9

Prettige samenwerking met een goed eindproduct

Wij hebben meerdere projecten met Avancé Communicatie ingezet. Deze zijn naar volle tevredenheid en met een uitstekend resultaat neergezet. De samenwerking met de medewerkers verliep erg plezierig met vooral 'oog' voor de klant.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
 • Bedrijfsnaam Medische staf ziekenhuis Gelderse Vallei
10

Waardevolle partner in marketing

Avancé is voor ons op tactisch en operationeel niveau een waardevolle partner. De samenwerking is prettig en constructief. Ze denken proactief mee, doen goede voorstellen en stellen de juiste vragen. In overleg is alles mogelijk. Als klant vinden wij het prettig dat we bij Avancé terecht kunnen voor de website, mijnwoab.nl, folder, posters etc. etc. We zijn enthousiast over de kwaliteit van de producten en de prijs-kwaliteit verhouding. Er wordt meegedacht over een zo'n hoog mogelijk rendement per bestede euro.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
 • Bedrijfsnaam WOAB Woningabonnement
9

Vakkundig, klantgericht en enthousiast

Vakkundig en klantgericht. het oprechte enthousiasme komt je project ten goede. Er wordt goed meegedacht over de opties en mogelijkheden voor je project. Heldere communicatie rondom planning en projectafspraken.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Top-bedrijf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!’

Al jaren laten wij de communicatie via web-site en reclame-foldering verzorgen door dat enthousiaste en gedreven team van Avance👍👍👍

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Avancé, daar doen wij zaken mee!

Ieder zijn vak. Wij zijn gek van wijn. En bij Avancé weten ze dat te vertalen naar onze website en meer … Bovendien is het een hele prettige club mensen; gekenmerkt door Achterhoekse nuchterheid en ouderwets goede service.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
9

Vakkundig team dat altijd voor ons klaar staat!

Avancé heeft veel gedaan om onze website naar een hoger plan te tillen. Prettige samenwerking en duidelijk in wat ze doen en waar ze voor staan. Zo komen wij niet voor verrassingen te staan en dat is altijd prettig!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Heel creatief, betrouwbaar, flexibel en vakkundig

Avancé communicatie is al ruim 12,5 jaar vormgever van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Zij zijn heel creatief, betrouwbaar, flexibel en vakkundig. De huisstijl van onze organisatie hebben zij ontwikkeld en doorontwikkeld. Ook verwerken zij deze huisstijl consequent en tegelijk op originele wijze in diverse creatieve uitingen. Wij doen vaak beroep op de veelzijdigheid van Avancé communicatie, wij kloppen bij hen aan voor een poster of folder, maar ook voor bestickering op onze auto’s of het ontwerp van ons nieuwe intranet. Daarnaast werken bij Avancé communicatie prettige mensen om mee samen te werken. Zij stellen zich flexibel op en denken actief met ons mee. Het contact is snel gelegd en er is heldere afstemming over de producten. Kortom, een vormgever die wij zeker aanbevelen!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

wat een super mensen met veel vakkennis

Op zoek naar een bedrijf om een mooi logo en uitstraling voor de fietstaxiZutphen te ontwerpen was Avancé een schot in de roos. Er werd veel meegedacht en adviezen gegeven. Het resultaat: een logo waar mijn onderneming nog jaren mee kan fietsen.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en no nonsense. Maken stiekem hele mooie, hippe dingen.

