Ik zal hun aan iedereen aanraden.
Mijn moeder
3 November 2025
R.
Beneden Leeuwen
Ellen deed het fantastisch! We hadden ook een hele fijne klik. Ze begreep heel erg gied hoe we het wilde hebben en heeft ons daar heel erg liefdevol mee geholpen.
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
Via Jolanda HIJMANS. Zij ging op vakantie en heeft jullie aanbevolen.
3 November 2025
Marian Van Ingen
Beuningen
Ik heb inmiddels bij beide uitvaarten van mijn ouders gebruik mogen maken van de diensten van Uitvaartverzorging Maas & Waal. Vanaf het eerste moment voelde ik me gehoord en gesteund. Niks was te veel gevraagd: alles was bespreekbaar, en overal werd met aandacht en respect over meegedacht. Wat ik enorm heb gewaardeerd, is dat er nooit werd geoordeeld over mijn wensen. Integendeel, er werd altijd gekeken naar hoe iets wél mogelijk gemaakt kon worden. Dat gaf mij rust en vertrouwen in die periode. Dankzij hun inzet en warme betrokkenheid hebben we beide keren een waardig afscheid kunnen organiseren. Daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor. Ik kan Uitvaartverzorging Maas & Waal van harte aanbevelen aan iedereen die een uitvaartverzorger zoekt die niet alleen professioneel is, maar ook echt met hart en ziel klaarstaat voor de familie.
28 August 2025
Nicky
Afferden
Jullie geven de service die jullie beloven. Er word naar je geluisterd, maar ook ideeën geopperd. Informatie duidelijk en volledig. Tijd speelde geen rol bij de uitvoering Planning en uitvoering zoals besproken en goede nazorg.
internet
28 August 2025
Nico van Deursen
Beneden-Leeuwen
Onze ervaring met Uitvaartverzorging Maas en Waal is in een hele verdrietige periode zo groots geweest dat is bijna niet te beschrijven. Er moet heel veel gebeuren maar daar zijn we zo goed in begeleid dat het zoveel rust heeft gegeven in de hectische dagen. Maar ook daarna. Alles is zeer goed verzorgd. En dat doen ze eigenlijk onzichtbaar maar in alles is het voelbaar. Mensen die vanuit het hart hun werk doen en met deskundigheid, professionaliteit en ervaring.
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
via Waalkanter heeft familie tip gegeven en van horen zeggen of ervaren bij andere uitvaart.
25 June 2025
Inge
Dreumel
Hele fijne begeleiding en geweldige service,
18 June 2025
Jolanda
Milsbeek
Ingrid, was erg betrokken. Stelde vanuit rust ieder op zijn of haar gemak. Gaf veel ruimte en tijd om de inhoud van de ceremonie op onze eigen manier invulling te kunnen geven. Warme persoonlijkheid
Hoe kwam u aan ons telefoonnummer
Via iemand waar jullie ook de uitvaart verzorgd hebben
14 June 2025
W.E.
Winssen
Goede begeleiding, voel je op je gemak. Staan voor je klaar.
Staat in mijn telefoon
19 May 2025
Ellen van Wgen
Druten
Wat een "fijne" ervaring hebben wij gehad met Uitvaart Maas en Waal ! Zorgzaam, behulpzaam, meedenken, niets te veel; dat is maar een deel waarvoor Uitvaart Maas en Waal staat ! Wij hebben ons echt "thuis" gevoeld ! Dank jullie wel dat wij op een mooie en "fijne" manier afscheid hebben genomen van een dierbaar familielid !
19 May 2025
Paul
Druten
De uitvaart leidster Ellen heeft naar ons gevoel alles in het werk gesteld om de uitvaart goed te doen verlopen en met al onze wensen rekening gehouden. Ze heeft oplossingsgericht met ons mee gedacht en enkele goede tips gegeven waardoor het allemaal nog mooier werd. Doordat we op onze eigen manier afscheid hebben kunnen nemen zonder restricties en met een begripvolle begeleiding, hebben we er een bijzonder vredig en troostrijk gevoel uitgehaald. Iedere keer als haar uitvaart ter sprake komt of ik eraan denk dan is dat met warme gevoelens van dankbaarheid en tevredenheid. Dus nogmaals van harte bedankt en zeer zeker zullen wij jullie aanbevelen.
16 April 2025
Margôt
Puth
Bij alles van begin tot eind geweldig begeleid!!
Ervaring uit eerdere uitvaart
4 April 2025
C.M.T.
Druten
Fijn contact gehad en alle medewerking en vakkundige hulp gekregen. Zeer tevreden.
18 March 2025
Peter
Druten
Uitvaartverzorging Maas & Waal werkt in de regio Nijmegen en daarbuiten aan een eerbiedige uitvaart. Door nauw met u te overleggen, zoeken wij naar de juiste sfeer voor het afscheid van uw naaste. Wij regelen de gehele uitvaart, verzorgen de opbaring (ook na ongelukken), drukken uw rouwkaarten en leveren de uitvaartkist. Op de dag zelf hebben we rouwwagens beschikbaar voor het vervoer van de overledene en naasten. Is de ceremonie voorbij, dan houden we nog een tijdje contact om te kijken hoe het met u is. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.
Koningstraat 99
6651KK Druten