Zeer goede begeleiding en zeer toffe sfeer

Zeer goede begeleiding en zeer toffe sfeer

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Vriendelijk,zeer behulpzaam en geslaagd!

Goede ontvangst,geduldige medewerkers die met je meedenken. Goede service en hele lieve mensen. Goed geholpen dus en uiteraard geslaagd voor een bruidsjurk!!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Zeer goede service en advies

Ik heb de perfecte trouwjurk gevonden!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

een fijne bediening met genoeg informatie

vriendelijke behulpzame personeel dat genoeg informatie geeft .

Top service!

Ik had net een heel onaangename ervaring erop zitten bij een andere winkel, dus ik had niet meer zoveel zin om nog te zoeken achter een trouwkleed. Eenmaal ik bij jullie aan kwam werd ik heel goed ontvangen en voelde ik me direct op mijn gemak. Het was heel fijn dat we mee in de rekken mochten kijken voor het uitkiezen van een jurk. Na 4 jurken te passen, heb ik mijn trouwkleed gevonden. Ze nemen genoeg tijd voor jou en ik voelde totaal geen druk dat ik zomaar moest kiezen.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Prettige service in een ontspannen sfeer met heel veel keuze

Ik ben zeer tevreden over de service bij het uitzoeken van de bruidsjurk. Ik vond het heel fijn dat je eerst zelf alle tijd en ruimte krijgt om alle jurken te bekijken. Dat was super! Vervolgens werd ik heel kundig en op een prettige manier geholpen bij het komen tot een keuze van dé jurk. Degene die ons hielp nam echt de tijd om mij goed te helpen. Hield zich wat op de achtergrond wat ik prettig vond, maar wanneer nodig gaf zij haar waardevolle mening of advies. Ik ben zeer tevreden, denk er nog vaak aan terug hoe fijn de dag was en zou het zeker aanraden bij anderen!!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Super service gericht en professioneel

Alles werd goed uitgelegd en begeleid. Meedenkend en flexibel. Had mijn eerste jurk meteen en daarna nog 4 jurken gepast.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Ik vind de service goed. In het begin was het wat minder. Het was 34 graden en niemand kreeg wat aangeboden en de jurk werd maar losjes aangetrokken de veter maar half geregen etc. Tot duidelijk werd dat ik de jurk serieus wilde kopen. Daarna veranderde als als sneeuw voor de zon. Er werd water koffie en thee aangeboden. De jurk werd opnieuw volledig ingesnoerd en aangetrokken zodat ik kon zien of het goed zou staan. Er zaten wat fouten in de jurk waardoor deze niet goed kon zitten. De voering was te strak gestikt. Dit is uiteindelijk gecorrigeerd zonder extra kosten. Eenmaal bij het filiaal op de Aalsterweg zijn we geweldig geholpen.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Goed geholpen en geslaagd voor mijn trouwjurk! Personeel wist waar ze het over hadden en was erg behulpzaam, ze namen de tijd voor me en kwamen met suggesties Fijne ervaring!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Hele prettige ervaring, goed geholpen en enthousiast personeel

Heel prettige dag ervaren, enthousiaste medewerkster heeft mij geholpen! Helaas wel even wachten ivm drukte, maar daarna ook alle tijd. Zeker aan te bevelen

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

aangename winkel waar je heel goed geholpen wordt !

Heel leuk dat je rustig op je eigen tempo mag rondkijken. Bij het passen heb ik goed een eerlijk advies gekregen. Zeker niet opdringend ! Ik voelde me heel goed op mijn gemak door de vriendelijkheid van de verkoopster die me geholpen heeft.