Al voor diverse opdrachtgevers samengewerkt met Avance. Ik heb nog niet eerder met een bureau gewerkt dat zo flexibel, betrouwbaar en secuur is. Vooral dat laatste is voor vormgevingsklussen echt meerwaarde. Scheelt je als opdrachtgever een hoop tijd en vervelende fouten. Bovendien denken ze graag met je mee en komen met praktische oplossingen. Ik zou Avance daarom zeker aanbevelen!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Professioneel, snel, bekwaam en behulpzaam

Avancé heeft een professionele, klantgerichte en prettige benadering. Het team heeft onze website in korte tijd mooi omgebouwd en kwam met goede adviezen. Ze zijn in staat om zich te verplaatsen in onze klanten. De kosten waren vooraf transparant en het tijdspad helder. We zijn zeer tevreden over het resultaat en service en hebben vertrouwen in hun expertise.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Klantgericht, denken met je mee, prettig contact en ze kunnen snel schakelen

We hebben zeer goede ervaringen met Avancé: ze hebben ons drukwerk verzorgd en prachtige visitekaartjes en roll banners voor ons ontworpen. In het prettige contact met Irene waarderen we het zeer dat ze goed adviseert, altijd doet wat ze belooft en snel schakelt. Top!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Fantastisch team, zeer correct en snel

Heb verschillende dingen door Avancé laten doen en ben zeer content over het meedenken, aanpassen en innovatief zijn. Professionele dienstverlener met het juiste team van mensen. Zijn snel, komen afspraken en kun je op bouwen!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel, snel en kundig

Avancé heeft onze wensen één op één vertaald naar een passende website. Er werden goede suggesties aangedragen en deze zijn snel geïmplementeerd.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

prettige service, goede afhandeling

Problemen worden vlot opgelost, eventuele vragen worden goed beantwoord.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

professioneel, meedenkend, vriendelijk.

We zijn erg tevreden. Altijd even vriendelijk en de communicatie is perfect.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

Professioneel, vakkundig en behulpzame medewerkers.

Goede communicatie, vriendelijk en zeer vakkundig. Soms is het voor ons lastig om tot een overeenkomst te komen aangezien wij met meerdere bedrijven bij hun zitten aangesloten. Daar zou iets meer flexibiliteit in kunnen komen. Jullie krijgen geen tien maar verdienen deze misschien wel maar er zijn altijd verbeter punten.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Altijd fijn en correct geholpen!

Altijd fijn en correct geholpen. Zeker een aanrader!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Hele goede en vooral prettige service!

Zeer professioneel bedrijf, verstand van zaken met zeer prettige, behulpzame medewerkers. Echt een plezier om mee samen te werken!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Gode en snelle service. prettige samenwerking

goed, snel, correct en prettig geprijst

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Creatief, persoonlijk, snel en laagdrempelig

Wij hebben onze huisstijl en nu supersnelle website te danken aan Avancé. Ze leven zich goed in in ons als klant, denken mee en luisteren. Een samenwerking van één plus één is drie!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Avancé denkt met ons mee.....

Bijna dagelijks prachtige complimenten van onze klanten over onze website. Vrijwel elke klant die binnenstapt heeft eerst op onze zeer functionele website gekeken!!!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Correct, klantvriendelijk en vakkundig

Wij hebben goede ervaringen met Avance; ze zijn hulpvaardig, geduldig en hebben verstand van zaken.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Altijd de volle aandacht!

Fijne medewerkers die meedenken en goed luisteren. Ze hebben voor ons een mooie frisse website ontworpen.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

Accuraat, betrokken en klantgericht

Ondanks de ongetwijfeld mindere affiniteit met de branche waarin wij werken (procestechiek), verstaat Avance de kunst om ons goed terzijde te staan met website en brochure/banner-opmaak

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

Open, klantgericht, prettig persoonlijk contact

Wij werken al jaren samen met Avancé, dat zegt in feite al genoeg. Prettige mensen, open communicatie en oplossingsgericht.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja

Over Avancé Communicatie

Vergroot je online succes bij Avancé interactieve Communicatie Specialist in website en applicatie ontwikkeling Op zoek naar een nieuwe website of meer omzet halen uit je webshop? Onze klanten kiezen voor onze service gerichte aanpak, expertise in online & offline communicatie en waarderen onze innovatieve oplossingen. Met interactieve websites, gebruiksvriendelijke webshops, responsive webdesign, webapplicaties, originele ideeën en een feilloze uitvoering op maat breiden wij jouw online bereik uit.