Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven herhaaldelijk een positieve indruk door vriendelijk personeel en betrouwbare expertise. De service is oplettend en er worden duidelijke adviezen besproken. Over het algemeen blijft de ervaring positief, met een duidelijke focus op kwaliteit en professionaliteit. De consistente feedback wijst op tevredenheid bij meerdere bezoeken.
Goede kwaliteit en prima service
30 July 2026
Anneke
Onderdijk
Antoin is een vakman op het gebied van haarstukken die goed bij je passen . Daarnaast is hij een sociale en een empatische man ,met ook oog voor het menselijk contact ,zolang als nodig is .
7 July 2026
Annemarie
Bergen (NH)
Hele goede begeleiding.
7 July 2026
Martina
Heerhugowaard
Zeer klantvriendelijk, denkt goed mee, zeer vakkundig!!
5 February 2026
Carla
Stede Broec
Goede service en kwaliteit
19 January 2026
Enkhuizen
Antoine luistert goed naar je wensen en denkt mee over mogelijkheden. Geeft advies als hij denkt dat het anders kan, maar laat de keuze aan jezelf. Heel blij mee. Antoine zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!
30 July 2025
Margo
Enkhuizen
Volledige aandacht van Antoine, een hele fijne man.
25 July 2025
Martie
Heerhugowaard
Antoine heeft een goede kijk op de situatie en weet een passend haarstuk te realiseren. Erg blij met hem.
22 July 2025
Marian
Grootebroek
Als je haarprobemen hebt ben je heel gevoelig voor veranderingen, want je wilt wel jezelf blijven. Ton luistert naar je wensen ,en verdiept zich in de persoon wie je bent. De kleur word hel serieus genomen en heeft een heel uitgebreid kleuren palet. Het moment om te dragen vond ik heel spannend maar wel mooi Maar nu voel ik het als een pluspunt op mijn uiterlijk .En waar ik heel blij mee ben is dat het zo natuurlijk is dat ik dezelfde persoon ben gebleven. Klasse!!!!!!!!!!!
29 January 2025
Greet
Heiloo
Ik ben zeer tevreden met mijn haar werk. De service is prima, dank Antoine.
16 January 2025
Wil
Wervershoof
Mijn ervaring geweldig. Zeer vriendelijk en snel geholpen aan huis , En een hele goede service het kan niet beter. Groet E v d Have
20 November 2024
Els
BOVENKARSPEL
Vriendelijk, hulpvaardig en staat altijd voor je klaar.
24 February 2024
Ellen
Venhuizen
Goede service, veel aandacht voor het resultaat. Je kunt snel terecht, savonds in het weekend het is geen probleem.
22 February 2024
Anita
Hoogkarspel
Hele goede behandeling.
4 August 2023
Gerda
Bovenkarspel
De behandelingen zijn heel deskundig uitgevoerd. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant.
31 July 2023
leo schaftenaaar schaftenaar
Geweldig.Snel en netjes.
29 July 2023
Hanny van der Made
Enkhuizen
De manier waarop ik geholpen wordt is echt fantastisch
Conny
Zwaagdijk oost
Wegens chemo dreigde ik mijn haar te verliezen wat ook gebeurde. Antoine heeft mij heel goed begeleid en voor een mooie pruik gezorgd. Er waren zelfs mensen die vroegen of ik mijn haar zou verliezen terwijl ik de pruik droeg. Ook ruime keuze uit mutsjes voor thuis en de nacht.
Annette
Grootebroek
Antoine kon snel komen. En hij dacht goed mee. Eerstdacht ik , waarom bij me thuis. Maar dat werd later duidelijk. Ik ben heel tevreden over het advies en de service. Top. Ik ben ook heel blij met mijn haakwerk.
Wil
Wervershoof
Haarwerk aanmeten, bewerken en het knippen van het eigen haar (voor wat mogelijk is) is erg persoonlijk en vereist veel invoelingsvermogen, mensenkennis en vakmanschap. Als mensen niet voor de 'leuk' of feestje maar door (erfelijke) ziekte een haarwerk nodig hebben is dit een emotionele ingreep. De begeleiding en het jaarlijkse aanmeten is bij hem in goede handen. Ton is prettig in de omgang en dat maakt dat ik al jarenlang graag bij hem kom. De afspraak kan per sms, telefoon en mail wordt supersnel behandeld. Op verzoek komt hij ook aan huis voor aanschaf, knippen etc.
26 July 2023
Toos
Bovenkarspel
Ik belde Antonie en hij kwam meteen naar me toe om alles te bespreken Het is al vervelend genoeg dat je door fe chemo een pruik gaat dragen. Maar eerd gerust gesteld door Antonie. Gewoon super service
26 July 2023
Miep
Wijdenes
Ik ben goed geholpen en tevreden met de pruik.
16 December 2022
Donneke
Grootebroek
Altijd een pruik niet van echt te onderscheiden
16 December 2022
Enkhuizen
Altijd een mooie pruik, niet van echt te onderscheiden. Er wordt goed naar je geluisterd. Klant staat centraal!
12 December 2022
12 December 2022
Enkhuizen
Heeft u alles al geprobeerd? Vitaminen waarvan uw haar zou moeten groeien, speciale haarpillen en andere zogenaamde wondermiddeltjes? Bent u het zat? U wilt gewoon nú weer een mooie bos haar. Dat begrijpen wij. Eén bezoekje aan Haarstudio Antoine en u heeft in no time weer haar in de vorm van een pruik of haarstuk. Tevens leverancier van diverse hoofddeksels, onder andere de Buff.
De Tuin 11
1611KR Bovenkarspel