goede service, goed advies

Mijn ervaring in de winkel was aangenaam maar die in de outlet was perfect. Vriendelijk, eerlijk, open communicatie en bijzonder attent!!! Een pluim is zeker verdiend voor de dames die er werken!!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Super consulente met ervaring!

We werden goed ontvangen met een kop koffie en kregen zeer snel consulente Esther toegewezen. Esther heeft absoluut mee gezorgd voor een topdag! Supervriendelijk, behulpzaam en heeft meteen de juiste jurken bovengehaald. De 2e jurk is het dan ook geworden! Zeker een aanrader!

• Vestiging Your Style Wedding Fashion

Klantvriendelijk

Ik heb een fijne ervaring gehad bij jullie. Door de klantvriendelijkheid voelde ik me goed op mijn gemak ondanks de spanning. Ik ben fijn geholpen!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Ik ben super goed geholpen en er word de tijd voor je genomen!

Vriendelijk en hulpvaardig personeel

Heb een hele goed ervaring met Ann en John. Vriendelijk personeel met goede mensenkennis. Niet opdringerig maar heel behulpzaam.

Vriendelijk super geweldig

Drie kleedjes aangedaan het 4 was het kleed!! 3x aangetrokken super en eerlijk behandeld! Geweldige.. dank u wel.. Ik kan niet wachten tot DE dag er is..

Geweldige ochtend gehad, betoverend

Ik werd geholpen door Wilma. Zij had meteen goed in de gaten wat mijn wensen waren en had een geweldige selectie aan jurken gemaakt om te passen. De eerste jurk was meteen top 1 zoals zij het noemde. Daarna nog jurken gepast, maar uiteindelijk was de eerste jurk DE jurk. We kregen veel tijd om sluiers te bekijken, schoenen te passen, met allerlei mogelijkheden. Ook mochten we foto's maken bij de keuze van de jurk. Geweldige ochtend gehad en betoverd door jullie.

Goed en netjes geholpen!

Nemen rustig de tijd voor je en helpen netjes en vakkundig.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Een geweldige fijne dag met een mooie jurk als resultaat

Ik ben uitsteken geholpen, met allemaal goede suggesties, waardoor ik in een mum van tijd mijn jurk had uitgezocht.

1e indruk is prima

Vanuit Brunssum speciaal naar deze zaak gekomen ivm een jurk die ik online was tegen gekomen. Heel hartelijk ontvangen en ook leuk geholpen. Binnenkort heb ik afspraak 2 en 3 nog. Hopelijk wordt het dan weer net zo leuk.

Super goes

Een gezellig dagje gehad met mijn beste vriendinnen en moeder super goede service en geslaagd voor de mooiste jurk!

Oog voor de klant

De verkoopster heeft ontzettend goed mee gedacht. Ze was vriendelijk, gaf goed advies, hield zich aan het budget. Daarnaast prettig dat je zelf ook mee kan zoeken naar een passende jurk, omdat ze direct in de winkel hangen.

• Vestiging Ann & John bruidsmode

We waren met een redelijk grote groep van 8 personen. Hebben een tijdje moeten wachten maar dat wisten we van te voren. We hadden een hele leuke vrouw die ons hielp en enorm genoten van de leuke ervaring. Ook werden er leuke opties geboden waardoor de jurk steeds beter bij me paste en ik steeds blijer werd. Erg bedankt voor de leuke ervaring en ik heb er super fijne herinneringen aan.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Er wordt alle tijd voor je genomen en de medewerkers zijn eerlijk.

Ik heb een goede ervaring met jullie winkel. Ik werd erg vriendelijk geholpen en de verkoopster nam alle tijd voor mij. Ze luisterde goed en wist goed wat bij mij past. Ze was ook eerlijk als iets niet of minder mooi was, dat vond ik erg prettig.