Heel persoonlijk

Vriendelijke mensen, goede adviezen en een goede persoonlijke hulp!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Heel fijn...super vriendelijk...super service...professionele mensen

Het was nu niet meteen de bedoeling om een trouwkleed al te vinden...maar eerder kijken welk model bij me stond. Ik heb ieder mogelijk model gepast en ik vond mijn ding maar niet...terwijl verkoopster en later ook mijn dochter een kleed aanwees wat me eerlijk niet aansprak....maar ik had al zoveel gepast en er scheelde aan alles wel iets naar mijn mening. Dus nadat ze nogmaals dat kleed uit de rek haalde...en vroeg ben je zeker dat je het niet wil passen..?? Dacht ik bij mezelf....och ja ik pas het en zal wel niks worden..want eerlijk ik had het wel gezien voor die dag. Supermooie jurken allemaal tot ik ze aanhad. Vond me bij niks mooi...! Dus ik pas dat laatste kleed en kom uit de kleedkamer...ik zei meteen...er ontbreekt nog een fijn riempje...verkoopster meteen eentje halen. Ze doet me het riempje erop aan....en was sprakeloos....tranen....dit was het dus. Verkoopster en dochter hadden het bij het rechte eind. Dus niet alleen super service...maar ook inzicht in je persoonlijkheid. Ze weten echt wel waar ze mee bezig zijn. Ik superblij met mijn kleed...en raar maar waar een kleed dat ik zelf nooit zou gepast hebben...😉😁😘😘

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Alles verloopt er prima.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Heel klant vriendelijk. Word alle tijd voor je genomen. Echt een aanrader. Ook voor mensen met een maatje meer heel veel keus. Helemaal top.

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Mijn redders in nood, fantastische mensen!

2 weken voor de touw onde kleed komen te zitten. Maar door dit fantastisch team toch nog een droomjurk gevonden en hangt veilig in de kast. 1000x dankjewel om er voor te zorgen dat ik toch een fantastisch huwelijk ga hebben! X

Super service

Super service. Werd door iedereen meegedacht en geholpen. Nette winkel met voor iedere aanstaande bruid een eigen plekje met paskamer.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Fijne winkel, vriendelijk personeel, veel keuze

Bij de outlet van Ann en John heb je veel keuze in bruidsmode, voor een zeer betaalbaar bedrag. Je word heel vriendelijk geholpen en hebben alle tijd voor je. Ik voor een maatje meer heb je hier nog hele mooie bruidsmode. Ze denken echt met je mee en zijn hulpvaardig.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Snelle en vriendelijke service!

Leuke verkoopster die ons goed kon helpen. Fijn dat je eerst zelf mag rondkijken en enkele jurken kan kiezen. Héél leuk dat je niet persé vooraf een afspraak moet maken.

Helemaal top

Er was geduld ....super was hele goede ervaring en aardige consulent

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Zeer goede service en erg behulpzaam

We zijn goed geholpen en ze nemen ook echt de tijd voor je ze helpen goed

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Ik had s'avonds een sluier besteld, deze was niet voorradig en ben daar meteen de dag erna over gebeld. Of het een probleem was dat deze een weekje later was, want was meteen besteld. Geen probleem. Heel blij met deze service. En ondertussen mijn super mooie sluier ontbangen. Heel blij mee

Fijn, voldoende tijd en relaxt

Ontzettend fijne winkel, er wordt echt voldoende tijd voor je genomen!

Soms loont eigenwijsheid!

Mijn ervaring was super. Hele goede begeleiding gehad. Alle tijd om te zoeken en te passen. Maar het mooiste was dat ik omschreef wat ik zocht en de consultant op zoek ging voor mij. Uiteindelijk een jurk uit het magazijn gehaald die pas net binnen was. Deze moet je echt passen! En ja hoor dat was de jurk. Fantastische winkel!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Heel fijn advies, zonder enige druk mijn droom jurk gevonden!!

Heel goed advies gekregen. Geselecteerd jurken passen waarbij gelet wordt op je voorkeuren. Mogelijkheid tot nadenken over de jurk zondere enige druk te ervaren. Hele vriendelijke dames die meedenken en die samen met jou je mooiste jurk willen vinden. Alles staat in het teken van de bruid en de bruid moet tevreden de winkel uitlopen.