Heel goed geholpen, heel vriendelijk. Fantastisch

Super goed, goed geholpen, heel vriendelijk ... Fantastisch!!!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Super, eindeloos geduld en heel betrokken

Super geholpen, er werd uitgebreid de tijd genomen. Meegedacht en ik kreeg alle ruimte.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Super goede ontvangst en zeer vriendelijk

Ik ben zeer blij dat ik bij jullie langs geweest ben. Ik mocht zelf men keuzes maken en aan de hand van het passen brachten ze mij zelf nog andere jurken aan. Zeker aaan te raden om naar jullie te komen.

Super goede service!

Ik ben naar Eindhoven gegaan met m'n mama. We kwamen op een zaterdag rond de middag aan. Het was heel druk in de winkel dus er werd ons gevraagd naam en telefoon nummer achter te laten zodat ze ons konden laten weten wanneer er een paskamer vrijkwam. Rond half 3 werden we gebeld. Dan terug in de winkel zijn we verder geholpen door een zeer behulpzame en vriendelijke verkoopster. Ik ben super tevreden naar huis kunnen gaan mét mijn droomjurk!

Een echte bruidservaring

Bij ann&john outlet werd ik ontzettend goed geholpen door Vivienne. Ze deed haar best om samen met mij een jurk te vinden waar ik gelukkig van werd. Ze had oog en begrip voor mijn wensen. Kwam met goede ideeen en begreep snel wat ik zocht. Zonder iets op te dringen. Ze was gevoelig voor mijn reactie en had snel door waar ik blij van werd.