Topervaring!

Gemoedelijk, leuke sfeer, superverkoopsters!

Geweldig!

Het personeel van de bruidsmode outlet store had een goede service aangeboden. Ze was heel behulpzaam en vriendelijk! De jurk zoeken ging makkelijk omdat je het model meteen kan zien door de poppen. Het was een leuke dag geweest!

TOP!

Ik heb een top ervaring beleefd bij jullie. Het was de allereerste keer dat ik trouwjurken ging kiezen, dus ik was al wat zenuwachtig. Toen ik binnen kwam, werd ik onmiddellijk geholpen (ik had geen afspraak) en dat op een zaterdag! Jullie hebben echt de tijd genomen, en met me mee gedacht in de stijl die ik graag wilde. Zeer oplossingsgericht, behulpzaam, vakkundig en geduldig! Ook over de betaalwijze (in schijven) konden we heel gemakkelijk een oplossing vinden door jullie flexibiliteit. Alles was zeer op maat, jullie denken zelfs mee zodat we zeker geen parkeerboete krijgen. Jullie denken echt mee met jullie klant. Veel van mijn vriendinnen staan op trouwen, en ik kan jullie alleen maar aanbevelen!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Behulpzaam en fijne uitleg. Niks is te veel.

Hele fijne gang van zaken tot nu toe. Prettige service in de winkel met passen en zoeken wat bij je past. Vriendelijke werkneemster.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Een prachtige jurk, geweldige service en dat voor een zachter prijsje :)

Wij zijn fantastisch geholpen in de outletstore. Al vind ik een outletstore niet de juiste benaming voor deze winkel. Het is een volwaardige winkel met ontzettend veel keuze en een goede service. Je hebt eerst zelf de kans om rond te lopen en je eigen jurken te kiezen. Vervolgens kwam Fred ons helpen en heeft ook wat prachtige jurken laten zien. Hij koos een aantal jurken die ik zelf in eerste instantie niet had gekozen (uiteindelijk is de keuze daar wel op gevallen). We hadden alle tijd om de jurken uitgebreid te passen en ook na twijfel tussen 2 jurken is er alle aandacht en geduld geweest vanuit Fred. Bedankt voor deze geweldige ervaring!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Goed geholpen goed advies. Beveel het iedereen aan

Super!

Heel fijn geholpen. Er was alle tijd om verschillende jurken te passen. Ondanks mijn budget, was er genoeg keus. Ik heb dan ook bij de eerste keer voor een jurk kijken hier mijn perfecte jurk gevonden.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Ik ben hier perfect geholpen, super veel keus en ze nemen echt de tijd voor je. Ik heb een prachtige jurk gevonden en kan niet wachten tot het onze trouwdag is.

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Zie onder

Gastvrij onthaald en geholpen door iemand die goed luistert naar de wensen van haar klant en tevens eerlijk is in wat wel en niet staat!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Fijn en behulpzaam personeel.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Weten waar ze mee bezig zijn

Goede uitleg gekregen vooraf, en zeer goed geadviseerd👌🏻Nu een topjurk voor onze trouwdag

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Het personeel was super klantvriendelijk. De winkel was een zeer mooie en fijne winkel. Zelf heb ik me jurk daar gevonden en was een zeer mooie ervaring.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Zeer veel geduld, tot je het hebt gevonden!

Ik had louisa als verkoopster, ze had heel veel geduld! Ik had veel jurken aan gehad maar het was niet goed, louisa kwam toen met een jurk en ze zei me dat het me beeldig zou staan, ik twijfelde en ben een week later terug geweest om hem te pakken. En het is toch DE jurk! 😃

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Goede service en vriendelijke en deskundig personeel

Mijn eerste bezoek en gelijk geslaagd! Louisa luistert goed naar je wensen en laat je ook jurken passen die je wellicht niet in gedachten had maar die je goed zullen staan. Door haar deskundig advies heb ik binnen mijn budget een prachtige jurk gevonden.

Topservice

Het was de 1e bruidsmode zaak die ik samen met mijn schoonmoeder kwam bezoeken. Gewoon eens om rond te kijken of mij een trouwjurk wel zou staan. En wonder boven wonder slaag ik meteen met de 1e beste jurk die ik aan deed. Top!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Prettige benadering en zeer deskundige verkoopster!

Ik heb zaterdag 29 september een super leuke pasmiddag gehad! Het was een beetje druk en het zou nog even duren, dus daarom op aanraden naar een leuk restaurantje gegaan om te lunchen. We werden echter al na een halfuur gebeld dat we aan de beurt waren. Bij terugkomst in de winkel zijn we hartelijk ontvangen en werd ik super goed geholpen door Louisa, een hele deskundige dame die precies snapte wat ik voor een jurk wilde. Uiteindelijk bleek de eerste jurk “de jurk” te zijn!😃 kortom een top ervaring!

Goed advies

Rustige en goede aandacht bij het passen van jurk. Geen enkele druk gemerkt bij het maken van de keuze, goede begeleiding en advies Alleen wel heel druk op de zaterdag jammer dat afspraak maken niet mogelijk was

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Veel keus en mooie winkel

Vriendelijk en vakkundig personeel

Het was erg druk op zaterdag waardoor de geschatte wachttijd zeker 2 uur zou duren, maar de vriendelijke verkoper Fred stelde voor om lekker te gaan lunchen en te bellen als we bijna aan de beurt zouden zijn. Super natuurlijk! De verkoper wist precies waar hij op moest letten bij het passen en kwam na enkele jurken zelf met een voorstel van een jurk. Bij het zien van deze jurk had ik niet meteen het woow effect, maar eenmaal aan zag ik dat hij helemaal gelijk had. Mijn figuur kwam nog beter uit en de pasvorm was geweldig! Het is uiteindelijk deze jurk geworden. Ik ben super blij :-) en enthousiast.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Heel fijne ervaring, verkoopster is een topvrouw! Jammer dat ze niet aanwezig zal zijn bij passing .

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

We werden goed geholpen. Niet gehaast. Ontspannen sfeer. En goed personeel! Geen slecht woord over te zeggen!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Goede service, zeer vriendelijk geholpen!

Goede service, zeer vriendelijk geholpen!

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Vriendelijk personeel een fantastische ervaring

een zeer warm welkom lieve en behulpzame dame duidelijke uitleg

Geweldig!

Het concept van de outlet is top. De ontvangst was vriendelijk en toen ik aan de beurt was, nam de verkoper alle tijd. Er werd goed meegedacht en ik zou in mijn eentje nooit tot deze combinatie gekomen zijn. Een absolute aanrader, zeker ook gezien de prijzen!

Prettig

Hier mijn droomjurk gevonden! Ik werd fijn geholpen. Zeker de moeite waard.