Fantastisch

Verkoopster met zeer goede kijk op hoe je er heel mooi uit kan zien. Geduldig, en heel bereidwillig. Ze heeft er voor mij een feestje van gemaakt,en heb me geen seconde onzeker gevoeld. Thats the spirit

• Vestiging Ann & John bruidsmode

Veel jurken en vriendelijke, ervaren verkoopsters

We werden goed ontvangen en op een deskundige manier bijgestaan. De grote variatie aan jurken zorgt ervoor dat ieder wel iets vindt aan een betaalbare prijs.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Jammer dat ik dit geen tweede keer kan meemaken!

Ik heb véél mogen passen, de consulente heeft mij veel tijd en raad geboden. Echt een topervaring!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Gastvrij, betrokken, kundig en eerlijk advies

Ik zou het iedereen aanbevelen!

Vriendelijk

Ik werd zeer hartelijk ontvangen. Ze geven je zelf de tijd om eens rond te kijken in de winkel. Als je een jurk ziet die je wil passen helpen zij je met aankleden. Ze geven je goed advies, en staan altijd klaar om je te helpen. Als je tijd wil doorbrengen met 1 van de verkopers kan je beter door de week gaan, dit staat ook vermeld op hun website. Ik ben zelf op donderdag geweest en het was vrij rustig. Dan hebben ze ook tijd genoeg om je te helpen. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen. Ik heb er namelijk mijn droom jurk gevonden !!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Super! Vriendelijk personeel, goede expertise, veel geduld, vriendelijk en eerlijk

Heel leuke ervaring! Heel vriendelijk personeel, mensen met ervaring, juiste kennis van zaken! Niet opdringerig! Blijven ook mooi aan je budget, gaan er niet over! Denken samen met je na en zo heb ik mijn droomjurk gevonden!

Heel fijn en goed!

Fijn ontvangen! Wist meteen wat ik bedoelde qua stijl en na een paar jurken waren we er uit.

Erg prettige service

Ik ben heel fijn geholpen aan mijn trouwjurk. De medewerkster was heel behulpzaam, niet opdringerig en heel rustig. Dat heb ik zeker als prettig ervaren. Daarom heb ik haar ook als coupeuse gekozen.

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Professionele, serieuze medewerkers in een ongedwongen sfeer

Ik heb de zaak als erg aangenaam ervaren, fijne ontvangst, duidelijke uitleg. Je wordt op een hele prettige manier geholpen, er wordt meegedacht door professionele mensen. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat er je niks wordt opgelegd of aangesmeerd qua accessoires ed. Ze volgen gewoon de klant met of zonder wensen daarin. Pas na betaling geeft men mee dat je de website kunt bezoeken voor eventuele accesoires, zeer aangenaam. Geen verkooppraatjes, heerlijk. Ruime keuze, iets te weinig gekleurde outlet jurken. Verder is alles aanwezig, zelfs water, koffie, thee, zithoekje om even tot rust te komen, wc en jurken tot 1000 euro, geweldig toch

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Nette ontvangst, duidelijke uitleg, goed geholpen

Op vrijdagochtend gegaan. Meteen geholpen, keurige ontvangst met duidelijke uitleg. Verkoopster dacht prima mee. Gevoel van tijd en aandacht gekregen. Op zaterdagochtend jurk komen bestellen. We wisten dat het druk zou zijn, maar werden direct en rustig geholpen door de verkoopster van de dag ervoor. Al met al zeer geslaagd!

• Vestiging Bruidsmode Outlet Store

Zeer goed geholpen en perfecte service!

Enorm fijn geholpen op een rustige dinsdag. Er is echt al de tijd genomen om me te helpen bij het vinden van mijn droomjurk! Ik vond het moeilijk om de doorslaggevende jurk te vinden, maar de verkoopster bleef rustig en vriendelijk waardoor ik me niet opgelaten voelde. Ze heeft de perfecte accessoires bij de jurk gezocht waardoor het plaatje compleet was! Iedereen was zó enthousiast en blij met het eindresultaat. Enorm bedankt!