Goede service, veel keuze

Veel keuze in de outletstore. Genoeg privacy en tijd om zelf rond te kijken. Vervolgens goede service.

Professioneel, vriendelijk

Het was een zeer goede ervaring.

mensen die de tijd nemen om je droomjurk aan te passen.

Onlangs kwam ik om een trouwjurk te kiezen. de dame die mij hielp was super lief en nam de tijd om te zorgen dat ik mijn jurk direct mooi kon passen. Ook mijn dochter vroeg om suitekleding te mogen passen, ze gaf echt goeie tips en advies. Wij waren zeer tevreden.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Goede service en vriendelijk personeel

Ik was nog niet echt op zoek naar een jurk, maar aan het oriënteren. In de outlet zag ik DE jurk hangen. Uiteindelijk super geholpen en de jurk gekocht.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Hele goede service, meedenkend en vriendelijk personeel

Alles goed ervaren.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Hele plezierige ervaring, bij bijzonder moment uit iemands leven.

Hele plezierige ervaring, bij bijzonder moment uit iemands leven.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Prachtige jurk tegen mooie prijs

Super geholpen met het kiezen van mijn jurk.

Dachten goed mee

Het was erg druk die dag Er werd goed meegedacht en geholpen Gelukkig ook veel keus ook in grote maten

Zeer fijne winkel

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Er was een heel leuke sfeer waardoor ik me snel thuis voelde

Ik had iemand (Ilse) die zeer goed naar mijn vraag luisterde en me daardoor de juiste jurken liet passen. Heel belangrijk om uiteindelijk te kunnen kiezen.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Goede en vlotte service en vriendelijk en ervaren

Wij zijn doorgestuurd via jullie outlet en zijn tevreden over de grote keuze aan trouwjurken en assecoires.

Formidabele ervaring!

Wij zijn bij de outlet geweest en werden bij het binnenkomen verwelkomd door Viviane. Door haar voelde ik me meteen op mn gemak, want ik was best wel zenuwachtig. Toen nadien bleek dat zij mij ook ging helpen met de keuze van mn jurk, waren de zenuwen helemaal verdwenen. Wat een lieve vrouw! Een vaste meerwaarde aan de winkel. De keuze van zo'n trouwjurk is niet gemakkelijk, maar door haar professionele hulp was de keuze snel gemaakt. Ik heb me op geen enkel moment opgejaagd of lasting gevoeld aangezien zij echt tijd voor me nam en me op elk moment gerust stelde. Bij deze nogmaals bedankt voor alles ,Viviane! Ik kijk er enorm naar uit om binnenkort opnieuw te komen passen!

Perfect bediend

Wanneer je de winkel binnenstapt heb je onmiddellijk een wauw-gevoel. De jurken worden met zorg behandeld. Er is keuze in overvloed en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader!

Laagdrempelig en gemoedelijk

Vriendelijk geholpen. We mochten zelf door de winkel snuffelen, wat we erg fijn vonden. Goed advies en luisterde goed naar mijn wensen.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Goede service en verstand van zaken

Super goede ervaring gehad. Verkoopster heeft goed geluisterd naar mijn wensen en daar naar gehandeld. Voelde me erg op mijn gemak bij haar en heb een heus say yes to the dress moment gehad

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Aangenaam en ongedwongen

Ik had onmiddellijk een aangenaam gevoel bij het binnenkomen. De verkoopsters luisteren ook echt naar wat jij wilt. Ze gaan samen met jou op zoek naar dat ene kleed, niets is hen te veel. Super vriendelijk, enthousiast, eerlijk, gewoon een top-service.

Vriendelijk en behulpzame ontvangst

Een heel fijn bezoek gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ze zijn erg behulpzaam om een gepaste jurk te vinden.

zeer vriendelijke verkoopster

was aangenaam verrast, had namelijk maar 8 weken tot de bruiloft, en nog enorm veel keuze! ze hebben me goed geholpen, zeer tevreden van de hele ervaring.

Zeer aangename ervaring!

Vriendelijk onthaald. Owv drukte gegevens doorgegeven om te worden geholpen in volgorde van binnenkomst. Aangenaam en eerlijk advies waarbij mijn mening als vertrekpunt werd genomen. Zeer fijne ervaring!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

zeer tevreden over het ontvangst en de service

zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service

Super ochtend gehad

Super ochtend gehad in de Outlet aan de Kruisstraat. Ik ben geholpen door Simone en dat heb ik als heel prettig ervaren. Er was geen haast, ik voelde geen druk en ze gaf advies waar nodig was. Ik ging met een te gekke jurk naar huis en dat had ik niet verwacht.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Zeer vriendelijk en behulpsam personeel!

Heb met de hulp en advies van de personeel kmijn droom jurk kunnen kiezen.

Goed geholpen

Bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg hoe het werkt bij de outlet. Rustig mogen kijken naar de jurken en snel aan de beurt. Daarna bij het passen professioneel geholpen. Totaal niet het idee gehad dat ze me iedere jurk wilde verkopen, maar heel oprecht en eerlijk. Moet een goed gevoel geslaagd voor mijn jurk.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Hele fijne sfeer en service bij het uitzoeken van mijn trouwjurk

Ik kwam op een zaterdagmiddag met een tamelijk grote groep naar de winkel om mijn trouwjurk uit te zoeken. Dit was geen probleem en er was plek voor mijn 6 personen aanhang om te zitten. Terwijl zij een kopje koffie of wat fris dronken werd ik heel fijn geholpen door Esther. Alle jurken die ik paste voldeden aan mijn wensen en waren prachtig! De 10e en laatste jurk die ik paste was uiteindelijk de perfecte. Zeker door wat creativiteit van Esther sloot hij helemaal aan bij mijn droombeeld.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Goede service en vriendelijkpersoneel zeer klant gericht

Ann &John bruidmode zijn we ook zeer goed geholpen.